Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 17 yıl Beyler Bayanlar Hangi TAKIMLIYSANINZ BURAYA YAZINIZ BAKALIM HANGİ TAKIMIN TARAFTARI DAHA FAZLA
Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 17 yıl Beyler Bayanlar Hangi TAKIMLIYSANINZ BURAYA YAZINIZ BAKALIM HANGİ TAKIMIN TARAFTARI DAHA FAZLA tabiiki cimbom
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 17 yıl ben vazgeçtim birkaç gündür takım tutmamaya karar verdim ???????
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 17 yıl Doğma büyüme cimbom'luyum ama sorun futbolcuların isimlerini bile bilmem
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 17 yıl Hem bilmiyormusun en çok taraftar cimbomundur... en büyük cimbom
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 17 yıl otuzbeş milyonuz..bir gün herkes fenerbahçeli olacak:) Benim dısımda kim olursa olsun ben olmamda
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 17 yıl Benim dısımda kim olursa olsun ben olmamda olursun,olursun masmavi güllerin arasında kırmızı tek gül ne güzel olur
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 17 yıl olursun,olursun masmavi güllerin arasında kırmızı tek gül ne güzel olur Hiçde bikerem olmam!...
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 17 yıl tabii ki cimbom Aaaaaa!senlen aynı takımımı tutuyoruz ilginç neyse ya bari bu konuda anlasalım...
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 17 yıl fanatıgı degılımdır yenerse sevınırım yenılırse banane derım.galatasaraylıyım
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 17 yıl aynı takımı tutuyoruz aynı akımı iletiyoruz! Güzel güzel yakında fokurdamaya başlarız
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 17 yıl aynı takımı tutuyoruz aynı akımı iletiyoruz! Güzel güzel yakında fokurdamaya başlarız forum bizden korksun o zaman ne diyim aysum
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 17 yıl Fenerbahçe Muhtaç olduğu kudret; taraftarlarındaki asil kanda mevcuttur!!!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.