Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 aman o ikinci kelimeden sende çok far sankim, yuk ben toprak mahsülleri ofisindeyim: kısım habire bişiler uyduruyon hangisini bilcem, hangisini bilmiycem bende bilmiyom , bak yine bişiyi bilemedim Efet tabe var Toprak Mahsülleri Ofisi mi Bu yıl mahsüller nasıldı ofis başkanı kankim Ben mi uydurmuşum Üsülme zati bilmiyon ki bişey Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Mine: Bu Psiko nereye kayboldu ? Psiko: Kaybollmadım şikerim işte burdayım Diloş: Sessiz olun , Nihatın ne dediğini anlamıyorum Mine: Tekrarını verirler üsülme sen cnm ... Psiko: Kıs heç tekrarı olar mı ... Diloş: Bakın kendimi intihar yapar cinayet süsü veririm üserinise kalır ona göre Gece: Faili meçhul olurum diyosun yani Psiko: Yuk kıs bence kim vurduya gitmiş olar Erbay: Bu kadar çene çaldığınız yeter yemek hasırlayında yiyelim... Efendi Türkler: Benim bi üst topicde işim var siz benim hakkımı ayırın ben sonra yirim... Mine: Kankim Hakkı dedi.. Gece: Üserinde durma bence kankim.. Diloş: Len sis mahsusmu yapıounus ,sussanısa Psiko: Ayarı bosuldu sanırım,biras antenle oynasak.. Gece: Fasla Nihat dinledi ondan şaftı kaydı Efendi Türkler: Bu Pudik adamı neden dinliyoki Mine: Pudik ne kıs kankim Gece: Diloşa sor o süler sana... Psiko: Olmas ben süleyecem... Diloş: Nihatı dinleyip işkence çeken benim,sülemek benim hakkım... Mine: Kankim bak yine Hakkı didiler... Gece: Offffff kankim offf.... Bırak Hakkıyı sen Puidk i düşün Leylam: O zaman hep birlikte Pudik avına çıkalım... Psiko: Yuk bence bu Pudikmidir nedir onu bulup eşit parçalara ayıralım... Gece: Eşit olmazsa kabul olmas demi Mine: Ne kabul olmas.. Gece: Kurban etces ya kankim o bakımdan... Erbay: Şimdi sis Pudik yapıonus mu yapmıonus mu ? Psiko: Bulursak yapces... Gece: Kıs ne olduğunu biliyonmu sen Pudik in... Psiko: Yuk ama ne önemi far maksat şiddet olsun... Diloş: Ay dayanamiiciimm artık... Mine: Kıs niye üsülüyor bu Diloş..Alt tarafı Pudik işte... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Efet tabe var Toprak Mahsülleri Ofisi mi ,Bu yıl mahsüller nasıldı ofis başkanı kankim Ben mi uydurmuşum ,Üsülme zati bilmiyon ki bişey kısııııımmmm ben seni bilgimle ve tirbiyemle döferim kankim bu yıl arpa olsun, buğday olsun, mısır olsun, çeltik olsun mahsüllerde bi asalma sös konusu, azalmanın büyük bir kısmı, özellikle yem tüketimindeki talebin düşmesiyle dengelenmiş gibim gösüksede 2007/08 dönemi sonundaki dünya buğday stokları tahmini halen bir öncekine göre 1,7 milyon ton düşüşle 110,7 milyon tona (117,2 milyon ton) gerilemektedir, bu da 1979/80 döneminden bu yana görülen en düşük seviyedir Mine: kısss kankim pudiki araştırmadığım yer kalmadı ama tıpla ilgili bir terim olduğunu düşünüyorum ben Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 kankim bu yıl arpa olsun, buğday olsun, mısır olsun, çeltik olsun mahsüllerde bi asalma sös konusu, azalmanın büyük bir kısmı, özellikle yem tüketimindeki talebin düşmesiyle dengelenmiş gibim gösüksede 2007/08 dönemi sonundaki dünya buğday stokları