Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 ---gaz fren şanzuman manikürsüz halim duman ---miras değil sevgilim hediye etti güzelim ---bir sana hastayım diyete girdim yastayım ---kulağıma takarım küpe geçemez beni hiç bir züppppe ---torpidonda aseton yoksa güselim mühim değil ben mazotlada silerim ---nazar etme ne olur evlen seninde olur ---Rujum biter yolumm bitmez ---çocukta yaparım kamyon şöförlüğüdee Alıntı
Φ KARAKEDİ Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Anneme kaçıyorum Artık çok geç......hahaa Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 ---kulağıma takarım küpe geçemez beni hiç bir züppppe Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Anneme kaçıyorum Artık çok geç......hahaa Bu süpeerr... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 uzun yol benı sarsmaz,saçlarımı bozmaz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.