Gönderi tarihi: Perşembe 12:133 gün Madrid mutfağının geleneksel güveci “Cocido Madrileño”, nohut, sebze ve etin katman katman piştiği doyurucu bir tencere yemeği. Yüzyıllardır İspanyol sofralarının ana aktörü olan bu tarif, özellikle soğuk havalarda hem iç ısıtıyor hem de bol protein ve lifle besliyor. Farklı malzemelerin sırasıyla servis edildiği bu yemek, tek tabakta üç aşamalı bir şölen sunuyor.Haberi Haber Kaynağından Oku
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.