tahmini halen bir öncekine göre 1,7 milyon ton düşüşle 110,7 milyon tona (117,2 milyon ton) gerilemektedir, bu da 1979/80 döneminden bu yana görülen en düşük seviyedir Mine: kısss kankim pudiki araştırmadığım yer kalmadı ama tıpla ilgili bir terim olduğunu düşünüyorum ben Mahsullerde durum böyle diyosun yani kankim Şimdide hava durumu için Psikoya bağlanalım Düşün tabe kankim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Mine: Bu Psiko nereye kayboldu ?Psiko: Kaybollmadım şikerim işte burdayım : Diloş: Sessiz olun , Nihatın ne dediğini anlamıyorum Mine: Tekrarını verirler üsülme sen cnm ... Psiko: Kıs heç tekrarı olar mı ... Diloş: Bakın kendimi intihar yapar cinayet süsü veririm üserinise kalır ona göre Gece: Faili meçhul olurum diyosun yani Psiko: Yuk kıs bence kim vurduya gitmiş olar Erbay: Bu kadar çene çaldığınız yeter yemek hasırlayında yiyelim... Efendi Türkler: Benim bi üst topicde işim var siz benim hakkımı ayırın ben sonra yirim... Mine: Kankim Hakkı dedi.. Gece: Üserinde durma bence kankim.. Diloş: Len sis mahsusmu yapıounus ,sussanısa Psiko: Ayarı bosuldu sanırım,biras antenle oynasak.. Gece: Fasla Nihat dinledi ondan şaftı kaydı Efendi Türkler: Bu Pudik adamı neden dinliyoki Mine: Pudik ne kıs kankim Gece: Diloşa sor o süler sana... Psiko: Olmas ben süleyecem... Diloş: Nihatı dinleyip işkence çeken benim,sülemek benim hakkım... Mine: Kankim bak yine Hakkı didiler... Gece: Offffff kankim offf.... Bırak Hakkıyı sen Puidk i düşün Leylam: O zaman hep birlikte Pudik avına çıkalım... Psiko: Yuk bence bu Pudikmidir nedir onu bulup eşit parçalara ayıralım... Gece: Eşit olmazsa kabul olmas demi Mine: Ne kabul olmas.. Gece: Kurban etces ya kankim o bakımdan... Erbay: Şimdi sis Pudik yapıonus mu yapmıonus mu ? Psiko: Bulursak yapces... Gece: Kıs ne olduğunu biliyonmu sen Pudik in... Psiko: Yuk ama ne önemi far maksat şiddet olsun... Diloş: Ay dayanamiiciimm artık... Mine: Kıs niye üsülüyor bu Diloş..Alt tarafı Pudik işte... Gecem senaristim geri dönmüş Ne pudikmiş yaw Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Şimdide hava durumu için Psikoya bağlanalım Düşün tabe kankim kıss psikoda meteoroloji ofisinde mi çalışıyo yuksam Ne pudikmiş yaw hee walla ne pudikmiş ama hala pudiğin akıbeti hakkında bişi öğrenebilmiş değilis ayyyyy şimdi meraktan çaaaaaaaattttt diye çatlıcam yaaaa Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 yav açıklamasını biyolojik olarak yaptım daha kendi bünyenizde olan şeyi bilmiyosunuz siz bu zamana akdar pudik'le beraber yaşamışsınız zaten... demek bünyemizde taşıyoruz öylemi.. Sevgili "pudiksever" dostlarım.. diloş sizin için boş durmadı..araştırmacı kişiliğimle sevgili google'a pudik yazdığımda ilk sayfanın altlarına doğru şöyle bir siteyle karşılaştım.. sitenin adresi; www.tarimsalpazarlama.com ve Sevgili Erbayın alıntıladığı "pudik" le ilgili bölümün ana başlığını yazıyorum şimdi..hazırmısınız..sıkı durun.. SÜT SIĞIR İŞLETMELERİ DAMIZLIK SÜT SIĞIR İŞLETMELERİ.. evet ..çıkan sonuç şu ; Erbayı Nihat Doğan'la başbaşa bırakıp ölüme terkediyoruz..