Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Ağzından yel alsın Jön, Zaten ikisi de yoklar, Gece hastaneye filan gitmiş olmasın,Polat'a destek olmaya Moral olsun dimiştim burdan bi anons yapma gereği hissettim bu ayın 20sinde burdurda askeri görevine başlayacak olan askerlerimiz sakın Ahmetin sürdüğü araca binmeyin , kaç tekerli olursa olsun İşte budur vaaaaaaahhh kankim vaaaaahhh dimek üstünü başını yırtıyodu ha, değer mi kıss bir pudik için Pudik için değil kıs Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 pudik mi o ne eyvaaaaaahhhh çok uzun mesele seynepcim boşver Pudik için değil kıs kıss o da bir pudik sayılır Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Yuk artık kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 eveeeeeeettt işte geldi ayrılık günü Ahmet yarın askere gidiyor kına gecesine başlayalım artık ne dersiniz Allah'ın emriyle, Peygamber Efendimizin kavliyle askerimizin kınasını yakacağız Allah hayırlı uğurlu eylesin Dualar okunduktan sonra kına asker adayının yanına getirilir. Kına bir tepsi içinde çiçekler ve mumlarla süslenir.Bir süre tepsi elden ele gezerek oynanır. Daha sonra asker adayının sağ serçe parmağına kına yakılır: Kınayı getir aney Parmağın batır aney Bu gece son gecemiz Koynunda yatır aney Bu gece misafirim Koynunda yatır aney Yemekler yenilir ve gecenin geç saatlerine kadar eğlenilir. Hadi bakalım başlasın o zaman eğlencemiz Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Kaynakça nedir kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 ''Gelinlere kına yakarlar, yuvasına kurban olsun diye, Kuzulara kına yakarlar, Hakk'a kurban olsun diye, Askere kına yakarlar, vatan uğruna şehit olsun diye... Oy benim kınalı kuzum, can yoldaşım, arkadaşım, Kiminin evladı, kiminin eşi, kiminin babasısın... Ama kocaman yüreğinle yiğitlerin hasısın, Şimdi bu cennet vatanın bağrında uzansan da Ay yıldızın içinde istiklalin adısın... '' Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 eveeeeeeettt işte geldi ayrılık günü Ahmet yarın askere gidiyor kına gecesine başlayalım artık ne dersiniz Haklisin Mineu vermiş oldugu tarih yarin... artik cantasinimi hazirliyor şuan, yoksa yola ciktimi bilemiyorum. Hayirli teskereler jön dediklerimi de unutmamissindir insallah Her ne kadar yorgun olursan ol .. meselesini... unutum bile demeyesin sakin simdi gelipte buraya. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Yarın yolcuymuşsun,o gün gelmiş demek,hayırlı teskereler Jön,hayırlısıyla gider gelirsin inşaallah.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Jöncüm..yarın senin için yeni bir dönem başlıyor..hoş anılar biriktirmeye çalış..dün kardeşim askerlik resmine bakıp şöyle dedi; hiç ummadığın anların bile sonradan çok hoş tatları kalıyormuş insanda..komutan korkumuzun bile kendine has bir tadı varmış.. bu şekilde yaklaşırsan;unutamayacağın.. bizlere ve daha sonrasında da inşallah torunlaraına anlatacağın bi dolu hikayen olacak.. seni ve askerlik anılarını bekliyor olucaz..samimiyim.. ALLAHA EMANET OL.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 hepınıze cok ama cok tsk ederım.yarın aksam 10 da otobusum kalkacak.soyledıklerını unutmadım bırce aklımda hepsı.ınsan bu gıbı durumlarda ne soylıyecegını de bılemıyor.cokta uzun yazmak ıstemıyorum. sızlere cok alısmıstım.sızın varlıgınıza alıstıgım gıbı yoklugunuza da alısacam.bundan dolayı uzuntuluyum.malesef hayat bu sekılde. ıns dondugumde sızlerı yıne burda gormekten dolayı buyuk mutluluk duyacam.sakın bı yere gıtmeyın daha askerlık anılarımı anlatacam sıze ben sızlerı tanıdıgım ıcın onur duydum mutlu oldum.bana bu onuru ve mutlulugu yasattıgınız ıcın ayrıca tsk ederım sızlerı tanımaktan hıc bır pısmanlık duymadım ıyıkı tanımısım sızlerı hepınız cok ıyı (hanım bey) efendı tertemız pırıl pırıl ınsanlarsınız.sızlerı bılmeden de olsa uzduysem kırdıysam ozur dılerım hakkınızı helal edın ben sızlerı unutmayacam sızde benı unutmayın.hoscakalın Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Hayırlı gidip hayırlı dönersin insallah Allah yardımcın olsun... