Misafir spices Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 baklavanızı paralarınızı hazırladım kimse yok.. bende büyüklerimin ellerini öpmeye gidicem şimdi ..ben yokken gelirseniz rahatınıza bakın hişşşt zeynep kıs hepsini yeme diğerlerinede kalsın...... davulcu seninde bayramın kutlu olsun.. destenin sadece birini al..... Alıntı
Φ RAMAZAN DAVULCUSU Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Güm güm bede güm güm.. Allah derim be Bahşişim gelmiş işte Bir deste az geldi İkisini aldım bilesin he.. Baklavan da güzelmiş Şeker kıvam yerinde Sende gel buyur Spice Taurus'un topice.. Hepinizin Ramazan Bayramı mübarek olsun.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Demek Zeynep'in hepsini yeme ihtimali var..O halde o gelmeden ben bir dilim alayım.. Spices;Senin ve tüm arkadaşların Ramazan Bayramını kutluyorum..İyi bayramlar.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Ben de kutluyorum,hayırlı bayramlar ne çok bayram kutladım bu bayram forumda Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 herkesin bayramı kutlu olsun saol spices baklava çok güsel olmuş bir dilim eksik ama napalım onuda taurus yemiş gerisi benim kimseye vermem Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 teşekkür ederim arkadaşlar....... zeynepcim seni merak ettim bu kadar baklavadan sonra iyimisin...... davulcu neyse desteyi götürmüşsün artık ne diyelim helal olsun..seneye yine bekleriz..... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 abla sanırım alerji olcam her tarafım kaşınıyoo (benim gerçektende tatlılara karşı alerjim var çok fazla yiyemem ve her bayram mutlaka alerji olurum ) yatmadan ilaçlarımı içsem iyi olcak Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 abla sanırım alerji olcam her tarafım kaşınıyoo (benim gerçektende tatlılara karşı alerjim var çok fazla yiyemem ve her bayram mutlaka alerji olurum ) yatmadan ilaçlarımı içsem iyi olcak evet zeynepcim sen ilaçlarını iç... birazda tatlılardan uzak dur Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 evet zeynepcim sen ilaçlarını iç... birazda tatlılardan uzak dur annemde aynısını dedi tatlı yok sana çikolatada yok Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 ne ttalı yedım ne bı tane şeker ne çikolata çünkü evden çıkamadım Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 tatlı çok güzel olmuş teşekkür edrim form arkadaşlarımın ramazan bayramı kutlu ve mutlu olsun saygılar Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 ama..ama bana bi kuruş bile kalmamış.. hepsini davulcu almıştır kesin.. tatlından yedim ama spices..mmm..çok leziz.. iyide bayram etkinliği bundan mı ibaret..? Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 ama..ama bana bi kuruş bile kalmamış.. hepsini davulcu almıştır kesin.. tatlından yedim ama spices..mmm..çok leziz.. iyide bayram etkinliği bundan mı ibaret..? olmaz olurmu bak horozlu şeker bilem var... sedelina iyileştiysen sende kaçırma ayrıca elma şekeri ve pamuk şeker olmadıysa elma kurduna bindirelim seni Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 baklavanızı paralarınızı hazırladım kimse yok.. bende büyüklerimin ellerini öpmeye gidicem şimdi ..ben yokken gelirseniz rahatınıza bakın hişşşt zeynep kıs hepsini yeme diğerlerinede kalsın...... davulcu seninde bayramın kutlu olsun.. destenin sadece birini al..... ne baklava kalmıııııışşş ne para eee bayramdan 1 hafta sonra uğrarsan böyle olur neyse ellerine sağlık spices, kurban bayramına kısmet olur inşallah bütün arkadaşlarımın geçmiş ramazan bayramı mübarek olsun Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2007 ne baklava kalmıııııışşş ne para eee bayramdan 1 hafta sonra uğrarsan böyle olur neyse ellerine sağlık spices, kurban bayramına kısmet olur inşallah bütün arkadaşlarımın geçmiş ramazan bayramı mübarek olsun inşallah mineu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.