Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
Herşey için direk olarak Google a başvurursan olacağı o tabe <_< Halbukim asıcık düşüncen olacak ama nirde :rolleyes: Kıs yuksam sende fosfor eksikliğimi var

fosfor eksikliği yuk da doktor en son gittiğimde demir hapı vermişti , kanımca demir eksikliği var bende :huh::w00t::lol:

kısım sen nerden bilcen araştırma ruhlu olmayı <_<:P

kankim şu anda deprem oldu :unsure:

• Cevaplar 303
  • Görüntü 24,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Kıs Allah korosun :huh: Bayramdan bu yana artçı depremler oluyormuş zaten :( Allah esirgesin cnm :(

Gönderi tarihi:

Amin kankim -_- kıss ben zaten şimdiye kadar olan depremlerin hiçbirini hissetmedim, hissetmeyim de zaten :(

Gönderi tarihi:

Hissetmedin mi :huh: Peki şimdikini nasıl hissettin :unsure: Hislerin çok karışık kankim :( Gerçi tüm bağlantılar karışık sende ama neyse :islik::yuvarlan:

Gönderi tarihi:
Hissetmedin mi , Peki şimdikini nasıl hissettin , Hislerin çok karışık kankim , Gerçi tüm bağlantılar karışık sende ama neyse

şimdikini de hissetmedim :huh: işyerindekiler süleyince haberim oldu :lol: senin kadar karışık değilimdir yine de <_<:P

Gönderi tarihi:

Ben ZUDİK mimnun oldum.. :huh::o:w00t: nayır..kendimi daha fazla kandıramıyciim..hiç mimnun diilim..dipresyondayım..üstelik panik atak var bende..anaaaammm.. :crying::wacko::ayakvur:

Gönderi tarihi:

Benden daha atağını zor bulursun MUDİK'ciim.. :getlost::closedeyes::islik::grin:

Gönderi tarihi:

Kıs Mudik ben değilem kankim :huh::yuvarlan::w00t:

Gönderi tarihi:
Yuk Pudik'te Leylam :huh::w00t:<_<:lol:

Kıs o zaman senin vasfın nedir, Nediksin :huh: hatta parolayı söyle -_-:yuvarlan::grin:

Gönderi tarihi:
Kıs o zaman senin vasfın nedir, Nediksin :huh: hatta parolayı söyle :grin:

Parola mı :huh: Parola Başak olabülür mü :grin: Yuksam Şafakmıydı :unsure: Aman ne önemi var parolanın :islik::w00t::yuvarlan:

Gönderi tarihi:
Kıs o zaman senin vasfın nedir, Nediksin hatta parolayı söyle yuvarlan

Hah benim akıllı gökkuşağım söylemiş işte sen NEDİK'sin..!!! :w00t::grin::yuvarlan:

Parola mı Parola Başak olabülür mü Yuksam Şafakmıydı Aman ne önemi var parolanın

Paranın ay pardon Parolanın ne önemi var..mühim olan Nedik'lik.. di mi Nedikciim :huh::catikkas::lol:

Gönderi tarihi:

Ayy burası didik ,didik olmuş.. :huh: pudik, mudik, nedik, :rolleyes:

Artık gelsin şu Nihat Doğan; açıklamamsını yapsın... <_< alfabede fasla harf kalmadı uyarıyorum :w00t::P

Gönderi tarihi:

Herhangibir açıklama için artık çok geç Spices.. -_- ok yaydan çıktı bi kere.. başka bir deyişle harfler alfabeden çıktılar.. ..-dik'gillerin sonu yuk bence ve artık onları durdurabilecek bir güçte..:glare::fear::grin:

Gönderi tarihi:

HEMANNNNNNN varr :w00t: Ay pardon Taurus abim var diyecektim :huh::yuvarlan::grin::lol:

Gönderi tarihi:

ama ben o kadar bekledim bi açıklama yapıcak diye.... :huh:

söylemiyim sis anlayın :w00t: bazı harfler başa gelirse fena şeyler çıkabilir :w00t::P onu artık kimse açıklayamas :ayakvur:

Gönderi tarihi:

Bis anladık Spicescim gerek yuk başka bişeye -_-:w00t::P:huh::lol: Duydun demi ZUDİK Diloşcum ve MUDİK kankim <_<:w00t:

Gönderi tarihi:

ama ben bazı şeyleri anlayabilmek için hala kendilerini beklemekteyim.. :whistling::P

efenim gelsin açıklasın .. :closedeyes: yuk açıklayamayacaksa nerden çıktı bu dik .... :w00t::P:yuvarlan:

Gönderi tarihi:
Heç eyle olurmu :rolleyes: daha ÇUDİK var -_-:huh::w00t::yuvarlan:

biri ÇUDİK demiş evet açıklıyorum çudik benim :unsure:-_-:lol:

Gönderi tarihi:
biri ÇUDİK demiş evet açıklıyorum çudik benim :unsure:-_-:lol:

ÇUDİK sen misin Zeynepcim :huh::lol::unsure::P:D-_-

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.