Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Error-Killer_2.png

Error-Killer_1.png

Error Killer programı bilgisayarınızdaki hataları tarar,bulur ve onarır.Başlangıç programlarınızı,registry(kayıt defterinizdeki ve sisteminizde oluşan hataları bulur ve çözer..

Önce taramayı yapar hataları bulur ve düzeltir.İsterseniz düzeltmelerini geri alabilir.Tarama bölümlerini seçme olanağınız vardır.Diyelim ki tarama ve onarım sonucu kötü bir durum olustu o gunu seçer restore tuşuna basarız ve onarma tarama öncesi duruma dönülür.

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Kendim sordum kendim cevapladım gibi oldu :)

.... buradaki numaralar işe yarıyor.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

fazla girmedim foruma cevap veremedim kusura bakma ama cevabı bulmusun sen saol verdiğin link için :)

• 11 ay sonra...
Gönderi tarihi:

programı yükledim ama seri numarasını bulamadım yardım edermisiniz

• 7 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

merhaba arkadaslar ben bu programı nasıl indiricem yardımcı olurmsuunuzz ?

Gönderi tarihi:

merhaba arkadaslar ben bu programı nasıl indiricem yardımcı olurmsuunuzz ?

ahh işte! gerçekten güzel soru. kim cevaplamak ister?

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar

ahh işte! gerçekten güzel soru. kim cevaplamak ister?

arama motorları diye birşey var herşeyi devletten beklemeyin sizde -_-

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

ya arkadaşlar yararlı programlar var ama hiç indiremedim yardımcı olurmusunuz?

• 4 hafta sonra...
  • 11 ay sonra...
  • 11 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Error Killer programı bilgisayarınızdaki hataları tarar,bulur ve onarır.Başlangıç programlarınızı,registry(kayıt defterinizdeki ve sisteminizde oluşan hataları bulur ve çözer..

Önce taramayı yapar hataları bulur ve düzeltir.İsterseniz düzeltmelerini geri alabilir.Tarama bölümlerini seçme olanağınız vardır.Diyelim ki tarama ve onarım sonucu kötü bir durum olustu o gunu seçer restore tuşuna basarız ve onarma tarama öncesi duruma dönülür.

Çok güzel

• 1 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.