Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
Diloşum elinde tuttuğu gülden dolayı lakabı güllü :lol: Anlamadın mı kıs :huh::lol:

yav bu adam elinde hep gül mü tutuyor..? :blink: niye..çok mu romantik kendileri.. :ermm: eğer öyleyse yanlış diziye konuşlandırılmış zavallı Güllü.. :crying::grin:

• Cevaplar 521
  • Görüntü 45,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Romantik olduğu kadar da çok iyi silah kullanıyor o bakımdan :D Hadi ben kaçtım ii akşamlar :hug:

Gönderi tarihi:

resmini gördüm.. :pinch: sizlerle yarın görüşiciiz.. :getlost: bende çıkıyorum..iyi akşamlar.. :hug:

Gönderi tarihi:

Hayran kaldın dimi Diloşcum :huh: Ah cnm benim utandı :huh: Süle kıs bis yabancımıyıs :rolleyes::w00t::lol::hug:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Süppersin kankim ,Abdulheyde senin olabülürdü ama sen erkenden eflendin

tşk ederim :grin:<_< aman istemem saol şikerim, onu da ebru ablama ayarlayalım bence :lol:

Walla inkar ederim ben dimedim dirim

her saman ki gibim :P

o diziyi hiç seyretmedim ben..Güllü de kim yav.. hemi o kadın ismi diil mi..?

islememekle çok iyi etmişsin diloşcum ;)

ben kankimin kocası olan eniştemden bahsetmiştim Leylam

benim kocam olan eniştenden mi :huh: ne alakası far kıss :unsure:

Gönderi tarihi:
tşk ederim :grin: aman istemem saol şikerim, onu da ebru ablama ayarlayalım bence :lol:

Ebru ablama mı :huh: Neden olmasın :w00t:

her saman ki gibim

Yuk kıs :islik:<_<

benim kocam olan eniştenden mi :huh: ne alakası far kıss

Kıs konu dağıldı :lol: Şimdi başa dönüp açıklama yapamıcim sana -_-:lol:

Gönderi tarihi:

topıgımı ne hale getırmısler :lol::(:pinch::crying::(:angry:<_<-_-:w00t:

Gönderi tarihi:

Üsülme Toprağım yenisini alırıs aman yani açarıs :huh: bak gördün mü kankim senin yüsünden ne hale geldi Toprağım :crying:<_<:w00t::lol::islik:

Gönderi tarihi:

topragımimg-beee.gif

Gönderi tarihi:
  • Yazar
topıgımı ne hale getırmısler :lol::crying::angry:<_<:w00t:

efet ahmetcim bende didim aynı şeyi :huh: cocuğun topicinin altını üstüne getirdinis didim ama dinlemediler beni :(:shifty::islik:

Gönderi tarihi:
efet ahmetcim bende didim aynı şeyi :huh: cocuğun topicinin altını üstüne getirdinis didim ama dinlemediler beni

Çocuk mu :huh:<_<:lol:

:(:shifty::islik:

Bu halde sülersen emin ol kimse dinlemes seni kankim :lol:<_<

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Üsülme Toprağım yenisini alırıs aman yani açarıs :huh: bak gördün mü kankim senin yüsünden ne hale geldi Toprağım

yenisini falan açamayıs <_< ben o kadar yiyecekler, pastalar, börekler yaptım -_-<_<

benim yüsümden mi :huh: ben değil kankim <_< diloş, leyla ve sen, bu topici eyledi viran -_-:P

Gönderi tarihi:

Kıs kekevi.com dan bi daha alarsan :lol:<_<

Diloş ve Leylam konusunda sana katılıyorum kankim -_- Senin yanın sıra onlarında çok suçu var tabe <_<:islik::w00t::lol:

Gönderi tarihi:

ahmet sakın unutma bit ilacını hee bitlenirsin :D

Gönderi tarihi:

eczaneler de satılıyo ya okula yeni başlayan bebelere takıyolar bitlenmesin die ondan hee :D:kahkaha::islik:

Gönderi tarihi:

ben bıtlenmem bıkerem -_-^_^ ben rahat olurum askerde paşanın kızını alacam ben :grin::sorcerer:

Gönderi tarihi:

Paşada sana kısını vermek için şafak sayıyormuş zaten toprağım :lol:<_< Paşa basukayı suratında patlatmasında sakın <_<:w00t:

Gönderi tarihi:

gonul bu bellı mı olur otada konar pasanın kızınada :grin: hem nıye basukayı suratımda patlatsın mustakbel oğlu olurum ben :sorcerer: karsılıklı ıccecez bız paşamla aman ıste babamla :laughing::shifty:

Gönderi tarihi:

Umarım böyle bir hata yaparsın toprağım :lol: Senin askerlik hiç bitmes :lol: Bu durumda midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmuş olursun ama boşver takma kafana :w00t:<_<:lol:

Gönderi tarihi:

jön paşa kızı olunca güzel olacak diye bir kaide mi var,yoksam gördün mü :shifty: yoksa o yüzden mi askere gidiyorsun :shifty::lol:

Gönderi tarihi:
Hayran kaldın dimi Diloşcum Ah cnm benim utandı Süle kıs bis yabancımıyıs

tamam..pekala..itiraf ediyorum.. ilk görüşte aşk bu işte.. :wub: o kaytan bıyıklar..o karizma..ve eldeki o gül..hep böyle birini düşlemiştim.. :getlost::w00t:

benim yüsümden mi ben değil kankim diloş, leyla ve sen, bu topici eyledi viran

:o Allah kuru iftiradan saklasın..benim gibi melek misali birine hiç yakışırmı topic dağıtmak.. :islik::grin:

Diloş ve Leylam konusunda sana katılıyorum kankim Senin yanın sıra onlarında çok suçu var tabe

evet biz suçluyuz da sen sütten çıkmış ak kaşıksın zati.. :getlost::hug:

ben bıtlenmem bıkerem ben rahat olurum askerde paşanın kızını alacam ben

edindiğim istihbarata göre paşanın kızı 1.40 boylarında 98 kilo ve de bıyıklıymış.. :w00t: Allah mesut bahtiyar etsin Jöncüm.. :whistling:

Gönderi tarihi:

Diloşcum sise mutluluklar cnm :w00t:

Neden kankim ve yandaşları hep bu cümleyi kuruyorlar anlamadım :huh: Sütten çıkmış ak kaşık :ermm::w00t::islik:

Gönderi tarihi:

Bu konuda hiç gocunup,üstüme bilem alınmamışım dikkatinizi celbederim B):islik:

Gönderi tarihi:

sağol şekerim.. :sorcerer: bi eli güllü de sana inşallah.. :w00t: bi bakayım benimkinin belki pos bıyıklı bi abisi ya da kardeşi neyim vardır, onun adıda "karanfil " falandır belkim.. :lol: inşallah bu miniminnacık ayrıntıyı kafana takmazsın.. :whistling:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.