Φ mavzer Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 selam dostlar......Ne yazmalı bu dar ve parlak yüzeye bilmiyorum.....hem AKVARYUMU YAZMAK AKVARYUMDA YAŞAMAKTAN KOLAYDIR....Bu nedenle yazılan her satır biraz eksik yazılan her mısra YALAN olur düşüncesindeyim....Akvaryumun buğulu camına elele sımsıcak güneşi resmedecek dostluklar adına herkese merhaba......... Alıntı
Φ mavzer Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 hoşgeldın hoşbulduk......bazı şeyleri anlamakta zorluk çekiyorum inan.....son zamanlarda öylesi bir tufan çıktı ki her yer toz duman....VATAN MİLLET SAKARYA EDEBİYATI ALDI BAŞINI YÜRÜYOR....Bu durum beni kaygılandırıyor doğrusu......aşırı bir şöven duygu topluma ponpalanmak suretiyle kafatası miiliyetçiliğine kadar giden karanlık ve tuzak dolu bir yola sürükleniyor....Bu topraklar bir mozaiktir tüm etnik topluluklar yüzyıllardır burda kardeşçe yaşamasını bilmişlerdir....Halkların birbiri ile sorunu yoktur olamazda......bu halk kurtuluş savaşını EMPERYALİZME karşı vermiş oluk oluk kan akıtmıştır....Kanla kazanımlar şu anda laylaylom politşikalarla büyük ölçüde kaybedilmektedir....KURTULUŞ HALKLARIN KARDEŞLİĞİNDEDİR........SEVGİLERİMLE Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.