İçeriğe atla
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

Ana ekranınızda anlık bildirimler, rozetler ve daha fazlasıyla tam ekran uygulama.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımı Avrupa'nın Zirvesinde - Euroleague Şampiyonu

Featured Replies

• Cevaplar 59
  • Görüntü 360
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderilen Görseller

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

EUROLEAGUE LEGEND!

EuroLeague Women tarihinde, 7 şampiyonlukla artık bu alanda tek başına zirvede : EMMA MEESEMAN!

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

NBA Takımı Toronto Raptors Fenerbahçe Opet için bir Tweet attı ve şampiyonluklarını kutladı:

Şampiyonluk, double-double, MVP… @JulieAllemand için iş yerinde sıradan bir gün.

EuroLeague Kadınlar zaferi için Julie, Nina Milić ve @fbkadinbasket’i tebrik ederiz!

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Valencia Basket Club her iki takımımızı da kutlayan bir tweet attı:

@EuroLeagueWomen şampiyonluğunuz için tebrikler, @fbkadinbasket!

Harika bir sezon için tebrikler, @KadinBasketGS!

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Iliana Rupert kulüp kariyerine henüz 24 yaşında son verdi.

• Euroleague

• Eurocup

• WNBA

• Fransa Şampiyonu

• Fransa Kupası

• Fransa şampiyonunun MVP'si

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Marine Johannes: "Fenerbahçe'nin dünyanın en iyi takımlarından biri olduğuna inanıyorum."

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Fenerbahçe'nin 4 büyük branşındaki yıldız sayıları dünyanın en büyük spor kulübü..

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Zafer Partisi Fenerbahçe Opet'i kutluyor

Üst üste başarılarla Avrupa basketboluna damga vuran, son 4 yılda 3. kez EuroLeague şampiyonu olarak bizlere bu büyük gururu yaşatan Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımı’nı tebrik ederiz. Avrupa’nın en büyük kupasında final oynayarak tarihi bir Türk derbisine imza atan Galatasaray Çağdaş Faktoring’i de kutluyoruz. İki Türk takımının Avrupa’nın zirvesinde devleşerek Türk sporunun ve Türk kadınının gücünü Avrupa’nın merkezine kazıdığı bu tablo, hepimizin ortak gururudur!

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

NBA takımı Golden State Valkyries Fenerbahçe Opet için bir tweet attı:

Sezonu zirvede tamamlamak! @EuroLeagueWomen şampiyonluğunu kazandığınız için tebrikler, @gabbywilliams15 ve @Iliana_rups!

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Julie Allemand'den mesaj var:

Günaydın people. I won my first Euroleague trophy last night (Dün gece ilk Eurleague kupamı kazandım) Öpüyorum 😘

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Özgür Özel bir tweetle Fenerbahçe Opet'i kutladı:

Gurur duyduk.

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Şampiyonu olan Fenerbahçe Opet’i yürekten kutluyor, 3’üncü kez gelen bu şampiyonlukta emeği geçen tüm sporcuları, teknik heyeti ve Fenerbahçe camiasını tebrik ediyorum.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Türkiye Futbol Federasyonu Tweet'i

Basketbolda İspanya'nın Zaragoza kentinde düzenlenen FIBA Kadınlar Avrupa Ligi 6'lı finalinde iki temsilcimizi buluşturan maçta Galatasaray Çağdaş Faktoring'i 68-55 mağlup ederek üçüncü kez şampiyonluğu kazanan Fenerbahçe Opet'i içtenlikle kutlarız. Bu prestijli organizasyonun final müsabakasında Fenerbahçe Opet ile karşılaşan Galatasaray Çağdaş Faktoring'i de turnuva boyunca sergilediği başarılı performanstan ötürü tebrik ederiz.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Avrupa'nın en büyüğü 3. kez temsilcimiz Fenerbahçe Opet...

İşte şampiyonluk anı...

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Boğazın tek hakimi, Avrupa'nın en büyüğü.

#PotanınKraliçeleri #EuroLeagueWomen

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Vakıfbank Voleybol takımı Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol takımı Euroleague şampiyonluğu için bir tweet attı

Kadınlar EuroLeague'de Şampiyon olan Fenerbahçe Opet’i tebrik ederiz

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Fenerbahçe Opet Başantrenörü Miguel Mendez: Çok yorgunum. Başardığımıza inanamıyorum. Zor bir maçtı. Sonuna kadar mücadele ettik. Yarı final maçında ritmimizi bulmamız için zamana ihtiyacımız vardı ama şimdi başardık. Takımımla gurur duyuyorum. Bu şampiyonluğu hak ettik. Sezon boyunca çok eğlendik. Hocama da teşekkür ediyorum, onun sayesinde kendimin en iyi versiyonu oldum. Kutlamak için sabırsızlanıyorum.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Kardeşler arası desteğin en güzel örneği. Illiana Rupert'in kardeşi Iliana Rupert'in formasıyla

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Avrupa'nın en büyüğü yurda döndü (Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımı)

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Potanın Kraliçeleri (Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımı), Avrupa Şampiyonluğunu değerlendirdi

Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımımızın Genel Menajeri Arzu Özyiğit ve basketbolcularımız, EuroLeague şampiyonluğunu Fenerbahçe Televizyonu’na şu sözlerle aktardı:

Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımımızın Genel Menajeri Arzu Özyiğit: “Çok mutluyum. Teşekkür edecek o kadar çok insan var ki eski başkanlarım Aziz Yıldırım’dan, Ali Koç’a, eski yöneticim Kemal Danabaş, Başkanımız Sadettin Saran ve Yöneticimiz Ufuk Bey, hepsi sağ olsunlar. Biz kadın basketbol şubesi olarak çok şanslıyız. Çünkü bütün başkanlarımız bizi çok seviyor. Bu camiaya layık olmaya layık olmaya çalışıyoruz. Bu camianın büyüklüğünü biliyoruz. Galatasaray’ı da tebrik ediyorum. Fenerbahçe ve Galatasaray finalleri her zaman iyidir ve EuroLeague’deki böyle bir derbiyi kazanmış olmak beni inanılmaz mutlu etti ve gururlandırdı. Tüm camiamıza hayırlı olsun. Çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Televizyon karşısında bizi izleyen ve buradaki taraftarlarımıza çok teşekkür ederim.”

Tilbe Şenyürek: “Ben çok mutluyum ama benim için çok keyifli bir sezon olmadı. O yüzden sevincimi buruk yaşıyorum. Oynayamamak, arkadaşlarıma yardımcı olamamak çok kötü. Burada olduğum için çok mutluyum, herkesi tebrik ediyorum.”

Sevgi Uzun: “Öncelikle Tilbe’nin takıma yardım edemedim demesin katılmıyorum. Bütün sezonun başından beri ortaya çok büyük emek ve istek koyduk. Tabii talihsizlikler yaşandı, herkesin başına gelebilecek bir şey. Bizim yanımızda olmak istedi ve bu şampiyonlukta bizim kadar onun da emeği var. Çok istedik gerçekten. Çok inişli-çıkışlı ve sakatlıklarla dolu bir sezon oldu. Bütün herkesle gurur duyuyorum ve takımı tebrik ediyorum.”

Alperi Onar: ”Evet, bu sene gerçekten çok zordu ama çok güzeldi. Geçen yıldan sonra bu sene tekrar final oynamak, kupayı tekrardan ülkemize, kulübümüze, taraftarlarımıza götürüyor olmak bizim için çok önemli. Çok mutluyuz.”

Julie Allemand: “Açıkcası şu an rüya gibi geliyor. Geçirdiğimiz sezonu göz önünde bulundurduğumuz zaman gerçekten bu şampiyonluğu hak ettiğimizi düşünüyorum. Tabii ki benim için çok özel bir yeri olacak ve hayatım boyunca unutmayacağım bir tecrübe olacak. Çünkü bu benim ilk EuroLeague kupam. Evet, Emma’nın yedi tane kupası var ama benim bir tane.”

Emma Meesseman: “Şu an tamamen hedeflerimize ulaşmış olduk ve sezonu bitirdik. Benim yedinci EuroLeague kupam ama takım arkadaşlarım için çok mutluyum. Bazılarının ilk şampiyonluğu oldu. Dolayısıyla keyfini çıkarmaları ve çıkarmamız lazım.”

Breanna Stewart: “Öncelikle Fenerbahçe Spor Kulübü’ne teşekkür ediyorum. İlk geldiğim günden beni çok güzel bir şekilde karşıladılar. Beni kucakladılar, resmen kollarını açtılar. Çok teşekkür ediyorum. İlk şampiyonluğa göre şartlar daha farklıydı ama bu kupayı Fenerbahçemize geri getirdiğimiz için çok mutluyuz.”

Olcay Çakır Turgut: “Çok mutluyum, çok yorgunum. Zor ve yoğun bir sezon oldu. Ama dört kupa aldık ve almadık kupa bırakmadık. Şimdi gerçekten dinlenme sürecine gireceğim. Biz, burada sadece fiziksel olarak değil, mental olarak da çok büyük savaşlar veriyoruz. Bizi burada desteklemeye gelen yönetim kurulumuza ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizim için destekleri çok kıymetliydi. Çok yorulduk ama dört kupa aldık. Bundan daha büyük bir mutluluk yok. Benim için açıkçası bundan 12 sene önce o takımdan kalan travmalar maçtan önce biraz su yüzüne çıktı ve maçtan sonra da çok duygulandım. Bu benim için çok kıymetliydi.”

Iliana Rupert: “Çok mutluyum ve çok gurur duyuyorum. Çünkü Fenerbahçe armamıza üçüncü yıldızı dâhil eden gruptayım. Bir de Galatasaray finaliydi… Dolayısıyla finalin ayrı bir özelliği vardı. Sezon boyunca da takım olarak çok güzel bir karakter ortaya koyduk.”

Gabby Williams: “Çok mutluyum ve hak ettiğimizi düşünüyorum. Sadece oyuncular olarak değil, benchte ve kameranın önünde gözükmeyen insanlar olarak hepimiz çok hak ettik. Gerçekten benim Avrupa’daki en güzel senem ve tecrübemdi. Sezonu bu şekilde bitirmenin keyfini yaşıyoruz.”

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Account

Navigation

Tarayıcı push bildirimlerini yapılandırın

Chrome (Android)
  1. Adres çubuğunun yanındaki kilit simgesine dokunun.
  2. İzinler → Bildirimler seçeneğine dokunun.
  3. Tercihinizi ayarlayın.
Chrome (Desktop)
  1. Adres çubuğundaki kilit simgesine tıklayın.
  2. Site ayarları seçeneğini seçin.
  3. Bildirimler seçeneğini bulun ve tercihinizi ayarlayın.