Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bu aralar fazlasıyla takıldıgım bir nokta.geçmişimle hesaplaşma mıdır nedir bilmiyorum ama her şeyi sorgulamaya başladım.şimdiye kadar aldıgınız kararlardan,davranışlarınızdan,sözlerinizden pişman mısınız?ne yaparsanız yapın eskisi gibi olmuyor hiç bir şey ve bu durumda tekrar ayağa kalkıp yürümek zor değil mi?

Gönderi tarihi:

SÖYLEDİKLERİMDEN PİŞMANLIK DUYMADIM ASLA

KÖTÜ BİRŞEY Mİ BU BİLMİYORUM DA,BEN PİŞMAN OLMUYORUM YA, KÖTÜ BİŞİ DE YAPSAM OLMUYORUM.. :devil:

SADECE İZMİRE DÖNMEDİĞİM VE BU ŞEHİRDE KALDIĞIM İÇİN BİRAZ PİŞMANIM,ONU DA EN KISA ZAMANDA DEĞİŞTİRİCEM UMARIM.AİLEMİ ÖZLÜYORUM ÇÜNKÜ :(

Gönderi tarihi:

bence herkes yaşadıklarından pişmanlık duyabilir ve geçmişinde yaşadıklarını bugün için sorgulayıp

kendisiyle hesaplaşabilir

hatta çokda faydalıdır pişmanlıklardan arınarak o tecrübelerle hayata yeniden diyebilmek ....

sevgiler :clover:

Gönderi tarihi:

yeniden merhaba demek için hayata daha zamanım var.ne kadar ben verdim bu kararları desem de hala peki şunu hiç düşünmedin mi ?diye alternatif zıt düşünceler çıkıyor karşıma.kararları verirken gayet mantıklı ve dogru karar oldugundan emindim.çok düşünmüştüm çünkü ama dogru kararı verdim dedim.ama zaman geçipte beynin de yeni düşünceler oluşmaya başlayınca aslında çok aptalca kararlar verdiğimi görüyorum.şu an hissettiğim pişmanım hemde çok verdiğim tüm kararlardan.başka bir çizgide olabilirdim şuan.ama ben burdayım.

Gönderi tarihi:

ya benimde bazen gerie dönüp baktigimda bazi kararlarimi sorguladigim oluyo, fakat o zaman verdigim kararin her ne kadar su an yanlis gibi gelsede, gerekcesi ve dogrulugu varmistir....

ki iki yoldan birini secmisim ve simdi bu yolun diil de diger yolu secseydim diorum, ama kim bilir belki diger yolu secmis olsaydim, yine alternatifin daha ii oldugu düsünecektim...

bilmem anlatabildim mi...

yasanmislarimiz, yanlislarimiz, hatalarimiz pismanliklarimiz... bunlarin hepsi biziz, yani zamaninda hangi yolu secsek secmis olalim bazi seyleri yasamaktan kacinilmaz... die düsünüyorum...

benim yok mu pismanliklarim??

ohoooooo say say bitmez, ama ben hep gelecegimle ilgiliyim, yasanmislardan kendime ders cikarmaya calisiorum, yanlislarimi ele alip bu konuda kendimi gelistirmeye calisiorum..

hayat bi try and error oyunu icimdeki denizim...

yüregini isin icine katmazsan hata oraninida düsürürsün, ama yüreksiz yasanir mi bea...

:)

Gönderi tarihi:

Hepimizin geçmişinde mutlaka küçük büyük hatalarımız vardır..

Önemli olan bu hataları avantaja çevirmektir..

Yani bu hatalardan edinilen tecrübelerle, hem bir daha o hataları işlemeyiz, hemde başkalarının işlemesini önleyebiliriz...

Diyorum..

Benimde çok hatalarım ve pişmanlıklarım vardır..

Hangi birini sayayım...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.