çalın..!!! Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Mine: Bu Psiko nereye kayboldu ?Psiko: Kaybollmadım şikerim işte burdayım Diloş: Sessiz olun , Nihatın ne dediğini anlamıyorum Mine: Tekrarını verirler üsülme sen cnm ... Psiko: Kıs heç tekrarı olar mı ... Diloş: Bakın kendimi intihar yapar cinayet süsü veririm üserinise kalır ona göre Gece: Faili meçhul olurum diyosun yani Psiko: Yuk kıs bence kim vurduya gitmiş olar Erbay: Bu kadar çene çaldığınız yeter yemek hasırlayında yiyelim... Efendi Türkler: Benim bi üst topicde işim var siz benim hakkımı ayırın ben sonra yirim... Mine: Kankim Hakkı dedi.. Gece: Üserinde durma bence kankim.. Diloş: Len sis mahsusmu yapıounus ,sussanısa Psiko: Ayarı bosuldu sanırım,biras antenle oynasak.. Gece: Fasla Nihat dinledi ondan şaftı kaydı Efendi Türkler: Bu Pudik adamı neden dinliyoki Mine: Pudik ne kıs kankim Gece: Diloşa sor o süler sana... Psiko: Olmas ben süleyecem... Diloş: Nihatı dinleyip işkence çeken benim,sülemek benim hakkım... Mine: Kankim bak yine Hakkı didiler... Gece: Offffff kankim offf.... Bırak Hakkıyı sen Puidk i düşün Leylam: O zaman hep birlikte Pudik avına çıkalım... Psiko: Yuk bence bu Pudikmidir nedir onu bulup eşit parçalara ayıralım... Gece: Eşit olmazsa kabul olmas demi Mine: Ne kabul olmas.. Gece: Kurban etces ya kankim o bakımdan... Erbay: Şimdi sis Pudik yapıonus mu yapmıonus mu ? Psiko: Bulursak yapces... Gece: Kıs ne olduğunu biliyonmu sen Pudik in... Psiko: Yuk ama ne önemi far maksat şiddet olsun... Diloş: Ay dayanamiiciimm artık... Mine: Kıs niye üsülüyor bu Diloş..Alt tarafı Pudik işte... bu pudik kimimizi şair,kimimizi dedektif,kimimizi senarist..bazılarımızıda TMO yetkilisi yaptı.. çok şey borçluyuz kendisine.. kısııııımmmm ben seni bilgimle ve tirbiyemle döferim kankim bu yıl arpa olsun, buğday olsun, mısır olsun, çeltik olsun mahsüllerde bi asalma sös konusu, azalmanın büyük bir kısmı, özellikle yem tüketimindeki talebin düşmesiyle dengelenmiş gibim gösüksede 2007/08 dönemi sonundaki dünya buğday stokları tahmini halen bir öncekine göre 1,7 milyon ton düşüşle 110,7 milyon tona (117,2 milyon ton) gerilemektedir, bu da 1979/80 döneminden bu yana görülen en düşük seviyedir Mine: kısss kankim pudiki araştırmadığım yer kalmadı ama tıpla ilgili bir terim olduğunu düşünüyorum ben sığırların süt kanallarıyla ilgili bir terimmiş canım.. ama biz Efendi Türklerden insanlarla ilgili olanını öğrenmeye çalışıyoruz halen.. bu arada arpa olsun buğday olsun bu ürünlerin son üç yıl karşılaştırmalı olarak TEFE-TÜFE oranlarını da verirsen pek makbule geçer şekerim.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 ayyyyy şimdi meraktan çaaaaaaaattttt diye çatlıcam yaaaa Tam olarak ne zaman olur bu kankim SÜT SIĞIR İŞLETMELERİ DAMIZLIK SÜT SIĞIR İŞLETMELERİ.. evet ..çıkan sonuç şu ; Erbayı Nihat Doğan'la başbaşa bırakıp ölüme terkediyoruz..