Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Kendi elelrinle yaptığın bişey yukmu kankim gerçi kendi ellerinle ancak yımırta kırabilirsin gibi geliyo bana Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 tsk ederım suheda oo mıne tskler elıne saglık hepsı cok guzel gorunuyo dılos topragım mıneye dıyecegıne sen kendı ellerınle yapsana zaten aynı mahallede oturuyoruz bu gun ıslerımı halledemedım yarın bıda gıdecem bu arada oyankbanktan hesap actıracaktım burdurdan benım adıma hesap actırmıslar ama para koymayı unutmuslar gıdınce komutanıma tsk edecem benı ugrastırmadılar Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 Sen merak etme Toprağım kankim gereken miktarı yatırır bankaya Bu arada sana bici bici yaptım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 Lahmacunlarınıs ve şalgamınıs Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 Hiç bir mesareften kaçınmadım mangal bile yaktım sise Yalnız çanak antenin ne işi var orda anlayamadım Salatalarınıs Koş kıs kankim koş Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 Kendi elelrinle yaptığın bişey yukmu kankim , gerçi kendi ellerinle ancak yımırta kırabilirsin gibi geliyo bana kendi ellerimle yaptığım bişi olmas olur mu, far tabi çok güsel beş kardeş resmi yaparım ellerimnen bu arada ben bici bici ve adana kebab dışında bişey göremiyorum sende çarpıları doldurmuşsun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 Kıs hakketten neden görünmüyor bunlar geç kaldın bitti ondandır Beş kardeş resmini yağlı boya üserinde mi çalışıyorsun kankim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 topragım ben bunların gerceklerını ıstıyom bıcı bıcının ıcınde votka varmı votkalı yapan yerler var bu arada sılusmudur sulusmudur nedır ıste aldım onu 5.750 bın yol parası verdıler.500 bını sahte 20 kasımda gıdıyom Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Ooo..ziyafeti kaçırmışım.. Allah'tan yaptığınız hiçbirşey görünmüyor.. yoksa halim fenaydı.. Gitmene 6 gün kaldı Jön..yani geri sayım başladı..neler hissediyorsun..? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 vala nasıl anlatım kı dılos karmasık duygular ıcerısındeyım bır yandan askere gıdecem dıye mutluyum sevınclıyım bır yandan da arkamda sevdıklerımı bırakacagım ıcın uzuntulu Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 anlıyorum seni..kısa zaman önce kardeşim gidip geldi..o da öyle karmakarışıktı..ama hoş anılarla döndü..inşallah sende bi dolu güzel anı biriktirirsin..ee bizde merakla bekliyor olucaz arkadaşım.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 ıns dılos tsk ederım ara sıra gelır askerlık anılarımı anlatır gıderım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 ne ara sırası..korkarım hergün ve her dakika dinlemek zorunda kalıcaz.. ben bir ay bedelli askerlik yapıp ballandıra ballandıra bir yıl anlatan insanlar tanıyorum.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 yuk ben carsı ızınlerımde gelıp anlatır gıderım o onlamada solemıstım.yoksa askerlıgım bıtsın o zaman gorun sız benı hıc susmam Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 kimbilir dinlemek ne denli keyifli olcek.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 bencede, sıze anlatmazsam catlarım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Zati bisde dinlemesek çatlardık Gerçi kankim kesin çatlayacaktır Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Beş kardeş resmini yağlı boya üserinde mi çalışıyorsun kankim yuk sulu boya olarak çalışıyorum 20 kasımda gıdıyom 20 kasımda mı çok az kalmış gitmene vala nasıl anlatım kı dılos karmasık duygular ıcerısındeyımbır yandan askere gıdecem dıye mutluyum sevınclıyım bır yandan da arkamda sevdıklerımı bırakacagım ıcın uzuntulu hiç üzülme ahmetcim, sayılı gün çabuk geçiyor , sağ salim gidip gelmen dileğiyle Zati bisde dinlemesek çatlardık ,Gerçi kankim kesin çatlayacaktır yaaa efet çok merak ediyorum şimdiden Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Kıs aslında guaj boya ile çalışsan daha güsel olar biliyon mu Ben dimiştim zaten çok meraklı olduğunu kankim Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 hop hopp nereye senin cezan daha bitmedi göndermiyorum Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 ıns yazıcı olurumda pc de ınternette olursa her an anılarımı anlatırım sana topragım mıne tsk ederım gecer umarım kosmerım bı yere gıtmıyorum kı karakol nobetı tutacam ben burda Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Toprağım anılarını kankime anlat Sonra o kafasında toparlayıp yayın hayatına geçirir Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 sana anlatacam topragım maıl atarım ozel mesaj atarım her yolu denerım kurtulamazsın benden Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Yahu niye ısrar ediyorsun anlamadım ki Dinlemek istemeyrum senin anılarını git kankime anlat Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 ıns yazıcı olurumda pc de ınternette olursa her an anılarımı anlatırım sana topragım mıne tsk ederım gecer umarım kosmerım bı yere gıtmıyorum kı karakol nobetı tutacam ben burda sevgili mahkumum sana vatani görevinde başarılar dilerim karakolumuzu gururla temsil edeceğine inanıyorum selametle gidersin kardeşim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.