Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 Bir hanımın,varisi olmasını kafasına takmaması için ne olmalı..? Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 Bir hanımın,varisi olmasını kafasına takmaması için ne olmalı..? varis çorabı olmalı Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 ailesinin tek çocuğu olmalı,bekar ve çocuksuz olmalı,anne babası da rahmetli olmalı Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 mirası olmamalı. Ablacım tebrik ederim.. Seni burada görmek güzel.. ailesinin tek çocuğu olmalı,bekar ve çocuksuz olmalı,anne babası da rahmetli olmalı Leyla'cım;Sen de aynı mantıkla yazmışsın.Seni de tebrik ederim.. Varisi,mirasçı anlamında kullanmıştım.. Özetle,çerez sorumu lüpletmişsiniz.. Afiyet olsun.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 Teşekkürler,ben kopya çektim sen dişimize göre çerez soru sorarsın da hüpletmez miyiz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.