Φ KIVANC Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 SELAM BEN KIVANC ASLEN ŞANLIURFA DOĞMA BUYUME GAZİANTEP BECERİLERİM SADECE WEBMASTERLIK VE SİTEM İLE UĞRAŞIYORUM www.webkrali.com ŞU AN 2 HFATA OLDU AÇILALI AMA GELİİŞME BAYA VAR BİRDE BECERİ OLARAK ÇOK GÜZEL YEMEKLER YAPARIM SİZDE TANITIN KENDINIZI BEKLEMEYIN Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 hoşgeldin ben gezgin hiç iyi yemek yapamam muhasebeciyim vs.vs. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 hoşgeldin reklamıda koymuşsun bu arada hem ticaret hem ziyaret hesabı Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 hoşgeldin kardeşim.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 SELAM BEN KIVANC ASLEN ŞANLIURFA DOĞMA BUYUME GAZİANTEP BECERİLERİM SADECE WEBMASTERLIK VE SİTEM İLE UĞRAŞIYORUM www.webkrali.com ŞU AN 2 HFATA OLDU AÇILALI AMA GELİİŞME BAYA VAR BİRDE BECERİ OLARAK ÇOK GÜZEL YEMEKLER YAPARIM SİZDE TANITIN KENDINIZI BEKLEMEYIN işin içinde yemek varsa bi de güney yemekleri ise kaçmaz abi emmen geliyom.... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Bi arkadaşa bakıp çıkıcam.. Hoşgeldin .. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Hos geldin Kivanc... gelmisken güzel bir yemek tarifi alaydik Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.