Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
Heç yakıştımı kıs şimdi senin gibi bi psikoya <_<:devil: O zaman gelince tek ayak üserinde dursun heç olmazsa :huh::shifty::islik::lol:

dediğin iyi oldu kıss :ermm: bende diyordum ne yapsamda hiç unutamasa :D:grin:

Gönderi tarihi:

ben leylekmiyim kız tek ayak üstünde durayım :shuriken: bi silkelenin hele kendinize gelin Taş Yürek olduğumu unutmayın :chris: çarparım valla he siz beni o cincik boncuk arkadaşlarınızlamı karıştırdınız :excl: yakarım uleyn istanbulu :devil:

Gönderi tarihi:
ben leylekmiyim kız tek ayak üstünde durayım :shuriken: bi silkelenin hele kendinize gelin Taş Yürek olduğumu unutmayın :chris: çarparım valla he siz beni o cincik boncuk arkadaşlarınızlamı karıştırdınız :excl: yakarım uleyn istanbulu :devil:

dimi daha başka cezalar bulmak lazım :devil: gece bizim evin karşısındaki ağacın altında beni beklesin nasıl kıslarrr :grin:

Gönderi tarihi:

bence ağacın altında değilde üstünde beklesin :w00t::lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
bence ağacın altında değilde üstünde beklesin :w00t::lol:

İlk defa kankime katılıyorum :huh: Hatta kollarınıda açsın :unsure::w00t::lol:

Gönderi tarihi:
İlk defa kankime katılıyorum :huh: Hatta kollarınıda açsın :unsure::w00t::lol:

tamam kıslar geçti geçtii :rolleyes:

Gönderi tarihi:
Sevgili Güzelyaz doğum günün kutlu olsun ve bundan sonraki tüm yaşantın adın gibi güzelliklerle geçsin..

Nice yıllara..

8600dogum-gunu-987.jpg

sağolasın canım :clover: dilerim hepimiz mutlu,umutlu ve her geçen yıl daha huzurlu oluruz...

Allah gönlüne göre versin :flowers:

Gönderi tarihi:
tamam kıslar geçti geçtii :rolleyes:

nerden geçti :unsure: yuksam ağacın dalından eve mi geçti :huh::D:lol:

Gönderi tarihi:
nerden geçti :unsure: yuksam ağacın dalından eve mi geçti :huh::D:lol:

Sen varya MİNEU az değilsin...yine Williams Sendromumu artırdı...

Hahahaaa :grin:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.