Φ Zülal Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Hayat'ın süprizlerle dolu olduğunu düşünürdüm de ama bu denli bizzat yaşayacağım aklıma gelmezdi... Açıkcası buraya gelişim de tesadüf desemde... biliyorum ki tesadüf değil yine bir sebebi var... ve umuyorum ki bu güzel bir sebebe dönüşür.. sizlerle güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle... Alıntı
Φ Zülal Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Hoşgeldin... Teşekkürler Erbay... Hoşbuldum... Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 hoşgeldin zülal umarım burda çok eğlenirsin Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 hoşgeldin Zülal.. ve..herşeyin bir sebebi vardır..bazen fark etmesekte.. Alıntı
Φ Zülal Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Teşekkür ederim Verdinaz... Hoşbuldum... Buarada hoş bir ismin var Alıntı
Φ Zülal Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Hoşbuldum Diloş... teşekkürler... İşte bu farkındalıkla olgunlaşıyoruz... Alıntı
Φ KARAKEDİ Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Merhaba Zülal..... Bir sabah cehenneme giden yola adımımı atmışken geri dönüp diğer yola geçiyorum.... Zorlanıyorum elbet.... Bir mıknatıs gibi beni içine çeken karamsarlığın çamurlu yollarından, çıplak ayaklarımı kurtarmak kolay olmuyor... Ama yapıyorum..yapmak zorundayım... Oradaki alevlere teslim olmamak için.. birde hergün o kara düşüncelerin içerimde olmasından dolayı mecburdum... İşte hayat süprizlerle dolu bir kutu.. bir bebek gibi uyanıyorum yeni güne ve hayata... Kendi ruhumuzun kurtarıcısı kendi hayatımızın kahramanı olmalıyız hayata hiç görmediğimiz hissetmediğimiz bir şekilde........ Alıntı
Φ Zülal Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Merhaba Karakedi... Güzel yazmışsın... ... teşekkürler... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Merhaba Zülal...Hoşgeldin Alıntı
Φ Zülal Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 Merhaba Zülal...Hoşgeldin Teşekkür ederim... RA_dya Hoşbuldum Alıntı
Φ KARAKEDİ Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Merhaba Karakedi...Güzel yazmışsın... ... teşekkürler... Satırlarımı ilk kez yüreğine eğip sana yazdığımdandır... Seninle her zaman gülümser satırlarım..yokluğunda olmazsa... Alıntı
Φ Zülal Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Satırlarımı ilk kez yüreğine eğip sana yazdığımdandır... Seninle her zaman gülümser satırlarım..yokluğunda olmazsa... Bir sevinçtir güneş gözlerine, Gözlerimi kıpırdamadan bakabilmek, Bilerek,sevinerek yüreğimi senin yüreğin gibi duyabilmek... Çok teşekkür ederim.. sevgili Karakedi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.