Φ jeune Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2009 bugun 25 ufff daha cok var en son kımse gelmek ıstemez galıba hedıye almamak ııcn suheda 4 tertıplerın ozellıgı bu 3 sene askerlık yapıyolar 2007 2008 2009 hala askerım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2009 daha cok resım varda eklemem Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 bugun 25 ufff daha cok var bak bir gün daha gecti, hemde ne kadar cabuk , simdi sen gelir... orasini gel de bana sor dersin kesin.. en son kımse gelmek ıstemez galıba hedıye almamak ııcn orasini bilemem artik daha cok resım varda eklemem Niye ekleyemiyorsun, hem sen hangisisin simdi, ben sirf senin bebekligini hatirliyorum da, o yüzden sordum... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 rsim eklerimde sonra basim belaya girer dusmanlar gorur ona gore plan falan yapar ben mi hangisiyim ilk resimde askeri kiyafeti olmayan masada oturan 2. resimde zafer isareti yapan Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 yafu adamın askerliği bitti ben hala işsizim hahahhahahahahahah Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2009 rsim eklerimde sonra basim belaya girer dusmanlar gorur ona gore plan falan yapar ben mi hangisiyim ilk resimde askeri kiyafeti olmayan masada oturan 2. resimde zafer isareti yapan Gördüm simdi evet Bu arada günlerin daha da azaldi farkinda sin degil mi... yafu adamın askerliği bitti ben hala işsizim hahahhahahahahahah yok henüz bitmedi godzilla daha her ikinizin de 23 günü var... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2009 daha cok resım varda eklemem en orijinali hangi resim di biliyormusun hani hepsi siralanmis birsey yapiyorlardi hatirladin mi hangisi ? Kimin aklina geldi ? Tebrik ederim Safak 23 demiyiz suan Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2009 umarim izin falan almaz Mineu, yoksa yine uzayacak bu gidisle yok artık bircecim izin alacak zamanı yok daha cok resım varda eklemem şuna bak yaaa ohh kolalar, meyveler, muz bile var ahmet bu arada 4 kapak topla bir tane oyuncak fok veriyolar, çisele götürürsün şafak 22 Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2009 en orijinali hangi resim di biliyormusun hani hepsi siralanmis birsey yapiyorlardi hatirladin mi hangisi ? Kimin aklina geldi ? Tebrik ederim Safak 23 demiyiz suan eheuehe benim aklima gelmisti ama utandigimdan sildim mine benim fokum var bile beraber yatiyoruz 21 de bitti birce =) Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2009 eheuehe benim aklima gelmisti ama utandigimdan sildim mine benim fokum var bile beraber yatiyoruz 21 de bitti birce =) Bugünü saymazsak 19 değil mi sevgili dostum... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2009 eheuehe benim aklima gelmisti ama utandigimdan sildim mine benim fokum var bile beraber yatiyoruz 21 de bitti birce =) keske silmeseydin , fikir guzeldi arkadaslarla cok gulmustuk Mavi gelmeden senin Askerlikte bitecek uzat sen 7 aya kadar o zaman Turkiye'deyim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2009 Bugünü saymazsak 19 değil mi sevgili dostum... evet bugun 20 bitti yarin 19 =) keske silmeseydin , fikir guzeldi arkadaslarla cok gulmustuk Mavi gelmeden senin Askerlikte bitecek uzat sen 7 aya kadar o zaman Turkiye'deyim sildim ama askerligim bitince eklerim tekrar=) 7 dakika bile uzatmam hem askerligim bitsin bende turkiyedeyim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2009 askerliğin en güzel ama bitmek bilmeyen günleri Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2009 vala oyle erbayim safak azldikca geri kalan gunler gozumde daha da buyuyo=) Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2009 vala oyle erbayim safak azldikca geri kalan gunler gozumde daha da buyuyo=) Çoook az kaldı dostum tadını çıkarmaya başla bugünü geç...18 Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2009 yok artık bircecim izin alacak zamanı yok Belimi olur Mineu bu arada paket kagit'i lazim' i... düsündünüz mü birseyler keske silmeseydin , fikir guzeldi arkadaslarla cok gulmustuk Mavi gelmeden senin Askerlikte bitecek uzat sen 7 aya kadar o zaman Turkiye'deyim 7 ay' i geri saymak cok zor nyx-fallen angel biraz da bizleri düsün askerliğin en güzel ama bitmek bilmeyen günleri bitiyor az kaldi deme öyle göreceksin sende vala oyle erbayim safak azldikca geri kalan gunler gozumde daha da buyuyo=) bak ne yap biliyormusun Ahmet, bir milli piyano bileti aliver oradan.. askerlikte ki son kalan günlerini degil saymak... cekilisi saymaya baslarsin ama bu ayin sonu icin almayasin.. gelecek ay icin Hem kazanir isen, tekrar geri döner arkadaslarini da ziyaret etmis olursun, birde eminim ki cok sevdigin komutanini Çoook az kaldı dostum tadını çıkarmaya başla bugünü geç...18 degil mi mavi olmayan gökyüzü sadece 2 hafta ve 4 güncük kaldi... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2009 mine benim fokum var bile beraber yatiyoruz sildim ama askerligim bitince eklerim tekrar=)7 dakika bile uzatmam hem askerligim bitsin bende turkiyedeyim hangi resimmiş o ya şu an guatemaladamısın ahmet Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2009 hangi resimmiş o ya Bende soracaktım onu fakat soramadım iyi oldu sen sordun.. Birseyleri kaciriyoruz biz, ama bilemedim neyi... Sadece 17 gün kaldi Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2009 sildim ama askerligim bitince eklerim tekrar=)7 dakika bile uzatmam hem askerligim bitsin bende turkiyedeyim tamam ama ben Istanbul'da olcam sen geri gitmicen mi Bak resmi cok merak ettiler eklesene buraya Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2009 askerligim bitsin 3 gun daha istanbulda kalacam ama 7 ay degil cix ekleyemem resmi Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2009 ben safak saymiyorum ki birce kupon sayiyorum gastelerden kupon biriktiriyorum komutanlara 4 tane urunu aldik ama 2 sini kacirdim hergun soruyolar her gun bi yalan uydurmaktan biktim Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2009 15 Dün yazan olmadigina göre bugün o zaman 13 13 ? Nasil gecti acaba bu günü nyx-fallen angel Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2009 Aaaaaaaaa siz bilimyorsunuz demi askerliğin süresinin uzatıldığını ondan tabi son günleri sayarsınız ama 5 ay daha fazla yapması gerek Ahmet'in Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.