Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 17 yıl Oyuncular: Hülya Koçyiğit, Kartal Tibet Seven Ne Yapmaz : Esin Engin
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 17 yıl Yazar Filmin adı: Gülen Gözler Oyuncular: Şener Şen, Ayşen Gruda, Münir Özkul, Adile Naşit... Vecihi, Kan ve Gül (Veriyor musun? ) şarkısını söylerken;
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 17 yıl Yazar Hayat Sevince Güzel Oyuncular: Zeynep Değirmencioğlu-Sertan Acar v.d.
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 17 yıl Yazar Hababam Sınıfı Hababam Vokal Grubu-Çilli Bom ve tabiii bunsuz olmaz Melih Kibar'dan Hababam Sınıfı
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 17 yıl Yazar Arabesk Oyuncular: Şener Şen, Müjde Ar, Uğur Yücel Allahım Kör Et Beni
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 17 yıl Admin-- Serseri Aşık Oyuncular: Hülya Koçyiğit, Cüneyt Arkın, Sadri Alışık Veda Busesi (Nesrin Sipahi) Canım Benim Gülüm Benim
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 17 yıl Admin-- Aşk Mabudesi Oyuncular: Türkan Şoray, Cüneyt Arkın Sen İstedin (Belkıs Özener) Bir Daha Aşık Olmayacağım Sen Bensiz Ben Sensiz
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 17 yıl Admin-- Ateşli Çingene Oyuncular: Türkan Şoray, Ediz Hun Gelincik Çılgın Aşkım (Şükran Ay)
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 17 yıl Admin-- Düğün Gecesi Oyuncular: Türkan Şoray, Zeki Müren Sen Aşk Nedir Bilmez misin?
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 17 yıl Admin-- Hayatım Sana Feda Oyuncular: Türkan Şoray, Cüneyt Arkın, Münir Özkul Olmaz Olmaz Bu İş Olamaz (Nesrin Sipahi) Duyduk Duymadık Demeyin Meğer Sevmek Yalanmış
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 17 yıl Admin-- Bir Genç Kızın Romanı Oyuncular: Türkan Şoray, Ediz Hun Yalnızım
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 17 yıl Admin-- Zulüm Oyuncular: Türkan Şoray, Kartal Tibet Hicran (Nesrin Sipahi) Sevil de Sevme
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 17 yıl Admin-- Dönüş Oyuncular: Türkan Şoray, Kadir İnanır Hasretinle Yandı Gönlüm (Seha Okuş)
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 17 yıl Admin-- Ateş Parçası Oyuncular: Türkan Şoray, Kartal Tibet Ben Yalnızım
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 17 yıl Admin-- Hapishane Gelini Oyuncular: Türkan Şoray, Engin Çağlar Dol Karabakır Dol
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.