Φ harbikizsevda Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 her öğrencinin bi sevdiği ders vardır benim matematik kimya ya sizin? Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Resim, Müzik, Psikoloji, Tarih, Felsefe, Coğrafya, Türkçe dersleri Lisedeyken en çok sevdiğim derslerdi. Avrupa ve Türk Tarihi ise genel olarak Üniversitede derslerini sevdiğim bölümlerdi ve Tarih Felsefesini özellikle çok severdim. Şimdi ise Eğitim Felsefesi, Gelişim ve Öğrenme dersleri gözde derslerim... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 O gün hangi dersi daha iyi anlıyorsam o Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 lisedeyken matemetikti şimdiyse genetikle ilgili dersleri seviyorum bu dönem genetik diye bi ders aldım merakla bekliyorum Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 en cok sevdıgım ders bos derstı Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 en cok sevdıgım ders bos derstı Bence de of pf bayılırdım bu boş derslere... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 fizik hariç hepsi diye düşünüyorum artık bi insan fizikden bu kadarda kalmaz ya 50 kişi sınava giriyor 7 - 8 i geçiyor oda 45 üzerinden diğerleri hep FF şimdi sorun bizdemi soruyu soranlardamı Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Matematiği hep çok sevmişimdir.İkinci olarak fizik dersini severdim. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Matematiği hep çok sevmişimdir.İkinci olarak fizik dersini severdim. aman ALLAH ım Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 en basta geometrı sonra da matematık cok severım. zaten durumumdan da bellı oluyo. Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 durumunuzda ne olduğunu göremiyoruz ama,ne gibi bir durum acaba ?? Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 yanı bu derslerde kı basarımdan.hocalarımda begenır bu derslerımdekı durumumu. Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Çok iyi o zaman,ben de matematiği severim. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Çok iyi o zaman,ben de matematiği severim. sevmeye devam et cunku hayatımızın buyuk bolumu matematık uzerıne kurulu.ıstesekte ıstemesekte hayat bu.ılerıyı dusunuyorsan matematıkten vazgecme Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.