Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

İtalya mutfağının az bilinen lezzeti: Saltimbocca alla Romana tarifi


Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

334b4629-f95d-4d47-8d06-c39122705969.jpg

İtalyan mutfağının sade ama çarpıcı lezzetlerinden biri olan Saltimbocca alla Romana, dana eti, prosciutto ve adaçayının büyüleyici uyumunu sunuyor. “Ağza atlar gibi zıplayan” anlamındaki adıyla bu yemek, hem ismiyle hem tadıyla unutulmaz bir deneyim vadediyor.

Haberi Haber Kaynağından Oku

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.