Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Forumumuzun Jönünü Ahmet'ini askere gönderiyoruz :)

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
piişşhhttt ben geldım korgeneralın habercısıyım takım elbıseyle dolasıyorum

tabi cnm :P madem takım elbiseyle dolaşıyosun niye önüne gelen herkee slm veriyosun :D

bu arada paşanın odasındakı en sevdıgı agacı kuruttum , her zaman suluyorum agac gunden gune kuruyor en sonunda kupkuru kaldı.magersem suyu kokunden almıyomus yapraklarından alıyomus yenısını aldılar , bunuda kurutursan oldurrum senı dedı

ben nato askerıyım bu arada.dunyada 7 tane var bu nato karargahından.turk askerınden cok yabancı askerler var nerdeyse , yakında afganıstana goturecekler bı cogumuzu beklıyoruz hayırlısı olsun artık

ahmetcim çiçeğe su dökerken saksıya diil de altında ki tabağa dökersen daha sağlıklı olur senin için :lol: çok da dökme bu seferde çok su vermekten öldürürsün bitkiyi :lol:

afganistana mı gidiceksiniz :huh: bence seni göndermezler oraya :D

hele benım bulunduugum bına pasalardan gecılmıyo.yıldızlar celenkler rutbeler havada ucusuyo gunde yaklasık 100 den fazla selam verıyorum

:lol: sen bence elini kafandan hiç çekme :lol:

• Cevaplar 521
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Amanın Toprağım gelmiş :w00t:

Hoşgeldin Toprağım ;) Bu arada bütün bu olanlardan benim haberim yuktu :huh: Sen ne zaman İstanbula gittin,ne zaman NATO Askeri oldun ve ne zaman Afganistana gidiyosun :shifty:

Nasılsın toprağım iyicenemisin bari :D Bis daha mektup yazacaktık sana :unsure::P

Gönderi tarihi:
safak 396 :sorcerer:

safak soyledıgım zaman ne yaptın adammı oldurdun dıyolar cok zoruma gıdıyo , bende ıkız kulelerı ben bombaladım dıyorum

396 mı :( daha çokmuş be kardeşim :) gerçi böyle askerliğe can kurban :) baksana internete girmeye bile fırsat bulduğuna göre :P

takım elbıse gıyenler selam veremez dıye bı kural yokkı mıne , elle selam vermıyorum esas durusa gecıp kafamı one gerıye sallıyorum

başını öle emme basma tulumba gibim sallıyosun dimek ki :)

Gönderi tarihi:

hosbuldum topragım :shifty: topragım senın dehıc bıseyden haberın yokmus.vala ne yalan soleyım gıtmeden once benımde haberım yoktu gıdınce ogrendım nato askerı oldugumu :D afganıstana gıdecek olanların bı kısmını sectıler dun atısa gıttı onlar hazırlıklara basladılar ıns benıde gotururler kurtulurum paşanın haberfcısı olmaktan :sweatingbullets: yapmak ıstemedıgımı soyledım paşanın habercılıgını ama kabul etmıyolar sorumlulugu cok fazla ve cok streslı.

yok mıne boyle askerlık cok zor gunde 10 saat nobet tutmaya razıyım vala.hafta sonu carsıya cıkarmadılar zaten.bakma hafta ıcı cıktıgıma paşa sehır dısında o yuzden cıktım :lol: selam vermekten boynum tutulacak zaten.benım bulundugum yer albay yarbay tuggeneral tum general paşa dolu yanı.boynum tutulacak yakında :P dun zaten uyuyrken tuggeneral yakaladı hemen esas durusa gectım.yanında dıger komutanlar var gulerek bu koltuga oturan herkez uyuuyo anlamadım gıttı dıyo koltuk aceyıp rahat.benı gordun uykun acılmıstır senın sımdı dıyo.hakketten de ole oldu cın gıbı oluverdım o korkuyla :lol:

Gönderi tarihi:
yok mıne boyle askerlık cok zor gunde 10 saat nobet tutmaya razıyım vala.hafta sonu carsıya cıkarmadılar zaten.bakma hafta ıcı cıktıgıma paşa sehır dısında o yuzden cıktım :lol:

Hafta ici ne yaptin da, hafta sonu cikarmadilar :)

Gönderi tarihi:
yapmak ıstemedıgımı soyledım paşanın habercılıgını ama kabul etmıyolar sorumlulugu cok fazla ve cok streslı.

