Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Cracer(24), Güzelyaz(27), Eray1017(18) Doğum gününüz kutlu olsun Güzelyazım , Psikom benim Nice yıllara canım...Rabbim sevdiklerinle birlikte nice yıllar nasip etsin sana...İyi ki doğdun ve iyi ki tanıdık seni Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Bugün doğumgünün olduğu için farklı ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim için sadece bugün değil her gün farklı ve özelsin Dostluğunun, arkadaşlığının verdiği keyfi sana anlatmam çok zor. Kalbim hep seninle. İyi ki varsın.. Birlikte daha nice yaşlara... 365 SAYFALIK BIR OYKU DAHA BASLIYOR, HER GUNE BIR YAPRAK SAKLA, HER YAPRAGA BIR OYKU SIGDIR MUTLULUK DE ADINA. NICE GUZEL OYKULER SENIN OLSUN. IYI KI DOGDUN GÜSELİMYASIM Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 yaa beni nasıl mutlu ettiniz kızlar sizleri çok seviyorum inşallah hep birlikte nice yıllar geçiririz güzeliniz yazınız sizi çok özledi Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 dogum gunun kutlu olsun guzelyaz nıce mutlu yıllara Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Doğum günün kutlu olsun Güzelyaz... ALLAH geri kalan ömrünü sevdiklerinle huzur içinde geçirmeni nasip etsin.. Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Doğum günün kutlu olsun canımın istanbul köşesi Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 dogum gunun kutlu olsun guzelyaz nıce mutlu yıllara çok teşekkür ediyorum jön Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Doğum günün kutlu olsun Güzelyaz... ALLAH geri kalan ömrünü sevdiklerinle huzur içinde geçirmeni nasip etsin.. teşekkürler erbay inşallah gelecek hepimize mutluluk getirsin.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Bu dudaklar niye bükülmüş merak ettim ben şimdi Güzelyaz doğum günün kutlu olsun.Hüzün senden uzak,mutluluk seninle olsun Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 verdinaz çok teşekkür ediyorum teşekkürler RA_dya ahh ah ne desem bilmiyorum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 yaa beni nasıl mutlu ettiniz kızlar sizleri çok seviyorum inşallah hep birlikte nice yıllar geçiririz güzeliniz yazınız sizi çok özledi bizde seni çok seviyoruz canım inanmıyorum yoksa unuttun mu Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Ortalığı karıştırma kankim çok ayıp Hakketten unuttunmu yuksam yufka yürekli Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 bizde seni çok seviyoruz canım inanmıyorum yoksa unuttun mu Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Sevgili Güzelyaz doğum günün kutlu olsun ve bundan sonraki tüm yaşantın adın gibi güzelliklerle geçsin.. Nice yıllara.. Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 bizde seni çok seviyoruz canım inanmıyorum yoksa unuttun mu Ortalığı karıştırma kankim çok ayıp Hakketten unuttunmu yuksam yufka yürekli layt erkek değiliz yani arada bir olur böyle vakalar sevgili kankilerim siz gene ortamı germeyinde cezasıda hafiflesin he vallahide billahide tellahide son güne kadar aklımdaydı yav niye kimse inanmıyor hem ben onun için yarın istanbula geliyorum bu bir hafifletici sebep olamazmı? tüm erkek miletine ibret olsun valla onun doğum gününü unutacağınıza kim olduğunuzu unutun daha iyi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Ortalığı karıştırma kankim çok ayıp Hakketten unuttunmu yuksam yufka yürekli olar karıştırmam sankim kendisi çok farklı bişi yapıyo unutmamıştııııırrr oooo unutmuş taklidi yapmıştır Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Kankim sen yufka yüreklinin avukatı mısın Yufka yürekli hafifletici nedenler derken tam olarak neden bahsediyorsun Psiko tes vurula kellesi yufka yüreklinin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 layt erkek değiliz yani arada bir olur böyle vakalar sevgili kankilerim ,siz gene ortamı germeyinde cezasıda hafiflesin he vallahide billahide tellahide son güne kadar aklımdaydı yav niye kimse inanmıyor ,hem ben onun için yarın istanbula geliyorum bu bir hafifletici sebep olamazmı? tüm erkek miletine ibret olsun valla onun doğum gününü unutacağınıza kim olduğunuzu unutun daha iyi layt erkeklikle ne alakası var cnm, hem doğum günü sürekli olan bişi değil ki sende bir defa oluyor onuda unutmayınız nütfen yuk cnm inanıyorus sana artık senin istanbula gidişin ne kadar hafifletir bilemiycisss bu son sözün de kapak olsun yufkam yüreğim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Kankim sen yufka yüreklinin avukatı mısın yuk şikerim basın sözcüsüyüm Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Kıs senden ancak olsa olsa grev söscüsü olar :yuvarlan: Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 kızlar buraya gelmeseydi varya ona psikoluğumu gösterirdim de şimdi yanıma gelecek taaa nerelerden kıyamam kıss ben ona ama buda bi ders olmuş ya sevindim açıkçası Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Heç yakıştımı kıs şimdi senin gibi bi psikoya O zaman gelince tek ayak üserinde dursun heç olmazsa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.