Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2007 17 yıl Çocukken hatırlıyorum terör örgütü tarafından bir askerimiz şehit edildiğinde evde ajanslar dışındı televizyon izlememiz yasaklanıyordu. O gün çizgi film izlediğimde için yediğim dayağı hiç unutmam. (iyi ki dayak atmışsın bana anne) Televizyonda izlediğimiz eğlence programları şehide yapılan saygısızlıktı. Evde o akşam adeta yas ilan edilir televizyon radyo müzik vb. eğlence araçları kapatılırdı. Oturma salonuna toplanır ordu, devlet, şehit ve lanet okunan terör örgütü hakkında konuşulurdu. Ardından babamın ve amcamın askerlik anıları hiç bitmezdi sürekli gene halde gene anlatırlar bizde ilk defa duymuşuz gibi dinlerdik. Daha çocuktum terör örgütü nedir bilmiyordum. Babamın amcamın konuşmalarından anladığım kadarıyla askerlerimizi öldüren bir örgüt olduğunu tahmin etmiştim. Ama ne olursa olsun banim çizgi film izlememe engel olan bir örgüt olduğu için o zaman sevmemeye başlamıştım Ailelerimiz bizim nesli böyle yetiştirdi. Günümüze bakıyorum da vay halimize.... O günden bu güne ne çok şey değişti demekten kendimi alamıyorum. Barlar, diskolar, meyhaneler vb. eğlence merkezlerinin kapıları o kadar şehit olmasına rağmen ağzına kadar açık hınca hınç dolu (paranın gözü kör olsun. Ha bide vazgeçilmez TV eğlence programlarımız var. (başta bu vatanı en çok sevenlerden biri olan bizim yüce sanatçımız İbrahim Tatlıses'in programı geliyor) Asla vazgeçemeyiz biz onlardan bir tarafta şehit ailesinin evinde gözyaşı sel olmuş akarken o programlarda dansözler, karşıda seyirciler vur patlasın çal oynasın. Yaşayın bakalım bu dünyada sırtınız yere gelmez sizin gibilerin...Hoş bir yerde arz talep meselesi ama ..... yanlış buluyorum...
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2007 17 yıl sehit mehmetciklerimizin dün arkasindan aglayanlar hayatta hersey hareket halindedir ,hersey yerinde aglatir.!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.