Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Allahın selamı üzerinize olsun

Bahsı gecen eser tescıllı olan şirilerimden bırıdır

3 kasım 2007 tarıhınde kelebek1 adlı uye tarafından eklenmış olan eserde

ki bu cok cok onemlı mesaj ıceren şiirdir..

bu eserde eser sahıbın adı yazılmamıştır

lutfen geregını yapınız...

bızım ılanımız var bu klonuda

yazılı olarak tek yayınlanması durumunda adımız verıleıp kaynak gosterılerek yazını yapılabılrı

eger cd yada kıtap da yer alacaksa eser sahıbınden ozel ızın alınmalıdır

.. dıye ıalnımız var..

sanat eserlerının cogaltılmaı yayını dagıtı ıle ılgılı telıf hakları yasası na gore yasal hak kullanmak yerıne sızınle boyle ıletısme gecmek en dogru davranıs dıye buradan yazıyorum

sızde takdır edersınız kı bu konu mıllı konudur yayından kaldırınız dıyemeyız.. fakat eser sahıbın adının eklenmesını talep etmek bızım en dogal hakkımızdır

anlaysınıza tesekkur edıyoırum

kadir durak

lebiderya

Gönderi tarihi:
  • Admin

Sevgili üyemiz biraz daha anlaşılır şekilde linkler vererek ne istediğinizi yazarsanız belki size yardımcı olabiliriz :)

Saygılar

Gönderi tarihi:
Allahın selamı üzerinize olsun

Bahsı gecen eser tescıllı olan şirilerimden bırıdır

3 kasım 2007 tarıhınde kelebek1 adlı uye tarafından eklenmış olan eserde

ki bu cok cok onemlı mesaj ıceren şiirdir..

bu eserde eser sahıbın adı yazılmamıştır

lutfen geregını yapınız...

bızım ılanımız var bu klonuda

yazılı olarak tek yayınlanması durumunda adımız verıleıp kaynak gosterılerek yazını yapılabılrı

eger cd yada kıtap da yer alacaksa eser sahıbınden ozel ızın alınmalıdır

.. dıye ıalnımız var..

sanat eserlerının cogaltılmaı yayını dagıtı ıle ılgılı telıf hakları yasası na gore yasal hak kullanmak yerıne sızınle boyle ıletısme gecmek en dogru davranıs dıye buradan yazıyorum

sızde takdır edersınız kı bu konu mıllı konudur yayından kaldırınız dıyemeyız.. fakat eser sahıbın adının eklenmesını talep etmek bızım en dogal hakkımızdır

anlaysınıza tesekkur edıyoırum

kadir durak

lebiderya

Öncelikle, copy-paste ve alıntılarda kaynak belirtilmesi gerektiğini bu forumda çok sık tekrarlayan birisiyim.

Ancak, dostum bir şairin bu kadar ticari hırsla bakmasıda gülüncüme gitti kusura bakma. Bir şiirinin kullanılmış olmasından bence mutlu olmalısın. Zira taklitler asıllarını yaşatır. İnsanlar yeterki okusun beğensin. Elbette kimin yazdığı bilinir eninde sonunda. Ama gerçekten bir şairin. Benim şiirim kullanılmış, adım yazılmamış, telif hakları, yasal hak vs şeklinde tepki vermesi biraz şiir ve şairlik olayına ters gibi geldi bana. Uhrevi bakımdan sadece :)

korsan3.jpg

Bu resim Zülfü Livaneli'nin eserlerinin halk arasında çok tutulmasından sonra. Türkiye'de basılan bir korsan kasedinin kapağıdır. Adamlar kayıtlardan korsan kaset hazırlamışlardır. Ancak ellerinde bir resmi yoktur Livaneli'nin. :)

Ama Zülfü Livaneli bunu gördüğünde tepki vermekten çok memnun olduğundan bahseder.

Belki biraz kompleks yapmıştır "benim şarkılarımı dinleyenlerin kafasında böyle bir profilmi oluşuyor acaba ?" diye

Gönderi tarihi:

canım ülkemde insanların uğraştıkları şeylere bakın..Zülfü Livaneli gülmüş demek..asaletindendir..

Gönderi tarihi:

Arkadaşımız yazarın ismini yazmayı ihmal etiğini ve bundan dolayı üzgünlüğünü ifade etmişdir..

Şiirin yazarı olan Sayın lebiderya "Kadir Durak" bilirilmiş düzenleme yapılmışdır.

Saygilar

Misafir
Bu başlık cevaplara kapatılmıştır.

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.