Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 sevgili Freyja Co_Adminimiz 2 ay kadardır bizimlesiniz ve düşündümki artık sizinde bi anı defterınız olmalı Kayıp Çocuk Birden işitilmez olsun ayak seslerim; Gölgem bir başka sokağa sapıversin; Unutayım bir anda her şeyi, Nerde oturduğumu, Bir tuhaf adem olduğumu Can adında. Aklım arayadursun başka kapılarda kısmetimi, Ben, bilmediğim sokaklarda bir başıma; Gönlüm öylesine geniş, öyle ferah, İlk defa görmüş gibi dünyayı, Bir şaşkınlık içinde, yeniden doğmuş gibi; Hatırlamam artık değil mi, dostlar, Hatırlamam artık garipliğimi? Can Yücel umarım şiiri beğenirsiniz.... sevgiyle kalın Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Admin-- Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Şiiri de beğendim, Can Yücel'i zaten de çok beğenirim... Surprizine gelince gerçekten sürpriz oldu, sürprizini de çok ama çok beğendim hiç beklemiyordum, mutlu oldum, teşekkür ederim Sevgili zeyynepp, çok incesin... Şimdi Yılmaz Erdoğan şiirleri yüklüyordum Aşk, Sevgi, Özlem videolarının olduğu yere... ve bir tanesini inan son 20 dakika içinde 7 defa dinledim, çok hoşuma gitti, çok beğendim bu şiiri... Bu inceliğini ve sana olan teşekkürümü elbet karşılamaz ama ben yine de sana hediye etmek isterim o şiiri; http://www.turkish-media.com/forum/index.p...st&p=614054 teşekkürler Sen de hep sevgiyle kal... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 beğenmenize çok sevindim bayram sürprizi oldu bende yılmaz erdoğanı çok severim teşekkür ederim Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Admin-- Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Evet bu arada iyi bayramlar sevgili zeyynepp... ben de şiiri beğendiğine sevindim Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Formumuzun bir sıcak ve gülen yüzü oldu sanki... Sevgiler... Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Admin-- Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Teşekkür ederim Sayın Dipnot, Hepimiz sıcak ve güler yüzlü olursak, dünyada aşılamayacak ne kadar az sorunumuz kalır değil mi? Ben kendi adıma elimden geleni yapıyorum Size de sevgiler Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Sevgili Freyja.. Geldiğinden beri Forum bir başka güzel sanki.. bütün yazdıklarına sevgini ve güleryüzünüde katıyorsun ve bunu bütünüyle hissediyorum..belki ilgi alanlarımızın ortaklığından açtığın başlıklardan mutlaka geçiyorum..seçtiğin şiir ve şarkılarda mutlaka bende iz bırakanlardan..miniğimiz Zeynebin adına açmış olduğu defterinin pek çok güzel anıya tanıklık etmesini diliyorum.. Bana yaptığın sürprizi unutmadım..birgün mutlaka.. Ve defterine ilk şiirimi özellikle bir bayandan seçtim..Pelin Onay..benim yeni favorilerimden..eski ve değişmeyen takıntım Murathan Mungan'dır ama bugün Pelin Hanım'dan..bakalım beğenecekmisin..? Düş(me) ler../..aşk bitti I ..üstat, beni müsait bir şiirde indir... bugün bir şiir bile uğramadı yanıma sana uğradı mı bilmiyorum pencere kenarında yağmuru seyrettik yalnızlığımla, balkona astığımız düşlerimizi içeri aldıktan sonra kimsenin öğretmediği bir şeyi öğretmeni dilerdim../..ayrılırken ama sen herkesin öğrettiğini yineledin şimdi aşk../..inançlarını yitiren bir ayyaştır köprü altlarımda deniz kabuklarından bir mumluk yapmıştım sana, vermeye zamanım olmadı şimdilerde içinde yakıyorum, sesini duyuramayan kelimelerimin yorgunluğunu biliyor musun../..bilmem