Φ emrahcingoz688 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 ilk resim okulumuza gelen yardım ve bağışlar sayesinde yavaş yavaş doldurduğumuz kütüphanemizin rafları bu dik duruşu sergilememi sağlayan yardımsever gönüllere sonsuz teşekkür ediyor her şeyin gönüllerince olmasını diliyorum herşey sizlerin sayesinde çok saolun raflara dizilmeyi bekleyen kitaplar hala boş olan raflarımız Trabzondan İsmail Alkan abimizin okulumuz için yaptığı nöbetçi öğrenci yaka kartları sevgi ve selamlar... Alıntı
Φ SERENGETİ Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 emrah hocam her ne kadar kütüphanedeki polatalemdarvari duruşunuz bizi şoka uğrattıysada son resimdeki cin gibi bakan kahverengi gözler kendimize getirdi bizi....çabalarınız takdire şayan,başarılar.. Alıntı
Φ emrahcingoz688 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 emrah hocam her ne kadar kütüphanedeki polatalemdarvari duruşunuz bizi şoka uğrattıysada son resimdeki cin gibi bakan kahverengi gözler kendimize getirdi bizi....çabalarınız takdire şayan,başarılar.. merhaba dilekleriniz için teşekkür ediyorum ama polatalemdarvari duruş sergilediğimi sölemişsiniz bunu kabul etmiyorum şoka uğratacak bi görüntü olduğunu da düşünmüyorum o duruş idareye istenirse bişeler yapılabildiğini gösteren bi duruş sadece zaten o duruşu bize yardım edenler daha çok hakediyor aslında onlardan aldığımız güçle böyle dik durabiliyoruz insanları duruşuna görüntüsüne göre başkalarıyla özdeşleştirmek hiç iyi değil hem o silah tutuyor biz kalem tutuyor ve tutmasını öğretiyoruz aslında o fotografı koyarken böyle bir eleştiri geleceğini hiç düşünmemiştim açıkçası polat alemdar gibi de durayım diye aklımdan hiç geçmedi o an yine de eleştiriniz için teşekkürler sevgi ve selamlar... Alıntı
Φ lusnika35 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 yapmakta olan bir öğretmenim.25 öğrencim var .öğrencilerimin çoğu beklediğimden iyi performans gösteriyor.Onların durumu hakkında bilgi sahibi olunca velileriyle görüştüm. Sıkı sıkı tembihledim ne olur bu çocuğa ilgi gösterin okutun dedim. Veliler bana “durumumuz pek yok elde avuçta yok ilerde inşallah olursa göndeririz”dedi. Zaten öğrencilere bakınca az çok anlaşılıyor. Kalemlerinin boyu 5-6 cm, sosyal bilgiler, türkçe aynı defterde.. matemetik ve fen-teknoloji ise aynı defterde.. yeni bile değil geçen yılki defterleirnden boş kalan sayfalara yazıyorlar.... maddi güçleri zayıf olup zeki olan bu öğrenciler için elimden geldiği kadar özveride bulunuyorum ama artık bende yetişemiyorum.. yapılandırmacı eğitim ile dersleri işliyoruz. Sürekli birşeyler üretmek zorundalar. Bu yüzden kırtasiye harcamalarında zorluk çekiyoruz. Özellikle serbest okuma saatinde okuyacak hikaye kitapları yok. Sınıfımızın bir kitaplığı dahi yokeğer sizlerden hikaye kitabı ve kırtasiye yardımı alabilrsek çok çok minnettar olacağız.. sevgiyle kalın Alıntı
Φ lusnika35 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Ben şanlıurfa nın halfeti ilçesine bağlı aşağı göklü ilköğretim okulunda görev yapmakta olan bir öğretmenim.25 öğrencim var .öğrencilerimin çoğu beklediğimden iyi performans gösteriyor.Onların durumu hakkında bilgi sahibi olunca velileriyle görüştüm. Sıkı sıkı tembihledim ne olur bu çocuğa ilgi gösterin okutun dedim. Veliler bana “durumumuz pek yok elde avuçta yok ilerde inşallah olursa göndeririz”dedi. Zaten öğrencilere bakınca az çok anlaşılıyor. Kalemlerinin boyu 5-6 cm, sosyal bilgiler, türkçe aynı defterde.. matemetik ve fen-teknoloji ise aynı defterde.. yeni bile değil geçen yılki defterleirnden boş kalan sayfalara yazıyorlar.... maddi güçleri zayıf olup zeki olan bu öğrenciler için elimden geldiği kadar özveride bulunuyorum ama artık bende yetişemiyorum.. yapılandırmacı eğitim ile dersleri işliyoruz. Sürekli birşeyler üretmek zorundalar. Bu yüzden kırtasiye harcamalarında zorluk çekiyoruz. Özellikle serbest okuma saatinde okuyacak hikaye kitapları yok. Sınıfımızın bir kitaplığı dahi yokeğer sizlerden hikaye kitabı ve kırtasiye yardımı alabilrsek çok çok minnettar olacağız.. sevgiyle kalın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.