Φ trevize Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Elimizde eşit boyda 6 adet kalem var. Bu kalemlerden yararlanarak, kenarları bu kalemlerin uzunluğunda 4 adet eşkenar üçgen yapmamız gerekiyor. Bilenler hemen yanıtlamasın ki, arkadaşlar biraz kafa yorsun.. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Elimizde eşit boyda 6 adet kalem var.Bu kalemlerden yararlanarak, kenarları bu kalemlerin uzunluğunda 4 adet eşkenar üçgen yapmamız gerekiyor. Bilenler hemen yanıtlamasın ki, arkadaşlar biraz kafa yorsun.. ilk aklıma gelen üçgen piramit oluşturmak. Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 iki üçgeni üst üste koyun.. altı uçlu bir yıldız olacak şekilde.. ortada eşit kenarlı bir altıgen ve kenarında 4 tane eşkenar üçgen oluşur......... ben böyle düşündüm fakat resim çizip göstermeyi bilemiyorum......... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 iki üçgeni üst üste koyun..altı uçlu bir yıldız olacak şekilde.. ortada eşit kenarlı bir altıgen ve kenarında 4 tane eşkenar üçgen oluşur......... ben böyle düşündüm fakat resim çizip göstermeyi bilemiyorum......... Yardımcı olayım.. Kabaca şööle bişi sanırım.. Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Yardımcı olayım.. Kabaca şööle bişi sanırım.. teşekkür ederim.. anlatmak istediğim buydu 6 tane eşkenar üçgen , 2 si bedava Alıntı
Φ trevize Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 maalesef spices. Eşkenar üçgenlerden herbirinin kenar uzunluğu Kalemler ile aynı boyda olacak. Soruda belirtmiştim. Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 maalesef spices.Eşkenar üçgenlerden herbirinin kenar uzunluğu Kalemler ile aynı boyda olacak. Soruda belirtmiştim. şimdi ben bunu düşünmekten uyuyamam Alıntı
Φ xxxabacxxx Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 ilk aklıma gelen üçgen piramit oluşturmak. Nobody cevabı vermiş Alıntı
Φ ABACI Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Elimizde eşit boyda 6 adet kalem var.Bu kalemlerden yararlanarak, kenarları bu kalemlerin uzunluğunda 4 adet eşkenar üçgen yapmamız gerekiyor. Bilenler hemen yanıtlamasın ki, arkadaşlar biraz kafa yorsun.. 3 boyutlu çizersek elde ediyoruz http://img252.imageshack.us/my.php?image=3genqf8.jpg kırmızı olanlar 3 boyutta düşünürsek istediğimizi elde ediyoruz Alıntı
Φ trevize Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Nobody'yi ÖM ile kutlamıştım. Sizin huzurunuzda da tebrik ederim. Üç boyutlu olarak düşündüğümüz takdirde ortaya çıkacak üçgen piramit, doğru cevaptı.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.