Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Arkadaslar selam,

www.cvyolla.com adinda yeni bir siteden haberim oldu. birkac hafta once uye oldum. 3600 kadar sirkete emaille cv mi yollattim. 12 kadar sirketten telefon aldim. ve gecenlerde yeni isime girdim.

is arayan arkadaslara tavsiye etmek istedim. belki sizin de isinize yarar.

Gorusuruz

Gönderi tarihi:

Ece Hanim size sunu sormak isterim. Tamamen bilgi almak amacli soruyorum, kesinlikle elestiri degil. 3600(!) sirkete CV gondermek sizce ne kadar mantikli? Sayi gercekten cok komik. 3600 rakami zaten abarti ama altinda bir rakam bile olsa boyle davranislar yuzunden Insan Kaynaklari Depatmanlari'nda calisanlar artik CV'leri inceleyemiyorlar bile. 3600 sirketin kac tanesini arastirip bilgi sahibi oldunuz. CV gondermek o sirkette calismak istemek demektir. 3600 sirkette(!) birden nasil calismak ister bir insan anlayamadim. Hic mi secim kriteriniz yok? Her sirkete tamam mi diyorsunuz? Hadi hepsine tamam diyelim 3600 sirkete(!) birden CV'niz yollanmisken sadece 12 sinden cevap alabilmek sizce verimli bir sonuc mu? Yeni isiniz hayirli olsun ancak tum arkadaslari boyle sagliksiz bir yonteme davet etmek bence yanlis. Uye olacaksaniz bile aman herkes 3600 sirkete(!) birden CV yollamasin.

Ne istedigimizi bilerek, bir hedef belirleyerek is aramanizi oneririm arkadaslar, gec olsun ama guc olmasin. Hepinize bu zorlu asamada basarilar diliyorum.

• 1 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.