Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Forumumuzun Jönünü Ahmet'ini askere gönderiyoruz :)

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
hosbulduk abla :flowers:

cıkacam sımdı bu hava durumuna hıc guven olmuyo gunluk guneslık gosterıyodu yagmur basladı :pinch:

Peki kendine dikkat et :)

• Cevaplar 521
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

tskler bır an once gıt derım ben sana

bu arada persembe gunu ılker basbug geldı cayı ben verdım zangır zangır tıtredım vala :(

taksıme cıcek pasajına gıdeyım :lol: kendınıze ıyı bakın :)

Gönderi tarihi:
benı cok yanlıs tanımıssın mıne sen en ıyısımı bana bı kahve yap

nası yapacagını bılıyosun yıne hatırlatmak maksadıyla soleyıverım

ortadan cok sekerlıden az telvesı bol ama bataklık kıvamında olmayan

ahmetcim seni kendi kardeşim kadar iyi tanıyorum ben :D

neyse bakalım askerde olduğuna dua et ;) ne zamandır içmemişsindir sen şimdi kahve :( gerçi sen orda da bulmuşsundur kendine kahve yaptırcak birini <_<:P afiyet olsun ;)

800px-Turkishcoffee.jpg

tskler bır an once gıt derım ben sana

bu arada persembe gunu ılker basbug geldı cayı ben verdım zangır zangır tıtredım vala :(

taksıme cıcek pasajına gıdeyım , kendınıze ıyı bakın

bir an önce git dermiş :lol: kendisi hemen gitti ya sanki akıl veriyo :P

titreyip çayı bide adamın üstüne dökücek, sonra uğraş dur askerliği bitirmek için :D

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

canım ahmetcım kendıne çok dikkat et,inşallah güzel dostluklar edınıyosun orda..döndüğünde bize güzel anılar anlat..artık askerlık anıların bıtmez eyvah :P Allah a emanet ol...

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

kahve ıcın tskler mıne.ben mı ıcmıyorum askerde paşadan daha cok ıcıyom vala evdeyken bu kadar cok ıcmıyodum cay kahve falan :stuart:

tskler dılos su pasanın bılgısayarındakı sıfreyı ogrensem her gun gırecem de ogrenemedım henuz :grin:

burdayım zeynep bı haltlar karıstırdık 1 aydır carsım kıtlıydı :sweatingbullets:

bundan sonrada her hafta carsım yok 2 haftada bır gun var :sorcerer::lol::getlost::grin:

tskler zeynep ben anılarıma sımdıden basladım bıle ama hepsını anlatamıyorum :blushing:

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

cezan bitmis, ne yaptin da cezaliydin sormayim hic degilmi :)

seni görmek güzel jön, hosgeldin :clover:

Gönderi tarihi:

Amaninn askerimiz mi geldi :)

Seni gördüğüme çok sevindim ablam ya,valahi merak ediyordum artık,umarım iyisindir :clover:

Gönderi tarihi:

tskler birce ve radya ben cok iyiyim sizleri gordum mtlu oldum

ama cezam bitmedi ustune daha da cok artti carsida degilim yani komutanin pcden giriyorum acik unutmusta :D

tezkereye kadar carsim yok cezam artti yani :(

benim biras islerim var simdilik hoscakalin :)

Gönderi tarihi:

tskler radya :)

yakinda mahkemeyede cikacam zaten beni mahkemeye vermisler ama cezam cok komik.askeriyede hakketten mantik yok :D

sucum ise her ay verdikleri maasi 2 ay boyunca almamisim bu yuzden mahkemelik oldum :lol:

maas almaya bile zamanim olmuyoki komutani birakip maas almaya mi gideyim sabahin 6 sindan gecenin 11 ine kadar makamdayim -_-

tskler spices hosbuldum :)

Gönderi tarihi:
tskler radya :)

yakinda mahkemeyede cikacam zaten beni mahkemeye vermisler ama cezam cok komik.askeriyede hakketten mantik yok :D

sucum ise her ay verdikleri maasi 2 ay boyunca almamisim bu yuzden mahkemelik oldum :lol:

maas almaya bile zamanim olmuyoki komutani birakip maas almaya mi gideyim sabahin 6 sindan gecenin 11 ine kadar makamdayim -_-

:D hoşgeldın ahmet..maaş almadın diyemı yani ağzım açık kaldı yav...nerde tuhaflık var çekıyosun dostum çekıyosun :P

Gönderi tarihi:

hosbulduk sedelina :) daha cok cekerim ben bu gidisle :D cikmak zorunda kaldim cunku bana surekli ceza veren albay basti biras once :excl: neyseki ayak seslerinden hemen toparlandim.bu seferde kravatin nerde senin diyo bi baktim valla yok kravat. takmayi unutmusum bugun.sabah gec kaldim zaten nasil kalkip giyindigimi hatirlamiyom :lol:

Gönderi tarihi:

ooooooo jön gelmişte gitmiş :)

ahmet ne anılar var sende :lol: okudum güldüm ama üzüldüm çarşı iznine....neyse umarım bu cezaların biter en kısa zamanda :)

Allah'a emanet ol ahmet kendine iyi bak....

Gönderi tarihi:

tsk ederim zeynep :) daha bissuru ani var bende ama anlatamiyom malesef.kogustaki arkadaslarimi birak komutanlara bile komutan hakkinda biseler soylemem yasak :sweatingbullets: cok animiz oldu komutanla :lol::sorcerer::cat:

• 3 hafta sonra...
  • 3 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.