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 hepınıze cok ama cok tsk ederım.yarın aksam 10 da otobusum kalkacak.soyledıklerını unutmadım bırce aklımda hepsı.ınsan bu gıbı durumlarda ne soylıyecegını de bılemıyor.cokta uzun yazmak ıstemıyorum.sızlere cok alısmıstım.sızın varlıgınıza alıstıgım gıbı yoklugunuza da alısacam.bundan dolayı uzuntuluyum.malesef hayat bu sekılde. ıns dondugumde sızlerı yıne burda gormekten dolayı buyuk mutluluk duyacam.sakın bı yere gıtmeyın daha askerlık anılarımı anlatacam sıze ben sızlerı tanıdıgım ıcın onur duydum mutlu oldum.bana bu onuru ve mutlulugu yasattıgınız ıcın ayrıca tsk ederım sızlerı tanımaktan hıc bır pısmanlık duymadım ıyıkı tanımısım sızlerı hepınız cok ıyı (hanım bey) efendı tertemız pırıl pırıl ınsanlarsınız.sızlerı bılmeden de olsa uzduysem kırdıysam ozur dılerım hakkınızı helal edın ben sızlerı unutmayacam sızde benı unutmayın.hoscakalın bizde sana çok tşk ederiz Ahmetcim, senin gibi sevgi dolu, dürüst, içinde ne varsa dışında da o olan senle bizleri tanıştırdığın için... bizlerde seni tanımaktan çok mutluyuz senin o narin yüreğin kimseyi kırmadı, üzmedi kardeşim sende hakkını helal et döndüğünde Allah nasip ederse bizler burada merakla senin askerlik anılarını bekliyor olucaz kendine çok iyi bak, hayırlı teskereler forumumuzun yakışıklı jönü EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 hayırlısıyla gidip gelirsin inşallah jön sonunda koğuştan kaçmanın yolunu buldun yolun açık olsun koğuşu özlersen, geldiğinde kenara biyere sığacağın kadar yer bırakırız ağlama Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 evettt ne zmandır gitcem gitcem diyodu ve gitti.... hayırlısıyla da döner inşallah... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 eğer Ahmet gerçekten gittiyse askere bugün 2 günlük asker oldu ben hala inanamıyorum da gittiğine Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Kıs kankim bu toprağım sakın duygu cafede oturup keyif çatıyor olmasın Sen şimdi duygu cafe nerde diye sorarsında Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Kıs kankim bu toprağım sakın duygu cafede oturup keyif çatıyor olmasın Sen şimdi duygu cafe nerde diye sorarsında kıss şu Seyhan'da ki Baraj yolu üzerinde Ora Cafe karşısında ki duygu cafe mi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Efet Google sağolsun demi kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Efet Google sağolsun demi kankim Google dan bulmadım bi kere kıss bi de Atatürk Caddesinde ki Aristone Cafe far orası da çok güsel demi kankim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Çok güseldir Yanında da sinema var hayret onu göremedin mi kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Çok güseldir Yanında da sinema var hayret onu göremedin mi kankim gördüm de kıss adını hatırlayamadım metropol mü, cinebonus mu, ariplex miydi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Ariplex 100 m. ileride ne vardı Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Ariplex 100 m. ileride ne vardı hah Ariplex di 100 m. ileride de Fehima Eczanesi, Leecooper Jeans, Ender mağazası, bi tane unlu mamüller satan bi dükkan, bi börekçi, birde fortis Bank var Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Hemşerim kankim benim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Hemşerim kankim benim artık hem hemşeriyis hem de kanki kıss ben adanayı avucumun içi gibim biliyom demi kankitom Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.