çalın..!!! Yasık oldu Erbayıma Artık bi pudik yaparıs demi ardından Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Yasık oldu Erbayıma .. Artık bi pudik yaparıs demi ardından uşağum bu açıklamayla bu cezayı haketti kanımca.. Nihat Doğan'dan seni seve seve seve çok seve seve seviyorumu dinlerken.. pudigini kaşıklar artık.. tamam yine kıyamadım.. o halis muhlis Karadeniz uşağudur..pudigini hamsili yapalım.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 bu pudik kimimizi şair,kimimizi dedektif,kimimizi senarist..bazılarımızıda TMO yetkilisi yaptı.. çok şey borçluyuz kendisine.. sığırların süt kanallarıyla ilgili bir terimmiş canım.. ama biz Efendi Türklerden insanlarla ilgili olanını öğrenmeye çalışıyoruz halen.. bu arada arpa olsun buğday olsun bu ürünlerin son üç yıl karşılaştırmalı olarak TEFE-TÜFE oranlarını da verirsen pek makbule geçer şekerim.. Arpa buğday çec olur aman arpa buğday çec olur aman güseller güleç olur Yavrum döne döne yar geliyor amnn döne döne yar geliyor Kankim ben ayrıca bir rapor istiyorum şikerim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Yasık oldu Erbayıma Artık bi pudik yaparıs demi ardından bu arpa buğday ve süt sığır ve dahi pudik birbiriyle pek bağlantılı gibi sanki,tesadüf mü acep Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Sevgili "pudiksever" dostlarım.. diloş sizin için boş durmadı..araştırmacı kişiliğimle sevgili google'a pudik yazdığımda ilk sayfanın altlarına doğru şöyle bir siteyle karşılaştım.. sitenin adresi; www.tarimsalpazarlama.com ve Sevgili Erbayın alıntıladığı "pudik" le ilgili bölümün ana başlığını yazıyorum şimdi..hazırmısınız..sıkı durun.. SÜT SIĞIR İŞLETMELERİ DAMIZLIK SÜT SIĞIR İŞLETMELERİ.. evet ..çıkan sonuç şu ; Erbayı Nihat Doğan'la başbaşa bırakıp ölüme terkediyoruz..çalın..!!! kısss diloş aynı araştırmayı bisde yapalı çok oldu ama kalbim kanaat getirmedi buna pudik damıslık süt sığırı meme kanalı ile ilgili bişi olmamalı başka bişi olmalı ama ne bu arada arpa olsun buğday olsun bu ürünlerin son üç yıl karşılaştırmalı olarak TEFE-TÜFE oranlarını da verirsen pek makbule geçer şekerim.. tabe şikerim veririm himen 2005 2006 2007 ::::::::::::: 2005 2006 2007 TEFE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: TÜFE ARPA(%) 0.67 0.56 1.53::::::::::::::::1.02 1.05 1.20 BUĞDAY(%) 1.34 1.32 1.20:::::::::::::::1.33 1.30 1.28 Tam olarak ne zaman olur bu kankim hiç belli olmas ne saman olacağı ben sana raporu ayrıca göndercem kankim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Arpa buğday çec olur aman arpa buğday çec olur aman güseller güleç olur Yavrum döne döne yar geliyor amnn döne döne yar geliyor Aman da kızlar ne zor imiş burçak yolması Burçak tarlasında yar yar gelin olması Eğdirme fesini yavrum kalkar giderim Evini başına yar yar yıkar da giderim.. atışıyoruz ya o bakımdan şeettim.. bu arpa buğday ve süt sığır ve dahi pudik birbiriyle pek bağlantılı gibi sanki,tesadüf mü acep evet bitanem..herşey birbirine ve dolayısıyla "pudig"e bağlı..ama pamuk ipliğiyle.