Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 17 yıl Hayat'ın süprizlerle dolu olduğunu düşünürdüm de ama bu denli bizzat yaşayacağım aklıma gelmezdi... Açıkcası buraya gelişim de tesadüf desemde... biliyorum ki tesadüf değil yine bir sebebi var... ve umuyorum ki bu güzel bir sebebe dönüşür.. sizlerle güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle...
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 17 yıl hoşgeldin Zülal.. ve..herşeyin bir sebebi vardır..bazen fark etmesekte..
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 17 yıl Yazar Teşekkür ederim Verdinaz... Hoşbuldum... Buarada hoş bir ismin var
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 17 yıl Yazar Hoşbuldum Diloş... teşekkürler... İşte bu farkındalıkla olgunlaşıyoruz...
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 17 yıl Merhaba Zülal..... Bir sabah cehenneme giden yola adımımı atmışken geri dönüp diğer yola geçiyorum.... Zorlanıyorum elbet.... Bir mıknatıs gibi beni içine çeken karamsarlığın çamurlu yollarından, çıplak ayaklarımı kurtarmak kolay olmuyor... Ama yapıyorum..yapmak zorundayım... Oradaki alevlere teslim olmamak için.. birde hergün o kara düşüncelerin içerimde olmasından dolayı mecburdum... İşte hayat süprizlerle dolu bir kutu.. bir bebek gibi uyanıyorum yeni güne ve hayata... Kendi ruhumuzun kurtarıcısı kendi hayatımızın kahramanı olmalıyız hayata hiç görmediğimiz hissetmediğimiz bir şekilde........
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 17 yıl Yazar Merhaba Zülal...Hoşgeldin Teşekkür ederim... RA_dya Hoşbuldum
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 17 yıl Merhaba Karakedi...Güzel yazmışsın... ... teşekkürler... Satırlarımı ilk kez yüreğine eğip sana yazdığımdandır... Seninle her zaman gülümser satırlarım..yokluğunda olmazsa...
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 17 yıl Yazar Satırlarımı ilk kez yüreğine eğip sana yazdığımdandır... Seninle her zaman gülümser satırlarım..yokluğunda olmazsa... Bir sevinçtir güneş gözlerine, Gözlerimi kıpırdamadan bakabilmek, Bilerek,sevinerek yüreğimi senin yüreğin gibi duyabilmek... Çok teşekkür ederim.. sevgili Karakedi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.