Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 hosbulduk abla cıkacam sımdı bu hava durumuna hıc guven olmuyo gunluk guneslık gosterıyodu yagmur basladı Peki kendine dikkat et Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 tsk ederım abla sızde kendınıze dıkkatedın ıyı bakın bu arada mod olmusun hayırlı olsun Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 hayırlı teskereler.darısı basımıza Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 tskler bır an once gıt derım ben sana bu arada persembe gunu ılker basbug geldı cayı ben verdım zangır zangır tıtredım vala taksıme cıcek pasajına gıdeyım kendınıze ıyı bakın Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 benı cok yanlıs tanımıssın mıne sen en ıyısımı bana bı kahve yap nası yapacagını bılıyosun yıne hatırlatmak maksadıyla soleyıverım ortadan cok sekerlıden az telvesı bol ama bataklık kıvamında olmayan ahmetcim seni kendi kardeşim kadar iyi tanıyorum ben neyse bakalım askerde olduğuna dua et ne zamandır içmemişsindir sen şimdi kahve gerçi sen orda da bulmuşsundur kendine kahve yaptırcak birini afiyet olsun tskler bır an once gıt derım ben sana bu arada persembe gunu ılker basbug geldı cayı ben verdım zangır zangır tıtredım vala taksıme cıcek pasajına gıdeyım , kendınıze ıyı bakın bir an önce git dermiş kendisi hemen gitti ya sanki akıl veriyo titreyip çayı bide adamın üstüne dökücek, sonra uğraş dur askerliği bitirmek için Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 Jön'ün askerden canlı yayın bağlantıları kesintisiz sürüyor.. Nerdeyse hepiciğimiz askerlik yapmış kadar olduk.. Allaha emanet ol.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 ahmet hiç gözükmüyo arada sırada girerdi ama yok Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 ahmet hiç gözükmüyo arada sırada girerdi ama yok kesin bi ceza almıştır seyneppcim o yüsden giremiyordur Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Bence de Minecim kimbilir neler karıştırmıştır yine..? Onun yerine eminim komutanları şafak sayıyordur.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 canım ahmetcım kendıne çok dikkat et,inşallah güzel dostluklar edınıyosun orda..döndüğünde bize güzel anılar anlat..artık askerlık anıların bıtmez eyvah Allah a emanet ol... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 kahve ıcın tskler mıne.ben mı ıcmıyorum askerde paşadan daha cok ıcıyom vala evdeyken bu kadar cok ıcmıyodum cay kahve falan tskler dılos su pasanın bılgısayarındakı sıfreyı ogrensem her gun gırecem de ogrenemedım henuz burdayım zeynep bı haltlar karıstırdık 1 aydır carsım kıtlıydı bundan sonrada her hafta carsım yok 2 haftada bır gun var tskler zeynep ben anılarıma sımdıden basladım bıle ama hepsını anlatamıyorum Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 cezan bitmis, ne yaptin da cezaliydin sormayim hic degilmi seni görmek güzel jön, hosgeldin Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 Amaninn askerimiz mi geldi Seni gördüğüme çok sevindim ablam ya,valahi merak ediyordum artık,umarım iyisindir Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 tskler birce ve radya ben cok iyiyim sizleri gordum mtlu oldum ama cezam bitmedi ustune daha da cok artti carsida degilim yani komutanin pcden giriyorum acik unutmusta tezkereye kadar carsim yok cezam artti yani benim biras islerim var simdilik hoscakalin Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 Kıyamam Güle güle Allaha emanet ol kardeşim Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 korgeneral dışarı çıktı galiba.. foruma hoş geldin jön Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 tskler radya yakinda mahkemeyede cikacam zaten beni mahkemeye vermisler ama cezam cok komik.askeriyede hakketten mantik yok sucum ise her ay verdikleri maasi 2 ay boyunca almamisim bu yuzden mahkemelik oldum maas almaya bile zamanim olmuyoki komutani birakip maas almaya mi gideyim sabahin 6 sindan gecenin 11 ine kadar makamdayim tskler spices hosbuldum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 tskler radya yakinda mahkemeyede cikacam zaten beni mahkemeye vermisler ama cezam cok komik.askeriyede hakketten mantik yok sucum ise her ay verdikleri maasi 2 ay boyunca almamisim bu yuzden mahkemelik oldum maas almaya bile zamanim olmuyoki komutani birakip maas almaya mi gideyim sabahin 6 sindan gecenin 11 ine kadar makamdayim hoşgeldın ahmet..maaş almadın diyemı yani ağzım açık kaldı yav...nerde tuhaflık var çekıyosun dostum çekıyosun Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 hosbulduk sedelina daha cok cekerim ben bu gidisle cikmak zorunda kaldim cunku bana surekli ceza veren albay basti biras once neyseki ayak seslerinden hemen toparlandim.bu seferde kravatin nerde senin diyo bi baktim valla yok kravat. takmayi unutmusum bugun.sabah gec kaldim zaten nasil kalkip giyindigimi hatirlamiyom Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 31 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2008 ooooooo jön gelmişte gitmiş ahmet ne anılar var sende okudum güldüm ama üzüldüm çarşı iznine....neyse umarım bu cezaların biter en kısa zamanda Allah'a emanet ol ahmet kendine iyi bak.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2008 tsk ederim zeynep daha bissuru ani var bende ama anlatamiyom malesef.kogustaki arkadaslarimi birak komutanlara bile komutan hakkinda biseler soylemem yasak cok animiz oldu komutanla Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2008 2.5 ay sonra carsıdayım ama dıgerlerıne gore 2 saat gec cıktım 3 satte erken donecem bunada sukur bda ne zaman cıkarım onu kımse bılmıyo Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 3 aylik carsi cezamdan sonra artik her hafta carsidayimmmm Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 safak 396 uffff ne yapmisim ben boyle yaw 396 diye safak mi olur Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.