Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 17 yıl Selam hayhak bastan beri bu basligi izliyorum da.. şu iki kelime de takildim ben.. devamli " ben, benim" yaziliyor... bazen ben anlayamiyorum az yardim etseniz anlayabilmeme... anladigim şu, alıntı yaptıgim kisim da... musa tanrıya sordu :senı benden soracaklar kım dıyecegım yani her kim sorar ise.... verilen cevabi söyliyecek.......buraya kadar dogrumu ? cevap ise: tanrı dedıkı : ben,benim diye yazmissiniz. yani cevap verecek kisi............" ben, benim"...diyecek........ buraya kadar da dogrumu? Peki simdi asil durakladigim yere geleyim ben Tek bir kisi bu soruyu sormaz ki...... merak eden oncasi var diyelimki bu soru ve cevap meselesi dilden dile dolasiyor.... sonuc ne oluyor? Her kim ise cevap veren bir digerine......." ben, benim" diyen yani....simdi buraya birsey yazicam ben ama inanki korka korka yaziyorum... benim anladigim bu Her kim ise cevap veren bu durum da... ben benim diyen Allah olmuyormu yani kendisini Allah saniyor ben en iyisi burada bitireyim sorularimi degilmi... fakat gercten ben bu sekilde yazilmis olmasindan ve bu iki kelimeden bunlari anlayabiliyorum Saygilar sayın birce biraz gec oldu ama kusra bakmazsın umarım tam yeni konuyu yazacaktım zaten arkadaslar gerekli cevabı vermişler ama ben en kısa sekliyle sana ben ve benim deyiminin anlamını söyleyeyim. ben,benim(var olanım) = öz , özüm yani tek olan gerçek.... saygılarımla...........
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 17 yıl Sorun degil Sayin hayhak, cevabiniz icin tesekkür ederim.. Saygilar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.