sen cümlelerimin 1. Kordonuydun II ..susmaya gidiyorum.../..birazdan dönerim.. acil servis gibi yetiştim bütün kanamalı sevdalarıma yanlarına gittiğimde, odaları boştu, çarşafları temiz bir küçük not bile yoktu../..”kurtardığınız için teşekkür ederiz” bu yüzden emekliliğimi istedim yorgun aşkların baş hekiminden tazminatım suskunluk beni ait olmadığım şehirlerde aramayın, adresimin caddesi../..burukluk III ..teri soğumamış bir ayrılıkla içilen özlem, ateş yapar.. dün gibi hatırlıyorum ayrıldığımız günü 24 ocak../..kış../..kıyamet../..felaket sanki herkes beni görmek için toplanmıştı şehir meydanında parmaklarıyla gösteriyorlardı../..“işte bu kadın terk edildi” naralarıyla bu günlerde../.dalgasını geçebiliyorum vedaların o günlerde../..serum kokularına bulaşmıştı bütün kılcal damarlarım gerçekte kim olduğunu çok düşündüm, özleminin yer yer sağanak yağışlı olduğu zamanlarda galiba artık biliyorum sen../..büyümeye zamanı olmayan çocukların, dar zamanlarda attığı içten bir kahkahasın beni beklemeye gidiyordun.../..galiba yolu şaşırdın IV ...bu şiire girmek hüzünlü ve yaşlıdır.. biraz önce gözlerimden düştün seni ıslattığım için üzgünüm yanaklarımda kurumanı istemezdim, dudaklarıma almışken ıslaklığını sen../..gözlerim../..ve katre sana yaşatmak istediğim çok şey vardı, aşk’da kısa çubuğu ben çektim... V ...kırgınlıklarımı kaybettim, hükümsüzdür... sabaha karşı gittiğin için bağışladım seni sen de kendini bağışladın mı../.. bilmiyorum zor oldu indirmek resimlerini duvarlardan ki tozlanma diye albümlerde yaşatmadım seni seni../..bir “anı” olsun diye sevmedim ...ve hiç aldatmadım../..kirpiklerimle bile çok önceleri sorduğum bir soruydu, “şiir bir aşk’ı kurtarabilir mi? ” diye otuzuma yaklaşırken gülümsüyorum da, şiir bir aşk’ın ancak bekçisi olabilir VI ...bu şiirde U dönüşü yapılmaz... illegaldir bütün terk edişler, ölümlerde dahil... VII ...kızım bahara aldanma, üstüne yine de bir şiir al sen.. mayıs’ın çocuklarıyız ikimizde belki de bu yüzden acele ettik ayrılmak için, tenlerimizin ateşi bizi kavurmasın diye.. biliyorsun../..çok erken aldım hediyemi senden seninkini vermek içinse çok geç doğum günün kutlu olsun../..unutmadı giritlalesi mumlarını söndürdüm../..yüzümde gönderdiğim dileklerin gölgesi VII ...aşk dersem çık, ayrılık dersem çıkma.. dedim../..çıkmadın aşk bitti... Pelin Onay Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Hımmm... Ben de bir şiir koyayım bari... Ama bu Freyja'ya özel... " Bahçelerde Maydanoz, Gel bize bazı bazı. Ben annemi özledim, Yaşasın 23 Nisan... " Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 bir solukta okumak istemiyorum seni, sayfalarını çevirme- uyku tutmadı, sen tut beni en son koynunda unuttum günaydın dilimi gözlerinde büyüdüm, yüreğim sende çocuk kaldı hadi kalk gidelim, bizi görüp yazacaklar, az kaldı en keyifli sabah kahvaltım ! Sen, göğsünde yürüdüğüm balıkçı kasabası akşamdan kalsın öpüşlerin, yalpalasın dudaklarımda susuyorum, özlemin gelincik tarlası susatma gözüm tutmadı sensizliği, bir daha yollama pelin onay ..alıntı merhaba.. iyi bayramlar dilesem kabul edilirmi acaba..? Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Admin-- Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Sayın Tengeriin Boşig, şiire bayıldım, çok beğendim Zahmet etmişsiniz vallahi, hiç gerek yoktu Çok ama çok teşekkür ederim Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Admin-- Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Sayın ErdalAktaş, Öncelikle gönderdiğiniz şiir için çok teşekkür ediyorum... İnanın çok beğendim Çok güzel... ve sonrasında ben de size iyi bayramlar diliyorum. Oğlunuz Kaan'la (bir oğlunuz olduğunu Kaan Bebeto'nun sayfasındaki iletinizden öğrendim ) ve diğer tüm sevdiklerinizle birlikte çok daha güzel bayramlar geçirmenizi dilerim Sevgilerimle Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Admin-- Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Çok Sevgili Diloş, Bu güzelim sözlere ne cevap vereceğimi şaşırdım inan ki... Öyle güzel yazmışsın ki, öylece kalakaldım... Nereden başlasam diyorum dakikalardır, ne yazsam da bu güzel cümleleri karşılasa benim yazdıklarım da.. Sanırım başından, şurasından başlamak lazım yazdıklarının; bütün yazdıklarına sevgini ve güleryüzünüde katıyorsun ve bunu bütünüyle hissediyorum sevgiM, güleryüzüM, sevgiNden, güleryüzüNden Diloş aslında... Duygular karşılıklı olursa hissedilir, sanırım bundan bir de.. Offf olmuyor Diloş, vallahi yapamıyorum Şiire geçeyim ben en iyisi... bugün bir şiir bile uğramadı yanıma sana uğradı mı bilmiyorum... Bana uğradı bugün bir şiir, çok güzel bir şiir hem de... öyle güzel ki defalarca okudum, ezberleyesim geldi Teşekkürler Diloş, tüm inceliğine, zerafetine, düşünceliliğine teşekkürler ve sanırım şunu yapmazsam, kendimi toparlayamayacağım ..susmaya gidiyorum.../..birazdan dönerim.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Çok Sevgili Diloş, Bu güzelim sözlere ne cevap vereceğimi şaşırdım inan ki... Öyle güzel yazmışsın ki, öylece kalakaldım... Nereden başlasam diyorum dakikalardır, ne yazsam da bu güzel cümleleri karşılasa benim yazdıklarım da.. Sanırım başından, şurasından başlamak lazım yazdıklarının; sevgiM, güleryüzüM, sevgiNden, güleryüzüNden Diloş aslında... Duygular karşılıklı olursa hissedilir, sanırım bundan bir de.. Offf olmuyor Diloş, vallahi yapamıyorum Şiire geçeyim ben en iyisi... Bana uğradı bugün bir şiir, çok güzel bir şiir hem de... öyle güzel ki defalarca okudum, ezberleyesim geldi Teşekkürler Diloş, tüm inceliğine, zerafetine, düşünceliliğine teşekkürler ve sanırım şunu yapmazsam, kendimi toparlayamayacağım oldu işte..hemde çok güzel oldu.. tanıyabildiğim diğer güzel özelliklerine bir yenisi daha eklendi bugün;çok şekersin hemde çooookk.. Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Başarısızlığınız ile soylu bir şekilde yüzleşin, başarıdan farkı kalmayacaktır bu sözler içinde teşekkür ederim size.. sizi tanıdığıma memnun oldum... oğlum Kaan ı düşünmeniz beni çok mutlu etti... sizin cocuğunuz varmı bilmiyorum varsa eğer sizde çocuklarınızla mutlu ve huzurlu olun.. sevgiyle kalın.. Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Admin-- Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 çok şekersin hemde çooookk çok teşekkür ederim Çok şekerim hem de çok bu hoşuma gitti Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Admin-- Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Başarısızlığınız ile soylu bir şekilde yüzleşin, başarıdan farkı kalmayacaktır bu sözler içinde teşekkür ederim size.. rica ederim, begendiğinize sevindim sizi tanıdığıma memnun oldum... aynen ben de sizin cocuğunuz varmı bilmiyorum varsa eğer sizde çocuklarınızla mutlu ve huzurlu olun.. yok ama bir gün olur sanırım Siz de sevgiyle kalın ErdalAktaş Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Çocukken güzeldir bayramlar... Çok güzeldir de bayramlar, yine de en çok çocukken... Hep başa dökülen kolonya, bir süre sonra avuç içine dökülmeye başlarsa, çocukluğun bittiği anlaşılır... Ama hep güzeldir bayramlar... Barışmak için, hatırlamak için, gitmek için, gelmek için fırsattır... İYİ BAYRAMLAAARRRRR. