Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 :) gördüklerimin en iyilerindendi bu gülen karikatürü. ......... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2009 bu çok güzel işte Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2009 zamanında bize az gavur demediler önceden herkes ben paşa torunuyum, ecdadımız sarayda görev yapmış filan derdi sanırım yeni trend göçmen olmak.. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2009 Umut Sarıkaya'nın efsane olmuş karikatürlerinden. Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2009 Umut Sarıkaya'nın montla ilgili ( yukardaki karikatürden önce miydi yoksa sonra mı tam olarak hatırlamıyorum) bir karikatürü daha vardı. Abi kız arkadaşımdan ayrıldım, çok acılıyım, çok mutsuzum diye zırlayan gence diğerinin montla tuvalete gitmesini tavsiye etmesi üzerine, acılı gencimizde uzun ve kalın bir mont giyip tuvalette alıyor soluğu. Fakat o an yaşadığı zor anlar mutsuzluklarının, acılarının en kötüsü oluyor tabi. Aşk acısı filan kalmıyor toplan be mont, toplan be mont... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2009 aslında onu yayınlayacaktım ama. Forum için çok ağır olur diye düşündüm Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2009 aslında onu yayınlayacaktım ama. Forum için çok ağır olur diye düşündüm bende şimdi buldum karikatürü ama senin düşündüğün gibi ağır kaçar diye eklemedim Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2010 bkz.TÜRK ERKEKLERİ NEDEN RUS KADINLARINI TERCİH EDİYOR Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.