Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Forumumuzun Jönünü Ahmet'ini askere gönderiyoruz :)

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Ağzından yel alsın Jön, Zaten ikisi de yoklar, Gece hastaneye filan gitmiş olmasın,Polat'a destek olmaya

Moral olsun dimiştim :P

burdan bi anons yapma gereği hissettim bu ayın 20sinde burdurda askeri görevine başlayacak olan askerlerimiz sakın Ahmetin sürdüğü araca binmeyin , kaç tekerli olursa olsun

İşte budur :w00t::yuvarlan:

vaaaaaaahhh kankim vaaaaahhh dimek üstünü başını yırtıyodu ha, değer mi kıss bir pudik için

Pudik için değil kıs :huh::lol::angry:

• Cevaplar 521
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

eveeeeeeettt işte geldi ayrılık günü :( Ahmet yarın askere gidiyor -_- kına gecesine başlayalım artık ne dersiniz ;):(

asker%20daveti6JPG.jpg

Allah'ın emriyle, Peygamber Efendimizin kavliyle askerimizin kınasını yakacağız Allah hayırlı uğurlu eylesin -_-

Dualar okunduktan sonra kına asker adayının yanına getirilir. Kına bir tepsi içinde çiçekler ve mumlarla süslenir.Bir süre tepsi elden ele gezerek oynanır. Daha sonra asker adayının sağ serçe parmağına kına yakılır:

Kınayı getir aney

Parmağın batır aney

Bu gece son gecemiz

Koynunda yatır aney

Bu gece misafirim

Koynunda yatır aney :crying:

Yemekler yenilir ve gecenin geç saatlerine kadar eğlenilir. Hadi bakalım başlasın o zaman eğlencemiz :D

Gönderi tarihi:

''Gelinlere kına yakarlar, yuvasına kurban olsun diye,

Kuzulara kına yakarlar, Hakk'a kurban olsun diye,

Askere kına yakarlar, vatan uğruna şehit olsun diye...

Oy benim kınalı kuzum, can yoldaşım, arkadaşım,

Kiminin evladı, kiminin eşi, kiminin babasısın...

Ama kocaman yüreğinle yiğitlerin hasısın,

Şimdi bu cennet vatanın bağrında uzansan da

Ay yıldızın içinde istiklalin adısın... '' -_-

Gönderi tarihi:
eveeeeeeettt işte geldi ayrılık günü :( Ahmet yarın askere gidiyor -_- kına gecesine başlayalım artık ne dersiniz ;):(

Haklisin Mineu :clover: vermiş oldugu tarih yarin... artik cantasinimi hazirliyor şuan, yoksa yola ciktimi bilemiyorum.

Hayirli teskereler jön :clover: dediklerimi de unutmamissindir insallah

Her ne kadar yorgun olursan ol .. meselesini... unutum bile demeyesin sakin :) simdi gelipte buraya.

Gönderi tarihi:

Jöncüm..yarın senin için yeni bir dönem başlıyor..hoş anılar biriktirmeye çalış..dün kardeşim askerlik resmine bakıp şöyle dedi; hiç ummadığın anların bile sonradan çok hoş tatları kalıyormuş insanda..komutan korkumuzun bile kendine has bir tadı varmış..

bu şekilde yaklaşırsan;unutamayacağın.. bizlere ve daha sonrasında da inşallah torunlaraına anlatacağın bi dolu hikayen olacak..

seni ve askerlik anılarını bekliyor olucaz..samimiyim.. :)

ALLAHA EMANET OL..

Gönderi tarihi:

hepınıze cok ama cok tsk ederım.yarın aksam 10 da otobusum kalkacak.soyledıklerını unutmadım bırce aklımda hepsı.ınsan bu gıbı durumlarda ne soylıyecegını de bılemıyor.cokta uzun yazmak ıstemıyorum.

sızlere cok alısmıstım.sızın varlıgınıza alıstıgım gıbı yoklugunuza da alısacam.bundan dolayı uzuntuluyum.malesef hayat bu sekılde.

