Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 16 yıl topragımm denız kızı cok tsk ederım hosbuldumm =) bunları ıcıp alkol koasına gırmedıysem bıdaha bana bısı olmas
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 16 yıl beraber yattık zaten kendısı su an mıdemde damarlarımda dolasıyo
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 16 yıl Yazar bunları ıcıp alkol koasına gırmedıysem bıdaha bana bısı olmas heyy Allahım ya sen akıl fikir ver bu çocuğa Adam olmaz bu
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 16 yıl ıkınızde cok ıncesınız cok kıbarsınız ıltıfat edıyosunuz utandırıyosunuz benı
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 16 yıl ıkınızde cok ıncesınız cok kıbarsınız ıltıfat edıyosunuz utandırıyosunuz benı ee öyle sarmaş dolaş pozlar verirsen utanırsın tabiki
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2009 16 yıl ozur dılerım cocuklar bakmasın Ben +18 bakabilirim yani Son durumun nasil Ahmet... Arkadaslarini özledin mi, tekrar gitmek istermiydin...
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2009 16 yıl geçmiş olsun yakışıklı kardeşime, ohh bitirmüş gelmişte birdeşişnin dibini bulmuş, öp öp koklada, burnunda tütmüştür bilmezmiyim hatta koy şurdan iki duble tellendirelim kardeşimle (buda ayyaş abla)
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 16 yıl gayet ıyyım bırce tsk ederım =) asker arkadaslarımı ozledım konusuyorum kendılerıyle ama bundan sonra herhangı bır askerıyenın 1 km yanından gecmem ablacım tsk ederım =) ama oyle 2 duble koy tellendırelım ayyas abla gıbı sozler kullanma suheda oldurecek bızı vala
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 16 yıl gayet ıyyım bırce tsk ederım =)asker arkadaslarımı ozledım konusuyorum kendılerıyle ama bundan sonra herhangı bır askerıyenın 1 km yanından gecmem ablacım tsk ederım =) ama oyle 2 duble koy tellendırelım ayyas abla gıbı sozler kullanma suheda oldurecek bızı vala ayyaşlar sizi şahsen ben sevmem öyle içenleri günah birkere
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 16 yıl ayyaşlar sizi şahsen ben sevmem öyle içenleri günah birkere sen iç,ben günahını taşırım
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 16 yıl sen iç,ben günahını taşırım Anlaştık :P Ahmet'le içecezz biz ekstra günahlar sana
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 16 yıl hep beraber arkadaslarınla oturup guzel bı masa kurup cok da guzel sohbet eslıgınde 2 duble rakı ıcmenın nesı gunah anlamıyorum =)
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 16 yıl Anlaştık :P Ahmet'le içecezz biz ekstra günahlar sana itinayla günah alınır günah başı bin dolar çok içmeyin ama
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 16 yıl itinayla günah alınır günah başı bin dolar çok içmeyin ama parayla bi de pehh
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 16 yıl hep beraber arkadaslarınla oturup guzel bı masa kurup cok da guzel sohbet eslıgınde 2 duble rakı ıcmenın nesı gunah anlamıyorum =) günah günah ama paran varsa
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 16 yıl hep beraber arkadaslarınla oturup guzel bı masa kurup cok da guzel sohbet eslıgınde 2 duble rakı ıcmenın nesı gunah anlamıyorum =) ben içmem bilmem öyle şeyler günah tabi akşama içsek mi
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 16 yıl parayla bi de pehh ama zebani emmice dedi yuru kız denız kızı bız kendı gunahımızla ıcelım eminmisin,son kararın mı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.