Φ mkolcu Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 (düzenlenmiş) Aç kalmadan,sevdiğiniz yiyecekleri yiyerek kalorinizi kendiniz kontrol edin. *Dengeli günlük beslenme ile dayanıklılık ve enerji kazanın. *İlaç kullanmanız gerekmiyor. *Özel ücretsiz tanıtım ve yardım imkanı *En iyi yönü fiyatı! *Her yere ücretsiz teslimat. *BASİT VE EĞLENCELİ Eğer kaybedeceğim tek şey kilolarım diyorsanız bilgi ve danışma için [email protected] adresine mail atın. Tarih: 16 Aralık , 2005 Düzenleyen: Activate Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 yemeyeceksin az yiyeceksin ben bunu bilir bunu söylerim.gerisi boş Alıntı
Φ mkolcu Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 haklısın az yemek az uyumak ve düzenli olarak egzersiz yapmak en güzeli ancak bizim amacımız problemi olan insanlara yardımcı olmak. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.