Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 topragımm denız kızı cok tsk ederım hosbuldumm =) bunları ıcıp alkol koasına gırmedıysem bıdaha bana bısı olmas Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 şu resme bak beraber yatsaydınız bence sımsıkı sarılsaydın :P Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 beraber yattık zaten kendısı su an mıdemde damarlarımda dolasıyo Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 yazık üzüldüm onun adına ömrü kısa sürmüş Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 bunları ıcıp alkol koasına gırmedıysem bıdaha bana bısı olmas heyy Allahım ya sen akıl fikir ver bu çocuğa Adam olmaz bu Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 formun ayyaş jönü olacak bu gidişle :P Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 ıkınızde cok ıncesınız cok kıbarsınız ıltıfat edıyosunuz utandırıyosunuz benı Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 ıkınızde cok ıncesınız cok kıbarsınız ıltıfat edıyosunuz utandırıyosunuz benı ee öyle sarmaş dolaş pozlar verirsen utanırsın tabiki Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 ozur dılerım cocuklar bakmasın Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 ozur dılerım cocuklar bakmasın Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2009 ozur dılerım cocuklar bakmasın Ben +18 bakabilirim yani Son durumun nasil Ahmet... Arkadaslarini özledin mi, tekrar gitmek istermiydin... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2009 geçmiş olsun yakışıklı kardeşime, ohh bitirmüş gelmişte birdeşişnin dibini bulmuş, öp öp koklada, burnunda tütmüştür bilmezmiyim hatta koy şurdan iki duble tellendirelim kardeşimle (buda ayyaş abla) Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 gayet ıyyım bırce tsk ederım =) asker arkadaslarımı ozledım konusuyorum kendılerıyle ama bundan sonra herhangı bır askerıyenın 1 km yanından gecmem ablacım tsk ederım =) ama oyle 2 duble koy tellendırelım ayyas abla gıbı sozler kullanma suheda oldurecek bızı vala Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 aaaaaaaa,Jön,günah yav,benim de içesim geldi Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 gayet ıyyım bırce tsk ederım =)asker arkadaslarımı ozledım konusuyorum kendılerıyle ama bundan sonra herhangı bır askerıyenın 1 km yanından gecmem ablacım tsk ederım =) ama oyle 2 duble koy tellendırelım ayyas abla gıbı sozler kullanma suheda oldurecek bızı vala ayyaşlar sizi şahsen ben sevmem öyle içenleri günah birkere Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 ayyaşlar sizi şahsen ben sevmem öyle içenleri günah birkere sen iç,ben günahını taşırım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 sen iç,ben günahını taşırım Anlaştık :P Ahmet'le içecezz biz ekstra günahlar sana Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 hep beraber arkadaslarınla oturup guzel bı masa kurup cok da guzel sohbet eslıgınde 2 duble rakı ıcmenın nesı gunah anlamıyorum =) Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 Anlaştık :P Ahmet'le içecezz biz ekstra günahlar sana itinayla günah alınır günah başı bin dolar çok içmeyin ama Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 itinayla günah alınır günah başı bin dolar çok içmeyin ama parayla bi de pehh Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 hep beraber arkadaslarınla oturup guzel bı masa kurup cok da guzel sohbet eslıgınde 2 duble rakı ıcmenın nesı gunah anlamıyorum =) günah günah ama paran varsa Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 hep beraber arkadaslarınla oturup guzel bı masa kurup cok da guzel sohbet eslıgınde 2 duble rakı ıcmenın nesı gunah anlamıyorum =) ben içmem bilmem öyle şeyler günah tabi akşama içsek mi Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 yuru kız denız kızı bız kendı gunahımızla ıcelım Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 parayla bi de pehh ama zebani emmice dedi yuru kız denız kızı bız kendı gunahımızla ıcelım eminmisin,son kararın mı Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 yuru kız denız kızı bız kendı gunahımızla ıcelım anlaştık Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.