Gönderi tarihi: 3 saat önce3 saat Yazar Admin Liz Lemley ve Jaelin Kauf, kadınlar mogul finalinde 1. ve 2. sırayı aldı.
Gönderi tarihi: 3 saat önce3 saat Yazar Admin Milano Cortina 2026 detro: Oyunda tek başına geçilecek tarihler
Gönderi tarihi: 3 saat önce3 saat Yazar Admin Erkekler süper-G kategorisinde altın, gümüş ve bronz madalya yarışları.
Gönderi tarihi: 2 saat önce2 saat Yazar Admin Lindsey Vonn, 3. ameliyatından sonra iyileşme sürecini paylaştı: "İlerleme kaydediyorum"Lindsey Vonn, Çarşamba günü üçüncü bir ameliyat geçirdiğini ve Pazar günü Olimpiyat iniş yarışında bacağının kırılmasına neden olan kazadan sonra iyileşme sürecinde "yavaş" bir ilerleme kaydettiğini söyledi.Instagram'da yaptığı paylaşımda ameliyatın başarılı geçtiğini belirtti. Ayrıca bacağına metal bir çerçeve takılı halde hastane yatağında çekilmiş fotoğraflarını da paylaştı."Bugünkü başarı, birkaç gün öncesine göre tamamen farklı bir anlam taşıyor," diye yazdı. "İlerleme kaydediyorum ve yavaş olsa da iyi olacağımı biliyorum."Colorado'da yaşayan Vonn, yanında olan inanılmaz sağlık personeline, ailesine ve arkadaşlarına ve "dünyanın dört bir yanından gelen güzel sevgi ve destek seline" minnettar olduğunu söyledi."Ayrıca, bana ilham veren ve beni destekleyecek bir şeyler veren takım arkadaşlarıma ve tüm ABD takımı sporcularına büyük tebrikler," diye yazdı.Vonn, bir hafta önce İsviçre Alpleri'ndeki Dünya Kupası etkinliğinde geçirdiği kaza sonucu sol ön çapraz bağını koparmasına rağmen yarışmaya karar verdikten saniyeler sonra kaza geçirdi.41 yaşındaki Amerikalı sporcu, 2026 Kış Olimpiyatları'nda yarışmak için emeklilikten dönmüştü ve dizlik yardımıyla yarışı tamamlayabileceğine güvendiğini söylemişti.Kaynak: CBS
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.