Φ shepnem Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 sizce en iii reklam hangisi telewizyondakilerden bahsediorum merak benimki ben reklamcılık okuorumda merak işte Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Aslında söylemek istediklerim bu başlık altında pek yersiz olacak ama en azından kötü reklamlara örnek verebilirim. Bu şekilde bizi salak yerine koymayan reklamların iyi reklam olma yolunda şansı vardır diye düşünüyorum. Buyrun, bir kaç tespit. *Activia reklamındaki kadın, Activia yerken 14 gün boyunca neden hiç üstünü değiştirmiyor? *Panda reklamında çocuğun elinde bir sürü "bedava Panda" çubuğu var. Bu çocuk, bedava çıktığında neden gidip bedava dondurmasını almamış da hep yeniden para vermiş? Babası çok mu zenginmiş? Paranın toplum içindeki öneminden mi bihaber yoksa? *Dondurma konusunda bişey daha. Magnum reklamındaki "sosyetik Beverly Hills kadınları" tipli kadınlar neden dondurma çubuklarını biriktiriyor? Yav bırak sosyetiği, hangi kadın dondurma çubuğu biriktirir allah aşkına yaaa? Misal, Nazan Özkan senin kaç tane dondurma çubuğun var söyler misin? *Petrol Ofisi reklamında pilot sürekli Po-Man'a soruyor; "Po-Man ne zaman bitecek bu benzin?" diye. Lan dingil, önünde gösterge yok mu senin? Bak işte gösterir orada. Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 pek kıymetli tayla abjiimm... 1-sosyetik te sensin,Beverly Hills de sensin...hayatımda yemedim magnum,yiyenle arkadaşlık etmedim,nerde kaldı magnum çıbıı biriktirmek ? 2-madem o kadar akıllı bir bıdıksınız neden sebep kendi reklamınızı kendiniz çekmiyorsunuz?halla halla... alınız size topik konusu erkeklere özel dondurma reklamı çekeceksiniz... 3-özledim ya ondan bulaşıyorum...bi de bulaşınca en çok keyif veren üye sensin,çok eğleniorum... 4-bi de karar verdim ben büyüynce sine-i millet olacam... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Olabilir tabi. Reklamın en kralını çekeriz gerekirse. Olaya hem anti emperyalist hem milliyetçi duygularla yaklaşalım istersen. Misal, Magnum-Cornetto-Algida hedehödö markalı dondurmaları çeşitli flash görüntülerle erkekler üzerinde konumlandıralım. Birisi denizden çıkarken şortunun cebinden çıkarsın, diğeri beyaz çorabının içine janjanlı Magnum'unu sıkıştırsın. Daha sonra erkeğin özü Kadir abimiz satırla kestiği Maraş dondurmasını itina ile külahta servis yapsın. Erkeğin dondurması budur bence. Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 annadım... o da olur tabii de benim aklıma daha seksi bişeyler gelmişti ama ş...efsizim ben de kadir inanırı oynattımdı reklamımda,hemi de güseller güseli banu alkan ile... misal banu alkan ıslak mayosuyla kumlarda koşarak kadir abimize doğru yaklaşsın,kadir abimiz de aplanın sağ yanağına sağlam bi osmanlı aşkettikten sonra,kameraya dönüp ''bunu yapmak yerine .............. dondurmalarından yiyin,serinleyin...'' gibi bi replik attırsın...nası plan? aynı filmin hülya-kaya / hülya-ibo / adnan polat - aziz yıldırım 'lı varyasyonları da düşünülebilir... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Seksi birşeyler istiyorsak şöyle birşey deneyelim. Çok sıcak bir günde yakışıklı abimiz Rocco, villasındaki havuzun kenarında güneşleniyor olsun. Serinlemek için daha önceden aldığı Magnum'lardan birini yemek için mutfağa doğru ilerlesin. Sonra bi baksın aaaaa dondurmayı evin hizmetçisi Katia kaşla göz arasında hüpletmiş (olsun yani, reklam bile olsa film işte) Derken efendim tam ümitsizliğe kapılmış havuza doğru dönmek üzereyken, ıslak beyaz t-shirt'lü ve bikinili (ya da bikinisiz) dondurmacımız Jenna dondurmalarını sattığı motosikletiyle villanın önünde tesadüfen duruversin. Rocco dondurmayı mı yoksa Jenna'yı mı yalama konusunda karar veremezken, sıcaktan eriyen dondurmayı Jenna tshirt'ünün altından servis yapsın. Sonra RTÜK ocağımıza incir ağacı diksin, bi dondurma için 3 ay hapis yatalım. Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 olmadı ama taylan bey abi... hani şiddet? hem erkeklerin hedef kitle olduğu bi reklam filmi çekeceksin hem de şiddet içermeyecek... şöyle revize edelim mi, ne dersin? rocco magnumunu yiyen hizmetçi katia'yi bi temiz pataklasın(şiddet yanlısıyım...) o sinirle etraftan gelenleri de pataklasın...sonra ferrarisine binip bi kaç drift yaptıktan sonra(carbon oynuyorum bu aralar...)eve dönüp bikinisiz ıslak tişörtlü Jenna'nın servis ettiği dondurmayı yesin,beğenmesin onu da dövsün...ben sana temiz atlet ve kısa samsun getiririm... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Sosyetik Beverly Hills kadını Amanda elinde Magnum çubukları ile markete gelir. 