Φ Fuşya Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 Merhaba arkadaşlar. Tıklım tıklım binilen otobüslere benziyor burası. Yer bulmak için biraz itelemek gerekiyor. Akıllı uslu iyi bir yolcuyumdur. Kimseye rahatsızlık vermeden yol alabilmek dileğiyle Alıntı
Φ Zülal Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 Bende yeni bindim daha otobüse... yanımda yer var,gel Hoşgeldin Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 otobüsümüz kalabalık olabilir ama konforludur Fuşya.. bu yolculuktan çok değişik tatlar alıcağından şüphen olmasın.. aramıza hoşgeldin.. fuşya'yıda renk olarak hep çok sevmişimdir.. Alıntı
Φ KARAKEDİ Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Merhaba arkadaşlar.Tıklım tıklım binilen otobüslere benziyor burası. Yer bulmak için biraz itelemek gerekiyor. Akıllı uslu iyi bir yolcuyumdur. Kimseye rahatsızlık vermeden yol alabilmek dileğiyle Hoşgeldiniz...Fuşya... Daha söylerken içimi gıdıklıyorsun.. sosyetik pembe.. Senin için otobüstekileri tırmalayarak boşaltırım.. Sakinliğin ve huzurunla gel otur yanıma..bana uyum sağlarsın.. Sevginin en güzelini yaşaman ve zamansızca hissedebilmek dileğiyle.. Mutlu ol... Alıntı
Φ Fuşya Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2007 hoş geldin fuşya Bende yeni bindim daha otobüse... yanımda yer var,gel Hoşgeldin otobüsümüz kalabalık olabilir ama konforludur Fuşya.. bu yolculuktan çok değişik tatlar alıcağından şüphen olmasın..aramıza hoşgeldin.. fuşya'yıda renk olarak hep çok sevmişimdir.. hoşgeldin fuşya.. Bu sıcak karşılama için hepinize çok teşekkür ederim Hoşgeldiniz...Fuşya... Daha söylerken içimi gıdıklıyorsun.. sosyetik pembe.. Senin için otobüstekileri tırmalayarak boşaltırım.. Sakinliğin ve huzurunla gel otur yanıma..bana uyum sağlarsın.. Sevginin en güzelini yaşaman ve zamansızca hissedebilmek dileğiyle.. Mutlu ol... İç gıdıklamak için seçmedim ki böyle bir ismi Siz de mutlu olun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.