Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 17 yıl "Bacağınızı pergel gibi açmayın, erkeklerin cinsel dürtüsünü uyarıyorsunuz" diyen kadın müdire Tütüncü sözlerini savundu.. OLAY OKULDAN KARELER Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde "Bacaklarınızı pergel gibi açmayın, erkeklerin cinsel dürtülerini uyarıyorsunuz" sözleriyle ilçeyi karıştıran kadın lise müdür vekili Hikmet Tütüncü, toplantı talebinin öğrenci velileri ile bazı kadın ve erkek öğretmenlerden geldiğini söyledi. Sabah gazetesinin haberine göre, bir velinin "Kızımı köprü altında bazı erkeklerle yakaladım. Ne olur bir konuşsanız. Kızım elden çıktı" dediğini anlatan Burhaniye Kaymakamı Bekir Şahin Tütüncü'nün eşi Hikmet Tütüncü, şunları söyledi: "Bazı öğrenciler tepki verdi, damarıma basan şeyler söylediler. 'Burayı İran'a, Malezya'ya mı çevirmek istiyorsunuz' dediler. 'Pergel gibi bacaklarınızı açıp oturmayın' dedim. Teşbihte hata olmaz. Bunun sapıklıkla ne ilgisi var. Ben modern, Atatürkçü bir öğretmenim, asker kızıyım. Namuslu, iffetli çocuklar yetiştirilmesini istemem suç mu?" İsmini vermek istemeyen kadın öğretmen ise toplantıyı şöyle anlattı: "7 kadın öğretmen ve yaklaşık 150 kız öğrenci katıldı. Ben tepkimi göstererek toplantıyı terk ettim. Öğrenciler de 'Niye böyle konuşma yaptınız' diye tepki göstermişler." VELİLERDEN SUÇ DUYURUSU Kızları lisenin ikinci ve üçüncü sınıfında okuyan veliler Nejdet Küçükçetin ve Kemalettin Şanlı ise, "Şoka uğradık. Veliler olarak pazartesi günü (bugün) yüz yüze görüşüp salı günü savcılığa suç duyurusunda bulunacağız" dediler. Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Şağban, pazartesi günü araştırmalara başlayıp, gerekeni yapacaklarını söyledi. işte tehlike burda. daha önce bu kafadakiler bu ********* düşüncelerini söylemeye cesaret edemezken şimdi bu iktidardan cesaret alarak herşeyi söyleyebiliyorlar. yakında etek giymeyi de yasaklarlar sonra istedikleri her şeyi yaparlar. unutmayın iran hep şeriatla yönetilen bir ülke değildi ancak yavaş tavaş bu gibi gelişmeler onlarda da hümeyni zamanında yaşandı ve sonunda böyle bir ülke haline geldi. inanmayanlar veya inanmak istemeyenler her iki ülkedeki gelişmeleri takip edebilir benzerlikleri görebilir.
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 17 yıl Atatürkcüyüm diyor ama,kizlarin bacaklarini pergel gibi acmalarindan rahatsiz oluyormus.Namuslu iffetli kizlar yetistirmek istiyormus,özrü kabahatinden büyük denilen sey budur.Demekki bacaklari aralik duran kizlarin namus ve iffet sorunlari var.Bunu söyleyen bir okulun müdürü,ve bunun gibi ne müdürler ve ögretmenler varki o kutsal meslegin adını kirletiyorlar. saygilarla
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.