Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 17 yıl Fatih - Çarşamba Hatırası. Sayın Tayyip diz çökmeye erken yaşta alışmış. Ne demişler ağaç yaşken eğilir diye... Bir elde Kuran, bir elde tespih kafada sarık zihniyetinin müslamanlığı kula kulluk etmekten, el etek öpmekten ibarettir. >...< Devlet terbiyesi almış, milli onura sahip insanlarla, mahalle kültürü alıp, arap terbiyesi ile yetişenleri kıyasladıkça içim bir tufaf oluyor, ağzıma saçma sapan sözler dolanıyor. Bizi kim yönetiyor yada bizi yöneteneleri kimler??? Halk bu sorunun cevabını bulunca, onlar da "geldikleri gibi gidecekler"... Saygılarımla, Sorun yok; esyanin tabiatina uygundur:
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 17 yıl AKP ve Cankaya,Türkiye hicbu kadar zillete düsürülmemisti,bu insanlari gördügümde ülkem adina utaniyorum.Ve sayin Rodina'nin*sokak terbiyesi *nitelemesine bütün kalbimle katiliyorum,evet bizi yönetenler ve temsil edenler ülkemin utanc manzaralaridir. saygilarla
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2010 14 yıl Yazar Çünkü O Benim Cumhurbaşkanım Değildi… Seçildiği gün söylemiştim: “O benim cumhurbaşkanım değil…” Başımıza gelmeyen kalmamıştı… Oysa sizin de cumhurbaşkanınız değildi, hiç de olmadı, bundan sonra da olmayacak… * Laikliği toplumun önünde engel gören, yamaçlara Atatürk’ün sözlerinin yazılmasına kızan, türban için Türkiye’yi AİHM’ye şikâyet edip dava açan, Türkiye’yi tarikat ve cemaatlere teslim eden AKP’nin kurucusu ve teorisyeni… Hepimizin “Cumhurbaşkanı” olabilir miydi?... İşte bu yüzden; ana muhalefet partisinin TBMM’ye taşıdığı iddialar havada uçuşurken ve yargı henüz karar vermeden, o bir koşu yanına çağırıp “Ben belediye başkanıma kefilim” diyebildi… Siz de şaşırdınız!.. * Orduların başkomutanı sıfatını taşıyor ama, gizli emelleri olmakla suçlanan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne kefil olmadı… Komutanlarına kefil olmadı… Genelkurmay Başkanı televizyonlara çıkıp “Bu bize yapılan haksızlıktır” diye çığlık çığlığa bağırdığında kefil olmadı… Saçından sürüklenen öğrencilere de… Süs havuzlarının içine doldurulan işçilere de… Evi basılan, yaşamı karartılan ak-pak aydınlara da… Suçu çocuk okutmak olan çağdaş Türk kadınlarına da kefil olmadı… Tarikatların üzerine gittiği için süründürülen cumhuriyet savcılarına kefil olmadı… Yargıçlara kefil olmadı… Ama hakkındaki iddialar daha havalarda uçuşurken, Kayseri Belediye Başkanı’nı Çankaya’ya çağırıp “kefil” oluverdi... Üstelik kimse sormadan geldi yanıt: “Ben kefilim…” Ben hiç böyle cumhurbaşkanı görmedim…. * Allah bilir ya siz orada herkesin “cumhurbaşkanı” var sanıyordunuz… Oysa o bizim cumhurbaşkanımız değil… Benim değildi… Sizin de değil… Olmadı, olmayacak da… Bekir Coşkun / Cumhuriyet
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2010 14 yıl Abdullah Gül, Erdogan tarafindan Cankaya'ya tayin edilmis, kendisine noterlik hizmeti verilmis, gerektiginde dis güclerede hizmet verebilecek kapasitede yetistirilmis bir elemandir.Onun referandum gibi parlamenter rejimlerde pek kullanilmayan bir yöntemle, verdigi oyu ne icin verdigini bilmeyen bir halka sectirilmesi ile mesruluk kazanmistir. Abdullah Gül'ün misyonunun Erdogan'in noterlik hizmeti oldugunu anlamak icin onun o makama tayin edildigi günden bu güne kadar ki icraatlarina bakmak yeterlidir.Yani arsivlere gitmeye gerek yoktur.Hersey ortadadir.Dünyanin hicbir Cumhurbaskani veya Basbakani yolsuzlara,hirsizlara,insan haklarini cigneyenlere KEFIL OLAMAZ VEYA OLMAZ.Eger oluyorsa onlarda da ayni özellikler vardir. Sudan Devlet Baskanina kefil olanlar,Arap bilmem nesine kefil olanlar,Kayseri Belediye baskanina kefil olanlarin kimler oldugunu tekrar yazmama gerek yok sanirim. Türkiye'nin milli davalarinda Türkiye'nin ali cikarlarini savunmakla yükümlü kisilerin bunun aksini yapmalari onlarin Türk milletinin temsilcileri olmadigini anlatir.Ermenistan'a yapilan ÖZÜR ziyareti sonucta Türk milletinin cumhurbaskani oldugu sanilan Abdullah Gül'e Ingiltere Kralicesi tarafindan ÜSTÜN HIZMET MADALYASI verilerek ödüllendirilmistir.Ege'de Yunan tezlerinin gizli kapilar ardinda kabulü gibi örnekler Türk milletinin temsil görevini üstlenmis olanlarin aslinda bu görev icin degil Türkiye Cumhuriyeti'nin cikarlarini peskes cekme görevi icin geldikleri anlasilir. Abdullah GÜL benimde Cumhurbaskanim degildi degildir de!Zihniyeti 1400 yil öncesinde olanlarin,ideolojileri seriat devleti olanlarin beni temsil etme hakki yoktur bu hakki ben onlara kendim icin vermem. saygilarla
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2010 14 yıl Merak ediyorum, tarih bu günleri sayfalarına ne şekilde yazacak, bu halkın hasbelkader başına getirilen insanların bu ülkeyi bu hale getirmelerinden nasıl bahsedecek? Tahminim yine tarih tekerrür edecek kimileri kahraman kimileri de hain ilan edecekler.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.