Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bilindiği gibi microsoftun sitesinden artık hiç bir program indirip kuramıyoruz kimlik doğrulama istiyor. Artık bu sorundan kurtulcaz nasılmı programı indiriyoz ve 3 adımda xpniz lisanlı oluyor artık sizde lisanslı bir kullanıcı olup microsofttaki programları indirip pcinize kurabiliyorsunuz....artık bi teşekkürü hak etmişizdir... programı kendim upload ettim bi sorun çıkarsa msj atabilirsiniz... Programın kurulumu resimli anlatılmakta ve rar dosyasının içindedir.

Programı indirmek için tıklayınız

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

bir kaç ay önce yaptım bunu bir arkadaşımın tavsiyesi ile gayet te memnundum. ama önceki gün uyarı mesajı aldım yazılımıznız sahte diye. tekrar yüklemek istedim ama bir türlü şifreyi kabul etmedi bir çok değişik şifre ile denemem rağmen . bende format attım ve güncellemeleri kaldırdım. bu sefer şifreyi kabul etti bakalım ne olacak.

• 6 ay sonra...
  • 3 ay sonra...
  • 4 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Bilindiği gibi microsoftun sitesinden artık hiç bir program indirip kuramıyoruz kimlik doğrulama istiyor. Artık bu sorundan kurtulcaz nasılmı programı indiriyoz ve 3 adımda xpniz lisanlı oluyor artık sizde lisanslı bir kullanıcı olup microsofttaki programları indirip pcinize kurabiliyorsunuz....artık bi teşekkürü hak etmişizdir... programı kendim upload ettim bi sorun çıkarsa msj atabilirsiniz... Programın kurulumu resimli anlatılmakta ve rar dosyasının içindedir.
  • 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
  • 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:
güzel anlatmışsın ama bahsettiğin programın linki yok ortalıkta

linkler güncellendi indirebilirsiniz

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.