tm_haberci Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Nihat Doğan, neden gözyaşlarına boğuldu.Cem Yılmaz, siteye neden' bir daha girmem 'dedi.Hülya Avşar, şimdi de Halit Ergenç'in kalçasını eleştirdi..Ünlü popçu Emre Altuğ ile Haydar Dümen'in ortak noktası ne.Sibel Gökçe bir ilki daha gerçekleştirdi.Bir dönemin kötü adamı manken Engin Koç , canlı yayında kimden iş istedi.Gönül Yazar'ın ablası nasıl 5 milyon YTL'lik servetin sahibi oldu. Haberin Devamı İçin Tıklayınız Alıntı
Φ dumanlı Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Nihat Doğan, neden gözyaşlarına boğuldu.Cem Yılmaz, siteye neden' bir daha girmem 'dedi.Hülya Avşar, şimdi de Halit Ergenç'in kalçasını eleştirdi..Ünlü popçu Emre Altuğ ile Haydar Dümen'in ortak noktası ne.Sibel Gökçe bir ilki daha gerçekleştirdi.Bir dönemin kötü adamı manken Engin Koç , canlı yayında kimden iş istedi.Gönül Yazar'ın ablası nasıl 5 milyon YTL'lik servetin sahibi oldu. Haberin Devamı İçin Tıklayınız sayın haberci bu tür haberlerin haber kirliliğine neden olduğuna inanıyorum.. eleştirim size değil,sadece sanatçı bile diyemeyeceğimiz,medyatik sıradan insanların reklamınadır.. toplumumuzun çürümesi ve yozlaşmasında ki nedenlerinin bir taneside medyanın bu tür insanların özel hayatlarını allayıp pullayıp güzel göstererek insanları özendirerek gençlerimizi yönlendirdiğini düşünüyorum.. bu konuda dikkatli olsanız diyorum..rica etsem..haddim olmayarak.. tüm haberlerinize teşekkür ediyorum..saygılar..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.