ıns dondugumde sızlerı yıne burda gormekten dolayı buyuk mutluluk duyacam.sakın bı yere gıtmeyın daha askerlık anılarımı anlatacam sıze

ben sızlerı tanıdıgım ıcın onur duydum mutlu oldum.bana bu onuru ve mutlulugu yasattıgınız ıcın ayrıca tsk ederım

sızlerı tanımaktan hıc bır pısmanlık duymadım ıyıkı tanımısım sızlerı

hepınız cok ıyı (hanım bey) efendı tertemız pırıl pırıl ınsanlarsınız.sızlerı bılmeden de olsa uzduysem kırdıysam ozur dılerım

hakkınızı helal edın ben sızlerı unutmayacam sızde benı unutmayın.hoscakalın :clover:

Gönderi tarihi:
hepınıze cok ama cok tsk ederım.yarın aksam 10 da otobusum kalkacak.soyledıklerını unutmadım bırce aklımda hepsı.ınsan bu gıbı durumlarda ne soylıyecegını de bılemıyor.cokta uzun yazmak ıstemıyorum.

sızlere cok alısmıstım.sızın varlıgınıza alıstıgım gıbı yoklugunuza da alısacam.bundan dolayı uzuntuluyum.malesef hayat bu sekılde.

ıns dondugumde sızlerı yıne burda gormekten dolayı buyuk mutluluk duyacam.sakın bı yere gıtmeyın daha askerlık anılarımı anlatacam sıze

ben sızlerı tanıdıgım ıcın onur duydum mutlu oldum.bana bu onuru ve mutlulugu yasattıgınız ıcın ayrıca tsk ederım

sızlerı tanımaktan hıc bır pısmanlık duymadım ıyıkı tanımısım sızlerı

hepınız cok ıyı (hanım bey) efendı tertemız pırıl pırıl ınsanlarsınız.sızlerı bılmeden de olsa uzduysem kırdıysam ozur dılerım

hakkınızı helal edın ben sızlerı unutmayacam sızde benı unutmayın.hoscakalın :clover:

bizde sana çok tşk ederiz Ahmetcim, senin gibi sevgi dolu, dürüst, içinde ne varsa dışında da o olan senle bizleri tanıştırdığın için... bizlerde seni tanımaktan çok mutluyuz :) senin o narin yüreğin kimseyi kırmadı, üzmedi kardeşim sende hakkını helal et -_- döndüğünde Allah nasip ederse bizler burada merakla senin askerlik anılarını bekliyor olucaz :D kendine çok iyi bak, hayırlı teskereler forumumuzun yakışıklı jönü ;)

EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER :)

Gönderi tarihi:
Kıs kankim bu toprağım sakın duygu cafede oturup keyif çatıyor olmasın :huh::P Sen şimdi duygu cafe nerde diye sorarsında <_<:lol:

kıss şu Seyhan'da ki Baraj yolu üzerinde Ora Cafe karşısında ki duygu cafe mi :rolleyes::grin::lol:<_<

Gönderi tarihi:
Efet :huh: Google sağolsun demi kankim <_<:lol::P

Google dan bulmadım bi kere -_-<_<:islik::lol:

kıss bi de Atatürk Caddesinde ki Aristone Cafe far orası da çok güsel demi kankim :DB)

Gönderi tarihi:
Çok güseldir :huh: Yanında da sinema var hayret onu göremedin mi kankim

gördüm de kıss adını hatırlayamadım :rolleyes: metropol mü, cinebonus mu, ariplex miydi :rolleyes::lol:

Gönderi tarihi:
Ariplex <_<:lol: 100 m. ileride ne vardı <_<:P

hah Ariplex di :D 100 m. ileride de :rolleyes: Fehima Eczanesi, Leecooper Jeans, Ender mağazası, bi tane unlu mamüller satan bi dükkan, bi börekçi, birde fortis Bank var :w00t::lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.