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 amaninnnn ne çok seveni varmış Co-Adminimizin ne güsel olmuş bu anı defteri böyle aklımı seveyim ben :lol: sevgili Freyja iyki var bu forumda.... Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Admin-- Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Sevgili redblack, Çok teşekkür ediyorum. Senin de bayramın kutlu olsun Hep beraber barış ve sevgi dolu bayramlar yaşamak dileğiyle Sevgiyle... Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Admin-- Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Sevgili zeyynepp, An geçiyor ben daha bir minnetle doluyorum Mutlu oluyorum bu sevgiyi hissettikçe... Tabiki SAYENDE Sen de iyi ki varsın Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 foruma gelince burda insan ne kadar hüzünlü olsa da mutlu oluyoo burdaki sıcaklık,arkadaşlık,dostluk bambaşka.... ben burdaki insanlara forumcanlarım diyorum (çoğu kişi benden büyük ama olsun) tanıdığım herkesin ayrı bir yeri var bende forumcanlarımdan birini mutlu etmek hem de böyle çok beni de çok mutlu etti Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Yahu bu nedir kardeşim yaa... Bu kadar soğuk bi Admin'e bu kadar ileti yazılır mı kardeşim? Protesto ediyorum ben bu durumu yav... Vallahi protesto ediyorum... Hayret birşey yaa... Ya nasıl sevdirdin kendini bu kadar Freyja? Ne yaptın? Şu hale bak yaa... Beni de Admin yapın yav, bu sayfayı silicem valla... Olmaz böyle şey kardeşim, alla alla... Uyuz oldum valla yaa... Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Admin-- Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Ben acaba bu iletiyi silsem mi diye düşünüyorum ama neyse kalsın... Tengeriin Boşig, senin için bu zamana kadar sakladığım güzel bir sözüm var, uygun bir zamanı gelince kullanırım diye saklamıştım, sakla samanı gelir zamanı misali HASET ETME NE OLUR ÇALIŞ SENİN DE OLUR Neyse şaka bunlar, senin de şaka yaptığını biliyorum... Ben de anlamadım nasıl sevdirmişim kendimi bu kadar, burada yazılanları görünce farkettim ne yalan söyleyeyim ben de ne kadar çok sevildiğimi Özel birşey yapmadın bunun için, gerçekten.... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Ben acaba bu iletiyi silsem mi diye düşünüyorum ama neyse kalsın... Tengeriin Boşig, senin için bu zamana kadar sakladığım güzel bir sözüm var, uygun bir zamanı gelince kullanırım diye saklamıştım, sakla samanı gelir zamanı misali HASET ETME NE OLUR ÇALIŞ SENİN DE OLUR Neyse şaka bunlar, senin de şaka yaptığını biliyorum... Ben de anlamadım nasıl sevdirmişim kendimi bu kadar, burada yazılanları görünce farkettim ne yalan söyleyeyim ben de ne kadar çok sevildiğimi Özel birşey yapmadın bunun için, gerçekten.... Ooooo... Havaya bak hele... "Gölgem yeter" diyo "Kendimi sevdirmem için"... Vay vay vay... "Tek rakibim Türk Hava Yolları..." E demek ki sıcaklığını hissettirebiliyorsun... Ne diyelim... Şaka bir yana, Sen olmasan kime takılcam ki ben böyle? Bilirsin, siz Aristokratlar biraz burnu havada olursunuz... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.