Gönderi tarihi: 30 MartMar 30 Yazar Admin Ellerinde bir tane doğru dürüst oyuncu vardı onu da kaybettiler... Saçma sapan bir yönetim işte.... Bilgilendirme Fenerbahçe Medicana Erkek Voleybol Takımımızın sporcusu Earvin Ngapeth ile olan sözleşmemiz karşılıklı anlaşma sonucunda feshedilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Gönderi tarihi: Dün 02:071 gün Yazar Admin Ziraat Bankkart CEV Şampiyonlar Ligi’nde Dörtlü Finallerde! Temsilcimiz Ziraat Bankkart CEV Şampiyonlar Ligi’nde adını Dörtlü Finallere yazdırıyor!
Gönderi tarihi: 21 saat önce21 saat Yazar Admin Maç GünüAXA Sigorta Kupa Voley Yarı FinalFenerbahçe Medicana - Galatasaray HDI Sigorta6 Nisan Pazartesi19:00Eskişehir ESTÜ Spor SalonuTRT Spor Yıldız
Gönderi tarihi: 2 saat önce2 saat Yazar Admin Fenerbahçe Medicana - Galatasaray HDI Sigorta Kupa Voley maçını izliyorum Fenerbahçe Medicana'nın Pasör Çaprazı Adis Lagumdžija hiç iyi oynamıyor. Alması gereken bütün toplara Galatasaray'a hediye ediyor....
Gönderi tarihi: 13 dakika önce13 dak Yazar Admin 1 saat önce, Admin dedi:Fenerbahçe Medicana - Galatasaray HDI Sigorta Kupa Voley maçını izliyorum Fenerbahçe Medicana'nın Pasör Çaprazı Adis Lagumdžija hiç iyi oynamıyor. Alması gereken bütün toplara Galatasaray'a hediye ediyor....Galatasaray HDI: 3 - Fenerbahçe Medicana: 1Lütfen Adis Lagumdžija ve Voleybol bölümünün başında olan herkesi gönderin. İş bilmeyenlerin bu takım da yeri yok....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.