- Cevaplar 111
- Görüntü 12,1b
- Tarih
- Son Cevap
Bu Başlıkta En Çok Gönderenler
-
botan 22 ileti
-
kaplan-200 15 ileti
-
politika 9 ileti
-
BlackCADY 7 ileti
Popüler Olduğu Günler
Most Popular Posts
-
Arkadaşlar siz botanı sanırım yanlış anlıyosunuz ben botanın bütün yazılarını okudum ve şu sonuca vardım ''TÜRKİYE'nin kurucu 2 unsurundan biri olan KÜRT halkı bugün ayrılık değil daha fazla bütünlük
-
Misal: Bir aile düşün. Aile babası karısına, çocuklarına zulmedip küstürmüş olsun. Buna karşı kadın ve çocuklar da başkalarının tahrikiyle babaya karşı cephe alıp hayatına kastetmiş olsa ve baba bu du
***** ******* ?Kardeşimiz? diyen DTP?liler şimdi de Meclis?i terk etme tehdidinde bulundu
DTP Grup Başkanı Ahmet Türk, mahkemelerin DTP?li milletvekillerinin yargılanmalarını sürdürme kararını eleştirerek ?parlamentoyu terkedebilecekleri?ni söyledi.
Türk ?Önümüzü keserlerse, barış yollarını kapatırlarsa, biz de evimize gideriz? dedi. Erbil?in en çok satan gazetesi Hewler?de ?Kürtler dışarı? başlığı altında verilen haberde, ?Kürtlerin parlamentodan kovulması için harekete geçildiği? ileri sürüldü. Haberde şöyle denildi:
?İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi, DTP milletvekilleri Aysel Tuğluk ve Ayla Akat Ata?nın yargılanması kararı verdi.
Mahkeme tarihte benzeri bulunmayan bu kararla, milletvekili dokunulmazlığını dikkate almadı.
Başka bir DTP?li Sebahat Tuncel de benzer şekilde mahkeme tarafından yargılanıyor. Yargılamaların bu üç milletvekilinin aleyhine sonuçlanması durumunda parlamentodan çıkacaklar. Bu durumda, DTP?nin grubu ortadan kalkacak.?
5 kuruş para alıyormuş
Aynı gazeteye açıklama yapan Türk de, çalışmalarının engellendiğini ve hedef durumuna getirildiklerini savunarak, parlamentodan çekilebileceklerini açıkladı. Kürt sorununun çözüm adresi olarak parlamentoyu gördüklerini belirten Türk ?Biz bütün sorunların barışçı yollardan ilerleyebilmesi için parlamentoyu seçiyoruz. Yoksa beş kuruş para için parlamentoya gelmedik.
Evimize gitmek zorunda kalırız, fakat bu sorunun ucu sadece bize değil başkalarına da dokunur? dedi.
DTP?li Akın Birdal ise, Türk?ün tehdidiyle ilgili olarak, ?Bazı tutumlar anlaşılmadığı için genel başkanımız bu tür refleksler verebiliyor. Yoksa eve gidip ne yapacağız, kimse ev kadını veya ev erkeği değil? dedi.
--------------------------------------------------------------------------------
12.09.2007
tercüman