Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Diloşum elinde tuttuğu gülden dolayı lakabı güllü Anlamadın mı kıs yav bu adam elinde hep gül mü tutuyor..? niye..çok mu romantik kendileri.. eğer öyleyse yanlış diziye konuşlandırılmış zavallı Güllü.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Romantik olduğu kadar da çok iyi silah kullanıyor o bakımdan Hadi ben kaçtım ii akşamlar Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 resmini gördüm.. sizlerle yarın görüşiciiz.. bende çıkıyorum..iyi akşamlar.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Hayran kaldın dimi Diloşcum Ah cnm benim utandı Süle kıs bis yabancımıyıs Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Süppersin kankim ,Abdulheyde senin olabülürdü ama sen erkenden eflendin tşk ederim aman istemem saol şikerim, onu da ebru ablama ayarlayalım bence Walla inkar ederim ben dimedim dirim her saman ki gibim o diziyi hiç seyretmedim ben..Güllü de kim yav.. hemi o kadın ismi diil mi..? islememekle çok iyi etmişsin diloşcum ben kankimin kocası olan eniştemden bahsetmiştim Leylam benim kocam olan eniştenden mi ne alakası far kıss Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 tşk ederim aman istemem saol şikerim, onu da ebru ablama ayarlayalım bence Ebru ablama mı Neden olmasın her saman ki gibim Yuk kıs benim kocam olan eniştenden mi ne alakası far kıss Kıs konu dağıldı Şimdi başa dönüp açıklama yapamıcim sana Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 topıgımı ne hale getırmısler Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Üsülme Toprağım yenisini alırıs aman yani açarıs bak gördün mü kankim senin yüsünden ne hale geldi Toprağım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 topıgımı ne hale getırmısler efet ahmetcim bende didim aynı şeyi cocuğun topicinin altını üstüne getirdinis didim ama dinlemediler beni Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 efet ahmetcim bende didim aynı şeyi cocuğun topicinin altını üstüne getirdinis didim ama dinlemediler beni Çocuk mu Bu halde sülersen emin ol kimse dinlemes seni kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Üsülme Toprağım yenisini alırıs aman yani açarıs bak gördün mü kankim senin yüsünden ne hale geldi Toprağım yenisini falan açamayıs ben o kadar yiyecekler, pastalar, börekler yaptım benim yüsümden mi ben değil kankim diloş, leyla ve sen, bu topici eyledi viran Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Kıs kekevi.com dan bi daha alarsan Diloş ve Leylam konusunda sana katılıyorum kankim Senin yanın sıra onlarında çok suçu var tabe Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 ahmet sakın unutma bit ilacını hee bitlenirsin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 ahmet sakın unutma bit ilacını hee bitlenirsin Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 eczaneler de satılıyo ya okula yeni başlayan bebelere takıyolar bitlenmesin die ondan hee Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 ben bıtlenmem bıkerem ben rahat olurum askerde paşanın kızını alacam ben Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Paşada sana kısını vermek için şafak sayıyormuş zaten toprağım Paşa basukayı suratında patlatmasında sakın Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 gonul bu bellı mı olur otada konar pasanın kızınada hem nıye basukayı suratımda patlatsın mustakbel oğlu olurum ben karsılıklı ıccecez bız paşamla aman ıste babamla Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Umarım böyle bir hata yaparsın toprağım Senin askerlik hiç bitmes Bu durumda midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmuş olursun ama boşver takma kafana Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 jön paşa kızı olunca güzel olacak diye bir kaide mi var,yoksam gördün mü yoksa o yüzden mi askere gidiyorsun Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Hayran kaldın dimi Diloşcum Ah cnm benim utandı Süle kıs bis yabancımıyıs tamam..pekala..itiraf ediyorum.. ilk görüşte aşk bu işte.. o kaytan bıyıklar..o karizma..ve eldeki o gül..hep böyle birini düşlemiştim.. benim yüsümden mi ben değil kankim diloş, leyla ve sen, bu topici eyledi viran Allah kuru iftiradan saklasın..benim gibi melek misali birine hiç yakışırmı topic dağıtmak.. Diloş ve Leylam konusunda sana katılıyorum kankim Senin yanın sıra onlarında çok suçu var tabe evet biz suçluyuz da sen sütten çıkmış ak kaşıksın zati.. ben bıtlenmem bıkerem ben rahat olurum askerde paşanın kızını alacam ben edindiğim istihbarata göre paşanın kızı 1.40 boylarında 98 kilo ve de bıyıklıymış.. Allah mesut bahtiyar etsin Jöncüm.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Diloşcum sise mutluluklar cnm Neden kankim ve yandaşları hep bu cümleyi kuruyorlar anlamadım Sütten çıkmış ak kaşık Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Bu konuda hiç gocunup,üstüme bilem alınmamışım dikkatinizi celbederim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 sağol şekerim.. bi eli güllü de sana inşallah.. bi bakayım benimkinin belki pos bıyıklı bi abisi ya da kardeşi neyim vardır, onun adıda "karanfil " falandır belkim.. inşallah bu miniminnacık ayrıntıyı kafana takmazsın.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.