Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Kağan nie sevmedin onu hı ? Güzel yazı defteri.. Alıntı
Φ GuNeSLi_GeCe Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Ah Kağan ah... Seni İsmail YK'ya havale ediyorum... Allah bilmem neyini versin senin... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Birileri bendenmi bahsediyor... Erkekler hep böyle zaten .... bu bayan milletini nasıl anlicez yahuu... ahh kağan adaş olmamış kızı çok üzmüşsün.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 ay canım boşver uğraşma sana kaan mı yok, terbiyesis çocık teneffüste senden önemli ne işi varmış kimmiş bu kaan gel göster bakim bana Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 ay canım boşver uğraşma sana kaan mı yok, terbiyesis çocık teneffüste senden önemli ne işi varmış kimmiş bu kaan gel göster bakim bana Kulagını mı çekicen ? Tenefüste ya lavabo gibi önemli işi varsa Yoksa çek zaten.. Yazık değil mi kıza ağlatmış Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Kız o kadar yanına gitmiş istememiş görgüsü yok bu çocun, çok lazımsa lavaboya gitmek derste parmak kaldırıp izin istesin Ayıp yani kalp kırmaya değer mi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Ben zaten şiddetle kınadım kendisini yukarıdaki postta Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 tebrik ederim arkadaşım kaan ailecek kınanmıştır Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 aysum buldum sana kaanı ne işi varmış bakalım sor Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 pekte çapkın tipi var baksanıza çokta şekermiş canım oyy kızamıcam ben buna galibaaa yok yok kızımızı ağlattı o niye sen bu kızı yanında istemedin bakim hııı Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 çokta şeker be bu kaan eee kızlarda peşine bırakmıyordur tabi aysum ben duyduğuma göre diğer kızın yanına gitmış kaan nasıl böyeşl bişey yaptın bakiim sen ke Alıntı
Φ GuNeSLi_GeCe Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Kaan'ların hepsi böyle. Bu bebeto'yu da kınayın lütfen... Alıntı
Φ GuNeSLi_GeCe Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 O da ilkokuldayken bu Kaan gibiymiş öyle dediler... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Neyse artık büyüdü akıllanmıştır o Zamanında yaptıysa çekmişlerdir kulaklarını zaten Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.