5 çubuk verip yeni Magnum'unu almayı hayal ederken, tezgahın arkasında duran Bünyamin bunu farkeder. Amanda'nın derdini anlatmasına fırsat vermeden çubuklardan 2sini yakıp kızın üzerinde söndürüverir. Kalan 3 çubuğu da Amanda'nın uygun boşluklarında değerlendirerek hızla marketten çıkar. Kaldırımdaki Maraş dondurması tezgahında duran satırla yoldan geçenlere de saldırdıktan sonra , elini Maraş dondurmasına daldırır. Dondurmayı avuçlayıp ısırdıktan sonra bıyıklarına bulaşan dondurmaları koluyla silerek, "biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu" der. Amandayı almaya gelen ambulanstan bikinisiz Emanuella iner, koşarak Bünyamin'in kucağına atlar. (Seksi bişeyleri unutmuşum yav, niye söylemiyosun) Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 ayıp günah yaw... kızcayiz ilim irfan ööreniim diye topic açmış ne hale geldi yaw?hatta bi iki senaryo daha yazarsak direk açtığınız o naif başlığa taşıyacaklar iletimizi...aslında : devamı: konulu p..o.r.no başlığında diye bi yönlendirme mi yapsak ne? bu arada emanuella şu hasır koltukta oturan ünlü emanuella mıdır? değilse kimdir? bi de hala abilerde yeteri kadar şiddet yok yannız... bu arada slogana bayıldım,cuk oturmuş...gerçi biraz aPartma kokuyor ama(ehi:P)... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 ayıp günah yaw...kızcayiz ilim irfan ööreniim diye topic açmış ne hale geldi yaw?hatta bi iki senaryo daha yazarsak direk açtığınız o naif başlığa taşıyacaklar iletimizi...aslında : devamı: konulu p..o.r.no başlığında diye bi yönlendirme mi yapsak ne? bu arada emanuella şu hasır koltukta oturan ünlü emanuella mıdır? değilse kimdir? bi de hala abilerde yeteri kadar şiddet yok yannız... bu arada slogana bayıldım,cuk oturmuş...gerçi biraz aPartma kokuyor ama(ehi:P)... Konu ile ilgili bir link önereyim ve bitireyim. http://www.funnyplace.org Alıntı
Φ novocaine Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Aslında söylemek istediklerim bu başlık altında pek yersiz olacak ama en azından kötü reklamlara örnek verebilirim. Bu şekilde bizi salak yerine koymayan reklamların iyi reklam olma yolunda şansı vardır diye düşünüyorum.Buyrun, bir kaç tespit. *Activia reklamındaki kadın, Activia yerken 14 gün boyunca neden hiç üstünü değiştirmiyor? *Panda reklamında çocuğun elinde bir sürü "bedava Panda" çubuğu var. Bu çocuk, bedava çıktığında neden gidip bedava dondurmasını almamış da hep yeniden para vermiş? Babası çok mu zenginmiş? Paranın toplum içindeki öneminden mi bihaber yoksa? *Dondurma konusunda bişey daha. Magnum reklamındaki "sosyetik Beverly Hills kadınları" tipli kadınlar neden dondurma çubuklarını biriktiriyor? Yav bırak sosyetiği, hangi kadın dondurma çubuğu biriktirir allah aşkına yaaa? Misal, Nazan Özkan senin kaç tane dondurma çubuğun var söyler misin? *Petrol Ofisi reklamında pilot sürekli Po-Man'a soruyor; "Po-Man ne zaman bitecek bu benzin?" diye. Lan dingil, önünde gösterge yok mu senin? Bak işte gösterir orada. taylan bai verdiğiin reklamların saçmalığına katılıyorum bende telsin vodaphone reklamlarına uyuz oluyorum abi. Nedense ülkelerarası nda kapsma alanından bahsederlerken hep istanbul ile londra yı bağlarlar hiç görülmemiştir bayburtla hampton ın birbirine telefon vasıtasıyla bağlandığı. galiba londra gittiğinizde türkiye den sadece istanbulu arayabiliyosunuz hm bu da olabilir aslında Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Seksi birşeyler istiyorsak şöyle birşey deneyelim.Çok sıcak bir günde yakışıklı abimiz Rocco, villasındaki havuzun kenarında güneşleniyor olsun. Serinlemek için daha önceden aldığı Magnum'lardan birini yemek için mutfağa doğru ilerlesin. Sonra bi baksın aaaaa dondurmayı evin hizmetçisi Katia kaşla göz arasında hüpletmiş (olsun yani, reklam bile olsa film işte) Derken efendim tam ümitsizliğe kapılmış havuza doğru dönmek üzereyken, ıslak beyaz t-shirt'lü ve bikinili (ya da bikinisiz) dondurmacımız Jenna dondurmalarını sattığı motosikletiyle villanın önünde tesadüfen duruversin. Rocco dondurmayı mı yoksa Jenna'yı mı yalama konusunda karar veremezken, sıcaktan eriyen dondurmayı Jenna tshirt'ünün altından servis yapsın. Sonra RTÜK ocağımıza incir ağacı diksin, bi dondurma için 3 ay hapis yatalım. rocco demişsinde bu memlekette Rocco adında bir lolipop şeker var bir firma hangi "gönderme yapmak" gayesiyle veyahut çağrışım ile. dillemek suretiyle tüketilen bir şekere "Rocco" ismi takarki. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 bir kaç gündür yeni dönmeye başlayan bir reklam var çok şirin... peugeot 207 otomobil reklamı iki tane uğur böceği arabanın cazibesine dayanamayıp aşk yaşıyor... çok sempatik ve hoştu... Alıntı
Φ necati_manyağı Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Bence en güzel reklam Necati Şaşmaz'ın yaptığı reklamdı. Hani şu siemens CX75 telefı,on var ya... İşte o reklam. Sloganı ise: "Yetmiş milyonun bildiği sır değildir." idi. Bence müyhişti. Nedeni ise malum. (necati_manyağı) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.