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Kankim bu pudik argoda Madik atma diye bi tabiri çağrıştırıyo bana Madik atma ne diye sormayın sakın olurmu Yarın sabah masamda görmek istiyorum o raporu kankim Leylacım tesadüf değildir Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 kısss diloş aynı araştırmayı bisde yapalı çok oldu ama kalbim kanaat getirmedi buna pudik damıslık süt sığırı meme kanalı ile ilgili bişi olmamalı başka bişi olmalı ama ne tabe şikerim veririm himen 2005 2006 2007 ::::::::::::: 2005 2006 2007 TEFE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: TÜFE ARPA(%) 0.67 0.56 1.53::::::::::::::::1.02 1.05 1.20 BUĞDAY(%) 1.34 1.32 1.20:::::::::::::::1.33 1.30 1.28 kalbini ferah tut Minecim..o heyvanata ait bilgilerin bizim ulvi "pudig" kavramımızla yakından uzaktan ilişkisi olabilemez.. Arpa ve buğdayın TEFE TÜFE oranlarına gelince.. sırf sınırlarını zorlamak adına istediğim ve ne işime yarayacağını bir türlü bilemediğim bu bilgi için ne kadar teşekkür etsem az bitanem.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Bence enflasyon oranına göre tşk et Diloşcum Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Bir günü daha Pudikin anlamını öğrenemeden kapatmak üzreyiz Çok yazık Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Leylacım bu kadar üsülme kıs Hasta olcekkk yavrucak merakından Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Kankim bu pudik argoda Madik atma diye bi tabiri çağrıştırıyo bana ,Madik atma ne diye sormayın sakın olurmu yuuuuhhh tirbiyesis nolcek kalbini ferah tut Minecim..o heyvanata ait bilgilerin bizim ulvi "pudig" kavramımızla yakından uzaktan ilişkisi olabilemez.. Arpa ve buğdayın TEFE TÜFE oranlarına gelince.. sırf sınırlarını zorlamak adına istediğim ve ne işime yarayacağını bir türlü bilemediğim bu bilgi için ne kadar teşekkür etsem az bitanem.. ferah tutam demi, bence de pudikle bisim bi alakamıs olabilememeli tamamen benim bir uydurmam olan bu bilgi için bişey değil cnm Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Bir günü daha Pudikin anlamını öğrenemeden kapatmak üzreyiz Çok yazık hiç sorma Leylam.. yaklaştıkça ona uzaklaşıyoruz sanki..cildimde döküntüler çıktı üzüntüden.. Leylacım bu kadar üsülme kıs Hasta olcekkk yavrucak merakından ne yapsak Gecem.. bana bir "pudig" açıklayanın kırk yıl kölesi olurum.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 bence de pudikle bisim bi alakamıs olabilememeli Bana diyene bak Bence bu pudik bisim sonumus olcek Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 bütün forum ve Admin bu pudik muhabbetine göz yumduğuna göre uykusuz geceler bizi beklese de galiba artık kabul etmek zorunda kalıcaz kızlar,bir anlamı yok galiba Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Bence konun başlığını değiştirsinler '' Pudik Nihat ve saz arkadaşları '' yapılsın İnşallah manası çok kötü bişey değildir Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Bence bu pudik bisim sonumus olcek banada öyle geliyor.. bütün forum ve Admin bu pudik muhabbetine göz yumduğuna göre uykusuz geceler bizi beklese de galiba artık kabul etmek zorunda kalıcaz kızlar,bir anlamı yok galiba nayırrrrr..mutlaka bir anlamı olmalı..olmalı..olmalı.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.