Φ ERXAN Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Arkadaşlar sizi bilmem ama ben bu tavuğa bayıldım. Hayatımda bu kadar sevimli bir anmimasyon görmedim. Reklamlarda yakaladım mı, çocuklar gibi sonuna kadar izliyorum. Ben Türkcell'in yerinde olsam bu tavuğun peşini bırakmazdım. Emek verenlerin ellerine sağlık, çok güzel bir çalışma olmuş.. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Ben de böyle kurumsal firmaların bu şekilde animasyon reklamlarına bir anlam veremiyorum. Turkcell'de tavuklar, Alarko kombi'de Garfield benzeri kediler, PVC boru reklamlarına hele hiç girmeyeyim bence tamamen rezalet. Elin gavuru, dünya çapındaki firmasına öyle bir reklam yapıyor ki, yeri geldiğinde tek kelime etmeden biten reklam, size en'lerce cümlede söylenemeyecek olanı anlatıyor. Bizim gıdaklayan tavuklarımız, dans eden kedilerimiz de bizim sosyal kültürümüzün sığlığından kaynaklanıyor sanırım. Büyük kentlere göç etmiş milyonlarca vatandaşım köyden ovaya inince, onun dilinden konuşmak icap ediyor heralde. Reklamcı açısından doğru yaklaşım, ancak firmalar için çok düşündürücü. Alıntı
Φ rotorcli Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gerçekten çok güzeller. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 O reklamda bir teyze var. Tarife yumurtlayan sevimli tavuğunuza "evladım" diyor. Dikkat ettiniz mi? Algınızın seçiciliğine forum halkı olarak hayranız. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 bıgıdık bıgıdık sürekli konuşan bı kız var üstünede tavuk gelınce tam örtüşme teorısının ıspatı olmuş.izlerken bile başım ağrıyo hemen değiştiriyorum kanalı Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 tavuk sevimli tamamda topic başlıgı türkcell dikkatimi çekti Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 tavuk sevimli tamamda topic başlıgı türkcell dikkatimi çekti Sana demiş miydim fotoğraf meselesini ? Bir örnek daha Türkcell .. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Sana demiş miydim fotoğraf meselesini ? Bir örnek daha Türkcell .. lafa bak bana demişmiymiş sana resimleri yolluyan kim türkcellimisin sen Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 lafa bak bana demişmiymiş sana resimleri yolluyan kim türkcellimisin sen Aaa hakkaten Unutmuşum pardon Hayır Vadafonluyum Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 reklam yapma 39 kntr karşılıgı avea 500 yada 5000 msj veriyo avealıyım bende Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 şu yeni hat reklamlarına bayılıyorum..fatura çok gelmesın dıye kısa konuşuyolar ya baba ben okulu bıraktım dansöz oldum anne ben afrıkaya yerleşicem anne:uzak değil mi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.