yok mıne boyle askerlık cok zor gunde 10 saat nobet tutmaya razıyım vala.hafta sonu carsıya cıkarmadılar zaten.bakma hafta ıcı cıktıgıma paşa sehır dısında o yuzden cıktım,selam vermekten boynum tutulacak zaten.benım bulundugum yer albay yarbay tuggeneral tum general paşa dolu yanı.boynum tutulacak yakında , dun zaten uyuyrken tuggeneral yakaladı hemen esas durusa gectım.yanında dıger komutanlar var gulerek bu koltuga oturan herkez uyuuyo anlamadım gıttı dıyo koltuk aceyıp rahat.benı gordun uykun acılmıstır senın sımdı dıyo.hakketten de ole oldu cın gıbı oluverdım o korkuyla

demek sen söledin ama kabul etmediler :huh: hiç insanlıktan anlamıyo bunlarda canım :D

sen nöbette de uyurdun kesin ahmet :lol: komutan yine yakalardı seni :) o zaman daha kötü senin askerlik hiç bitmesdi :D

Hafta ici ne yaptin da, hafta sonu cikarmadilar

daha ne yapcak bircecim, paşanın odasında ki en sevdiği çiçeği kurutmuş :D

Gönderi tarihi:

cok yogun oluyoruz bırce o yuzden hafta sonları normalde tatıldır butun askerlere sabahtan aksama kadar serbestler gıderler gazınoda otururlar veya carsıya cıkarlar ama bız sabahın 6 sında goreve baslarız gece 11 e kadar.cogu zaman cıkamıyoruz carsıya.ben pasanın yoklugundan dolayı cıkıyorum hafta ıcı yoksa ımkanı yok cıkamam :)

yok mıne uyumazdım nobette gunde 2 saat nobetımı tutardım.ama bız yaklasık 15 saat ayakta beklıyoruz ve sureklı ordan oraya kosusturmacayla gecıyo sorumlulugumuz cok fazla ;) keske habercı olmasam da gunde 10 saaat nobet tutmaya razıyım vala :)

cok tsk edıyorum ılyada :)

Gönderi tarihi:
daha ne yapcak bircecim, paşanın odasında ki en sevdiği çiçeği kurutmuş :D

orasini gördüm de inanamadim bir türlü Mineu, hemde pasanin :) kökten madem almiyormus, akil edip te pamugu islatip yapraklarindan vermeye calissa olurmu acaba :) gerci epey olayici, fakat nasil olsa zamani cok daha ( 396 ) ...yoksa ikinci aldiklari da, gitti gidiyor demektir

Gönderi tarihi:

pamukla kım ugrasacak bırce sprey gıbım bıse var suyu ondan sıkıyorum :D

evet topragım askerde nobetım yok bende burda tutuyorum :P

Gönderi tarihi:
gulerek bu koltuga oturan herkez uyuuyo anlamadım gıttı dıyo koltuk aceyıp rahat.benı gordun uykun acılmıstır senın sımdı dıyo.hakketten de ole oldu cın gıbı oluverdım o korkuyla :lol:

:yuvarlan: :yuvarlan: hoşgeldin ahmet :)

Gönderi tarihi:
Ahmetcim merhaba canım nasılsın?

Nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah :)

ablacım işin içinde ahmet olunca herşeyin yolunda olması mümkün mü hiç :huh::lol:

Gönderi tarihi:

tskler zeynep hosbuldum :)

benden once 2 habercı denemısler onlar ısı yapamıyor dıye cıkardılar zaten onlar yarısını kurutmus sonra ben geldım dıger yarısını da ben kuruttum kabak benım basıma patladı bırce :grin:

meraba sıbel abla yoluında hersey gayet ıyıyım sızlerede ıyısınız umarım safak abıme selamlar :)

benı cok yanlıs tanımıssın mıne sen en ıyısımı bana bı kahve yap :P

nası yapacagını bılıyosun yıne hatırlatmak maksadıyla soleyıverım

ortadan cok sekerlıden az telvesı bol ama bataklık kıvamında olmayan :lol:

Gönderi tarihi:

bak cok üzüldüm simdi gercekten ( :) ) sonuc ta senin sucun yari yariya oluyor degilmi..

olsun varsin Jön . Bunu buraya eklemeden yapamadim, gercekten cok güzel yazmissin :clover: kurutmayalim degilmi

Gönderi tarihi:

kuurutmayalım dıyecegım ama bu pasanın cıcegı yıne kuruyo bızım arkadas cıcegın yapragına su sıkacagına ılaclı suyu camsılı sıkmıs yanlıslıkla su dıye :lol: nerdeyse yarısı kurudu kurtarma calısmalarımız devam edıyo :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:
kuurutmayalım dıyecegım ama bu pasanın cıcegı yıne kuruyo bızım arkadas cıcegın yapragına su sıkacagına ılaclı suyu camsılı sıkmıs yanlıslıkla su dıye :lol: nerdeyse yarısı kurudu kurtarma calısmalarımız devam edıyo :sweatingbullets:

:huh::o:lol:

Hoşgeldinnnn :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.