Gönderi tarihi: 23 NisanNis 23 Yazar Admin Fenerbahçe ArsaVev'in şampiyonluk yolunda son 5 maçAdım adım ilerliyoruz!Kalan maçlarımız:Galatasaray GainA.B.B. Fomget Prolift Giresun SanayisporÜnye SKFatih Vatan Spor
Gönderi tarihi: 26 NisanNis 26 Yazar Admin Galatasaray Gain - Fenerbahçe ArsaVev27 Nisan Pazartesi 13.00Florya Metin Oktay Tesisleri
Gönderi tarihi: 3 MayısMay 3 Yazar Admin Şampiyonluk yolunda bir adım daha! Fenerbahçe ArsaVev: 1 - A.B.B. Forget G.S.K.: 0
Gönderi tarihi: 3 MayısMay 3 Yazar Admin Ece Türkoğlu kritik maçta takımımızı öne geçiren golü böyle buldu
Gönderi tarihi: Pazar 10:594 gün Yazar Admin Maç GünüFenerbahçe ArsaVev X Prolift Giresun Sanayispor10 Mayıs Pazar13.00Çotanak Stadyumu
Gönderi tarihi: Pazar 11:004 gün Yazar Admin İlk yarı sonucu: Fenerbahçe ArsaVev: 5 - Prolift Giresun Sanayispor: 0
Gönderi tarihi: 1 saat önce1 saat Yazar Admin Şampiyon Fenerbahçe arsaVev Kadın Futbol Takımımız kupasına stadımızda kavuşuyor! @kadinfutbolfb Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde 2025/2026 sezonunun bitimine 2 hafta kala tarihindeki ilk şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe ArsaVev Kadın Futbol Takımımız, kupasını büyük Fenerbahçe taraftarıyla birlikte @chobanistadyum’unda kaldırıyor. Ünye Spor Kulübü’nü konuk edeceğimiz karşılaşmanın biletleri, 15 Mayıs Cuma günü saat 16.00 itibarıyla genel satışa sunulacaktır. Bu tarihi ana birlikte tanıklık etmek, sezon boyunca verilen emeği hep birlikte alkışlamak ve şampiyonluğun coşkusunu omuz omuza yaşamak için tüm taraftarlarımızı stadımıza davet ediyoruz.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.