Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Efendiiiim..Ben Taurusmutis,kısaca Taurus.Forumda küçük çaplı (Sedoş hariç,onun çapı geniş.. ) bir aileye sahibim..Diğer yarışmacılara başarılar dilerim.. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 ee bu saatten sonra günaydın demek lazım değil mi hoşgeldiğin gibi hoşdur buralarda hoş tutatlım seni ... Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Geç olmus ama hosgeldin!... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 üsküdarda sabah olmuş sanırım.. ama hoşgeldin Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 bende buradayım sıcak bölgeden soğuk esprilerle sizleri serinletirim tabii isterseniz...bilmece bölümüne takılırım pek çözemesemde diğerlerinden kopya çekerim (lüpleme olayı ) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Sende mi Brütüs Hoşgeldin Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Efendiiiim..Ben Taurusmutis,kısaca Taurus.Forumda küçük çaplı (Sedoş hariç,onun çapı geniş.. ) bir aileye sahibim..Diğer yarışmacılara başarılar dilerim.. sen bana laf atmadan önce kendıne bak,ımzana kaplanmı ne koymuşsun,ondanki bol tüylerden mı esınlendın de bırden yeşillendın(anladın sen açık demeyım kırılırsın felan hani çok ıncesınya) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Ay ay ay! Canımıniçi gelirmiş te,laf sokar gidermiiiş.. Bak,panterimi epilasyona götürdüm altından ne çıktı.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Taurus, hoşgelmişin ama tanımayanlar için kendini bir tanıtsan önce Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 İly;Kendimi hala tanıtamadıysam,bundan sonra da tanıtamam sanırım.. Ha yeni arkadaşları kasdediyorsan,onlara baya kapsamlı bir tanıtım hazırladık ama şans işte..Biraz bekliycekler.. Sana gelince Cyrano555;Ne güzel etmiş te koymuşsun Angelina'mın resmini imzana..Artık seninle benim karşılıklı yazıştığımız yerler gözalıcı olacak.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 İly;Kendimi hala tanıtamadıysam,bundan sonra da tanıtamam sanırım.. Ha yeni arkadaşları kasdediyorsan,onlara baya kapsamlı bir tanıtım hazırladık ama şans işte..Biraz bekliycekler.. Sana gelince Cyrano555;Ne güzel etmiş te koymuşsun Angelina'mın resmini imzana..Artık seninle benim karşılıklı yazıştığımız yerler gözalıcı olacak.. Kurulum tamamlanmak üzere, link veririz arkadaşlara taurus röportajı okurlar Alıntı
Misafir Cуяαη Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 özür tauruss ben artık buraya geleceğimi hiç sanmıyorumm nickim benden izin almadann herhangibir seçim yapmam istenmedenn isteğim haricinde değiştirildii artık buraya gelmeyii düşünmüyorumm Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 taurus abicim bende hoşgeldin diyem bare ne demişler geç olsunda güç olmasın dimi ama Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 ehh biraz gec oldu ama sanada hosgeldin:) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.