Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Efendiiiim..Ben Taurusmutis,kısaca Taurus.Forumda küçük çaplı (Sedoş hariç,onun çapı geniş..:w00t: ) bir aileye sahibim..Diğer yarışmacılara başarılar dilerim..:w00t::D

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Efendiiiim..Ben Taurusmutis,kısaca Taurus.Forumda küçük çaplı (Sedoş hariç,onun çapı geniş.. :w00t: ) bir aileye sahibim..Diğer yarışmacılara başarılar dilerim.. :w00t::D

sen bana laf atmadan önce kendıne bak,ımzana kaplanmı ne koymuşsun,ondanki bol tüylerden mı esınlendın de bırden yeşillendın(anladın sen açık demeyım kırılırsın felan hani çok ıncesınya) :P:P:P

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Ay ay ay! Canımıniçi gelirmiş te,laf sokar gidermiiiş..:D

Bak,panterimi epilasyona götürdüm altından ne çıktı..:wub:

Gönderi tarihi:

İly;Kendimi hala tanıtamadıysam,bundan sonra da tanıtamam sanırım..:) Ha yeni arkadaşları kasdediyorsan,onlara baya kapsamlı bir tanıtım hazırladık ama şans işte..Biraz bekliycekler..;)

Sana gelince Cyrano555;Ne güzel etmiş te koymuşsun Angelina'mın resmini imzana..Artık seninle benim karşılıklı yazıştığımız yerler gözalıcı olacak..;):D

Gönderi tarihi:
İly;Kendimi hala tanıtamadıysam,bundan sonra da tanıtamam sanırım..:) Ha yeni arkadaşları kasdediyorsan,onlara baya kapsamlı bir tanıtım hazırladık ama şans işte..Biraz bekliycekler..;)

Sana gelince Cyrano555;Ne güzel etmiş te koymuşsun Angelina'mın resmini imzana..Artık seninle benim karşılıklı yazıştığımız yerler gözalıcı olacak..;):D

Kurulum tamamlanmak üzere, link veririz arkadaşlara taurus röportajı okurlar :lol::devil:

Gönderi tarihi:

özür tauruss

ben artık buraya geleceğimi hiç sanmıyorumm nickim benden izin almadann herhangibir seçim yapmam istenmedenn

isteğim haricinde değiştirildii artık buraya gelmeyii düşünmüyorumm

Gönderi tarihi:

ehh biraz gec oldu ama sanada hosgeldin:)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.